• Altijd persoonlijk contact met een specialist
 • Hét reisbureau voor jouw op maat vakantie
 • Niet gebonden aan vaste vertrekdata
Persoonlijk contact? 010 71 444 53 Stel een vraag Bel me terug

shop-icon Jouw reis op maat

v.a. p.p.
Periode 21 dagen
icon-individual Created with Sketch. Individueel
icon-period Created with Sketch. oktober - april
verwijderen

INBEGREPEN IN DE REIS:

 • 24HS Nederlandse stand-by service tijdens de reis
 • Programma zoals omschreven
 • 20 overnachtingen incl. ontbijt
 • Early check-in aprox om 11hs op dag van aankomst (onder voorbehoud van beschikbaarheid)
 • Privé transfers van en naar vliegvelden, indien anders genoemd, met Spaans-sprekende chauffeurs
 • Huurauto in Salta: Renault Duster 4×2 of vergelijkbaar incl. 400km per dag, GPS, 2e chauffeur, verzekering met deel eigen risico

 

WAT IS NIET INBEGREPEN:

 • Excursies
 • Vluchten, indicatie Continentale vlucht € 1500pp en binnenlandse vluchten € 700pp
 • Early check-ins en late check-outs indien genoemd
 • Entrée gelden indien genoemd
 • eventuele reis- en annuleringsverzekeringen
 • eventuele autocascoverzekering of Super-CDW
 • Alle maaltijden, behalve die genoemd zijn bij inbegrepen in de reis

Je hebt nog geen excursies gekozen

Toevoegen
|

Veelzijdig Argentinië

Periode 21 dagen
icon-individual Created with Sketch. Individueel
icon-period Created with Sketch. oktober - april

Rondreis Argentinië wordt een bijzondere vakantie. Een uiteenlopende vakantie van gletsjers, bossen en meren in het Zuiden tot wijnvelden, zoutvlaktes, rode rotsformaties en immense watervallen in het noorden. Deze rondreis Argentinië voert je langs alle contrasterende landschappen die Argentinië rijk is en laat je de Gaucho cultuur van dichtbij ervaren.

Dag 1: aankomst Buenos Aires
Je rondreis Argentinië begint in de tangohoofdstad van Argentinië: Buenos Aires en wordt met een transfer opgehaald om naar je boetiekhotel gebracht te worden.

Dag 2: Buenos Aires
Een vier uur durende fietstour voert je door de tangohoofdstad om kennis te maken met de Argentijnse cultuur. Je fietst door het ecologisch reservaat in de verfijnde wijk Puerto Madero, langs het roze overheidsgebouw vlakbij Plaza de Mayo, de traditionele en kunstzinnige wijk San Telmo en de wijk La Boca met de gekleurde huizen waar tango op straat gedanst word. In de avond kun je zelf tango lessen nemen of empanadas leren maken om al helemaal geïntegreerd de reis van start te gaan!

Dag 3: naar Ushuaia – optioneel: Beagle Kanaal
Je wordt ’s ochtends opgehaald door een transfer om naar het vliegveld in Buenos Aires gebracht te worden. Vanaf hier vlieg je naar het zuidelijkste punt van Argentinië; Ushuaia. Eenmaal daar aangekomen word je weer met een transfer naar het hotel of boetiekhotel gebracht. Ushuaia is de zuidelijkste stad ter wereld en heeft daardoor ook de bijnaam ‘’Fin del Mundo’’ (eind van de wereld) gekregen. Gelegen in Vuurland (Tierra del Fuego) is het een van de meest geïsoleerde plekken in Zuid-Amerika en de toegangspoort tot Antarctica.

Vlakbij Ushuaia ligt het nationaal park Tierra del Fuego van 63.000 hectare waar onder andere diverse wandelmogelijkheden zijn. Het nationaal park beschikt over imponerende meren, gletsjers, groene bossen en wilde dieren in overvloed. Vanaf het park heb je uitzicht over het Beagle Kanaal met op de achtergrond de met sneeuw bedekte bergen.

De stad Ushuaia zelf heeft ook een zeer interessant verleden, zo diende de stad als plaats waar gevaarlijke criminelen vanuit heel Argentinië naartoe gedeporteerd werden. Er werd een gevangenis gebouwd maar doordat de stad zo geïsoleerd was konden ze ondanks de karige beveiliging toch geen kant op. Verder zijn er vrolijk gekleurde huizen te vinden overal en restaurants en bars om lekker te genieten. Ook het ‘Museo del Fin del Mundo’ is een bezoek waard die over een verzameling beschikt van stukken van de eerste expedities en inheemse bevolking die de kusten bewoonde. Een ware beleving tijdens je rondreis Argentinië

Een andere optie is om het Beagle Kanaal met een boot te bevaren gedurende ongeveer vier uur. Vanuit Ushuaia vertrek je met een bootje uit de baai over het 185 km lange Beagle Kanaal langs de uitlopers van het Andesgebergte. Dit kanaal verbindt de Stille Oceaan met de Atlantische Oceaan en werd in 1835 ontdekt door Darwin. Langs het kanaal ligt het eiland ‘Isla de los Lobos’, het zeeleeuweneiland die bestaat uit een rots die dient als thuisbasis van hordes Zuid-Amerikaanse zeeleeuwen en pelsrobben. Op de vele andere eilandjes vindt je voornamelijk veel soorten vogels zoals aalscholvers en sternen. Het eiland Les Escaleurs is het verste punt van de boottocht waar de bekende vuurtoren van het einde van de wereld op staat. Op de terugweg wordt er nog een stop gemaakt op een onbewoond eiland met prachtige begroeiing.

Dag 4 optioneel: trekking en kanoën Tierra del Fuego nationaal park
Deze dag kan weer besteed worden in Ushuaia en omgeving of er is deze mogelijkheid om een trekking te doen inclusief kanoën in het Tierra del Fuego nationaal park. Het park is reusachtig maar slechts een gedeelte is toegankelijk voor publiek ter bescherming van het milieu. Een bezoek aan het park brengt je langs de meest overweldigende natuur waar de rode vos, guanaco en zwartoog albatros zijn thuis gevonden hebben. Je gaat met een gids op pad door de fantastische omgeving en maakt een flinke wandeltocht tot aan het Beagle Kanaal. Daarnaast kom je langs de oever van de Ensenada Baai en loop je op een rustig tempo door de dichte bossen om volop de natuur in je op te kunnen nemen. In de middag wordt er een lunch verzorgd waarnaar je de tocht vervolgt per kano. Je peddelt naar de fjord Bahía Lapataia en vanaf daar word je teruggebracht naar Ushuaia.

Dag 5 optioneel: kanoën op het Beagle Kanaal 
Vandaag staat in het teken van het ontdekken van de ruigste plekken bij het Beagle Kanaal. Je gaat op weg over onverharde wegen richting de Harberton Estancia maar stopt bij de Lasiphashaj rivier waar de kano’s liggen te wachten. Hier krijg je ter plekke de juiste kleding om de kanotocht van start te gaan over het Beagle Kanaal. Je vaart naar de Harberton Estancia langs de meest indrukwekkende flora en fauna waaronder zeeleeuwen.

Bij de Estancia aangekomen ga je mee met een Zodiac rubberboot die je naar het eilandje Isla Martillo in het Beagle Kanaal brengt. Hier leeft een enorme kolonie pinguïns die niet veel bezocht word, je krijgt ze helaas alleen te zien vanaf de boot om niet hun leef- en broedomgeving te verstoren. De boot vaart verder door naar het Gable eiland waar een lunch verzorgd wordt inclusief Patagonische wijn. Wanneer je dit prachtige eiland bewandeld na heerlijk gegeten te hebben loop je langs bever dammen en door bossen terug naar het Beagle Kanaal. Vanuit hier stap je op een boot die je terug brengt naar Puerto Harberton, van waaruit je terug rijdt naar Ushuaia. Rondreis Argetinië tot in de puntjes verzorgt

Dag 6: naar El Calafate
Met een privétransfer ga je naar het vliegveld in Ushuaia en heb je een vlucht naar El Calafate. De rest van de dag kan naar wens zelf ingevuld worden. El Calafate, gelegen op de oever van Lago Argentino is een van de meest toeristische plekken van Argentinië door de verbazingwekkende Perito Moreno gletsjer. De stad is uitvalsbasis voor het zuidelijke deel van het nationaal park Los Glaciares, waar de gletsjer gelegen is. Naast het bezoeken van de gletsjer is er in El Calafate zelf het Museo Regional Municipal El Calafate te bezoeken die over de geschiedenis van de regio vertelt vanaf de tijd van de inheemse groepen.

Dag 7 optioneel: Perito Moreno
Een optionele excursie maar zeker een hoogtepunt is een bezoek aan de Perito Moreno gletsjer in het Los Glaciares nationaal park. De gletsjer heeft een lengte van 31 km en een breedte van 4 km en is bijzonder doordat de ijsmassa iedere dag 1 á 2 meter verder schuift. Een indrukwekkend spektakel is wanneer grote ijsbrokken afbreken en met veel lawaai in het Canal de los Témpanos (ijsbergkanaal) storten. De gletsjer is tevens te bewonderen vanaf de loopbruggen op het Península Magallanes in het Lago Argentino op 150 meter van de voorkant van de gletsjer.

Dag 8 optioneel: Estancia Cristina
’s Ochtends word je met een transfer opgehaald vanuit je hotel in El Calafate om naar de haven van Punta Banderas gebracht te worden. Deze haven is het beginpunt van de boottocht door Lago Argentino waarbij je onder andere langs de grootste gletsjer van Patagonië vaart, de Upsala gletsjer met een oppervlakte van zo’n 500 km². Je vaart door het Cristina kanaal met een panoramisch uitzicht op de gletsjer en komt rond lunchtijd aan bij Estancia Cristina. Vanaf hier zijn er meerdere mogelijkheden om te ondernemen.

 1. Classic: het landgoed bij de Estancia is ontzettend groot en omvat zelfs een museum maar ook is het mogelijk om vele wandelingen te maken. De komende zes uur kunnen dus op en rondom het landgoed besteed worden waarbij je rond etenstijd 17:30 uur weer aan boord gaat van de boot en terug vaart naar Puerto Punta Banderas om per privétransfer terug te gaan naar het hotel.
 2. Discovery: een andere optie is om na aankomst bij Estancia Cristina met een jeep mee te rijden naar de oorsprong van de Upsala gletsjer. Vanaf hier heb je een fenomenaal uitzicht op de gletsjer en het knalblauwe meer. Hierna is er de gelegenheid om terug te gaan naar de Estancia om een hapje te eten, een wandeling te maken naar een waterval of te paardrijden. Rond etenstijd 17:30 uur ga je weer aan boord van de boot en vaar je terug naar Puerto Punta Banderas om per privétransfer terug te gaan naar het hotel.
 3. Cañadon de los Fosiles: deze optie brengt je met een 4×4 vanaf Estancia Cristina naar de bergen met schitterende uitzichten van de omgeving tijdens de rit. Een korte wandeling wordt er gemaakt naar het uitkijkpunt van de Upsala gletsjer met een weergaloos uitzicht op het felblauwe water. Het grotendeel van de bezoekers keren op dit stuk terug naar de Estancia maar hier begint de échte wandeling als je voor deze optie kiest. Je waant je in een compleet andere wereld vol kleuren, veranderende landschappen, condors die boven je hoofd vliegen, omliggende rotsen, fantastische meren en een fossielen kloof. Het is een groot natuurspektakel waar je doorheen loopt gedurende 6 uur lang.

Dag 9: naar Salta
Je wordt met een privétransfer opgehaald vanaf je hotel in El Calafate om naar het vliegveld van El Calafate gebracht te worden. Hier vlieg je van het Zuiden van Argentinië naar de provincie Salta in het Noorden. Daar aangekomen word je weer opgehaald door een transfer en naar het hotel gebracht in deze rondreis Argentinië.

Dag 10: Salta
Vandaag is er tijd om de stad Salta te verkennen, waarbij de San Bernardo heuvel met een kabelbaan opgaan niet kan ontbreken. Vanaf de top van de heuvel heb je een schitterend uitzicht over de gehele stad. Daarnaast kun je een excursie vooruit boeken om kennis te maken met de gastronomie van Salta die een bezoek brengt aan de lokale markt en een kookles aanbied. Ook is het mogelijk om een fietstour te maken of in de avond een lokaal festival (zogehete Peña) te bezoeken waar folklore muziek en dans te ervaren zijn.

Dag 11: naar Cachi
Vandaag is het tijd om de provincie Salta te gaan verkennen met de huurauto. Tijdens de rit kom je langs het nationaal park Los Cardones wat tussen de valleien van Calchaquíes gelegen is. Hier bezichtig je duizenden aantallen cardón cactussen die het uitgestrekte landschap van ravijnen, sierra’s en valleien vullen. Je rijdt vanuit de stad Salta via de RN 68 richting het dorp Cafayate. Echter neem je bij het dorpje ’El Carril’ de afslag naar rechts richting de plaats Pulares. Vanaf hier bevindt je je in de Quebrada de Escoipe en Elvalle Encantado, een gebied van valleien, oerwouden, varens, kleurrijke heuvels, cactussen en roestrode rotsformaties.

Tussen Salta en het dorpje Cachi heb je de adembenemende onverharde bergpas op zo’n 3.700 meter; de helling van de bisschop (Cuesta del Obispo). Hier heb je een fantastisch uitzicht over de schitterende valleien en landschappen waar je doorheen gereden hebt. Wanneer je afdaalt kom je in het nationaal park Los Cardones, waar het uitgestrekte vlakke landschap bestreken is met enorme cactussen. Je komt langs het plaatsje Payogasta en vervolgt de rit naar het dorpje Cachi die een onvoorstelbare archeologische en antropologische schat in zijn omgeving bewaart die te bewonderen zijn in het archeologisch museum.

Dag 12: naar Cafayate
Vandaag ga je na Salta verkend te hebben met de huurauto op weg naar de plaats Cafayate. Het landschap waardoor je rijdt verandert continu en de bochtige onverharde wegen leiden je door het prachtige natuurschoon. Een van de hoogtepunten waar je doorheen rijdt is de ‘Quebrada de las Flechas’, oftewel ‘Canyon of Arrows’ (kloof van de pijlen). Door eeuwenlange erosie van hevige regenval en wind is het zandstenen gebergte zo gespitst dat het net een landschap van zandpijlen lijkt.

De kleine indianendorpjes langs de weg zijn de moeite waard om kerkjes te bezoeken, uiteindelijk kom je aan in Cafayate.

Dag 13: Cafayate
Deze dag is te besteden in de wijnhoofdstad Cafayate in deze wijnstreek waar vele bodega’s (wijnhuizen) zich gevestigd hebben. Er zijn vele bodega’s te vinden op loopafstand van het centrum van de stad die een bezoek waard zijn of waar het zelfs leuk is om een tour te volgen. De bekendste druif van deze regio is de Torrontés die alleen in Argentinië geteeld word en waarvan frisse witte wijnen geproduceerd worden. Een andere bezigheid is om het lokale museum van het wijnstadje te bezoeken, ‘de la Vid y el Vino’. Hier zal je meer leren over de geschiedenis van de wijnindustrie van het gebied, het wijnbereidingsproces en alles over de soorten druiven die groeien in dit klimaat en op deze hoogte.

Optioneel: wijn & fiets tour inclusief wijnproeven en snack in wijnhuis Burbujas de Altura

 Optioneel: lunch wijnhuis Piatelli

 Optioneel: wijnproeven met snack wijnhuis Burbujas de Altura

Dag 14: naar Salta
Vanuit Cafayate rijdt je vandaag naar het Noorden op weg naar Salta. De rit gaat door de ‘’Argentijnse Grand Canyon’’, namelijk de ‘Quebrada de Cafayate’ die op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat. Net buiten de stad Salta verblijf je vannacht op een Finca (een soort landgoed) waar je heerlijk kan genieten van een glas Malbec op de veranda.

Optioneel: paardrijden bij Finca Valentina

Optioneel: Kooklessen bij Finca Valentina

Dag 15: naar Purmamarca

Vanaf de Finca net buiten de stad Salta rijdt je weer verder naar het Noorden langs de stad Jujuy. De eindbestemming voor vandaag is het pittoreske Purmamarca, gelegen in Quebrada de Humahuaca aan de voet van de Cerros de los Siete Colores (zevenkleurige heuvel).

Eenmaal aangekomen in Purmamarca is het ontzettend tof om het centrale plein te bezoeken waar iedere dag een toeristenmarkt plaatsvind met onder andere llama’s, alpaca truien en gekleurde rugzakjes. Een van de andere hoogtepunten van dit zanderige dorpje zijn de Santa Rosa de Lima kerk en het koloniale stadhuis. Een stukje pracht van een ander perspectief van de Argentijnse cultuur!

Dag 16: naar Iruya
Vanaf Purmamarca ga je richting de plaats Humahuaca waar gekleurde kleihuisjes en wit gekalkte muren het straatbeeld vormen van de grootste nederzetting in de gelijknamige ‘Quebrada de Humahuaca’ vallei. In het centrum staat een gigantisch onafhankelijkheidsmonument, maar ook de Iglesia de la Candelaria is zeker het bezoeken waard. Mocht je meer willen weten over de cultuur in de regio dan zijn het archeologisch museum en het Folklore museum aanraders.

De rit wordt vervolgt naar het pittoreske dorp Iruya die omringd wordt door enorme bergen. Vanaf hier steek je de Grote Rivier (Rio Grande) over om naar de ‘Abra del Condor’ te rijken op 4.000 meter hoogte over haarspeldbochten. Je zakt weer naar beneden en steekt de Rio Grande nog een keer over als je het dorp Iruya ziet verschijnen tussen de bergen. Iruya werd in 1573 gesticht maar het lijkt alsof je terug in de tijd gaat door de Indiaanse klederdracht die gedragen wordt door de bewoners. Het kerkje van het dorp dateert uit de 17e eeuw en heeft een façade geheel in adobestijl.

Dag 17: Salinas Grandes
Vandaag ga je vanuit Purmamarca de zoutvlaktes op de grens van de provincies Salta en Jujuy bezoeken. De rit naar de zoutvlaktes is steil en bochtig maar ondertussen word je afgeleid door de onwerkelijke veranderende landschappen. De Salinas Grandes zijn in de verte al te zien doordat de witte kleur contrasteert met het overige landschapsbeeld.

Dag 18: naar Salta
Vandaag rijdt je vanaf Purmamarca terug naar Salta om de huurauto in te leveren op het vliegveld en naar Iguazú door te vliegen. Eenmaal aangekomen word je door middel van een privétransfer opgehaald om naar je hotel gebracht te worden.

Dag 19 optioneel: Iguazú watervallen
Deze dag staat in het teken van het bewonderen van de indrukwekkende Iguazú watervallen aan de Argentijnse zijde. Over de wandelpaden loop je richting de watervallen en kom je dieren zoals Coati’s (neusberen), aapjes en toekans tegen. Er is nogal wat verschil tussen de Argentijnse en Braziliaanse zijde aangezien je van deze kant heel dichtbij de watervallen kunt komen. Het hoogtepunt van de watervallen is de ‘’Garganta del Diablo’’, met zo’n 84 meter de hoogste waterval van Iguazú precies op de grens van Argentinië en Brazilië. Deze valt vanaf slechts enkele meters te bezichtigen, een schitterend beeld wanneer de enorme watermassa naar beneden dondert.

Dag 20: Buenos Aires
Het is mogelijk om ’s ochtends nog de Braziliaanse zijde van de watervallen te gaan bezoeken, deze geeft door de grotere afstand een panoramisch uitzicht over de 275 watervallen van Iguazú. In de middag of avond word je naar het vliegveld gebracht om terug te gaan vliegen naar de hoofdstad Buenos Aires.

Dag 21: einde reis
Door middel van een privétransfer word je vandaag naar het internationale vliegveld van Buenos Aires gebracht. Vanaf hier vlieg je weer terug naar huis.

INBEGREPEN IN DE REIS:

 • 24HS Nederlandse stand-by service tijdens de reis
 • Programma zoals omschreven
 • 20 overnachtingen incl. ontbijt
 • Early check-in aprox om 11hs op dag van aankomst (onder voorbehoud van beschikbaarheid)
 • Privé transfers van en naar vliegvelden, indien anders genoemd, met Spaans-sprekende chauffeurs
 • Huurauto in Salta: Renault Duster 4×2 of vergelijkbaar incl. 400km per dag, GPS, 2e chauffeur, verzekering met deel eigen risico

WAT IS NIET INBEGREPEN:

 • Excursies
 • Vluchten, indicatie Continentale vlucht € 1.500,- pp en binnenlandse vluchten € 700,- pp
 • Early check-ins en late check-outs indien genoemd
 • Entrée gelden indien genoemd
 • eventuele reis- en annuleringsverzekeringen
 • eventuele autocascoverzekering of Super-CDW
 • Alle maaltijden, behalve die genoemd zijn bij inbegrepen in de reis

De prijs voor deze rondreis Veelzijdig Argentinië gaat vanaf € 2.379 per persoon.

Impressies

Veelzijdig Argentinië Empanadas Argentinas Asado Argentino Rondreis Argentinië

Regio’s bij deze reis

Veelzijdig Argentinië
Cuyo
Chaco
Vuurland
Patagonië
Noordwest-Argentinië
Mesopotamië

Vergelijkbare reizen

Bekijk hier ons aanbod

Boeken bij Creating Stories?

Onze specialisten staan voor je klaar
icon-customerserivce Created with Sketch.

Altijd persoonlijk contact met een specialist

Om een uniek reisverhaal te kunnen samenstellen die perfect aansluit op jouw wensen is persoonlijk contact met een van onze reisspecialisten vanzelfsprekend. Op afspraak, telefonisch en per mail staan onze specialisten voor je klaar.

Group 3 Created with Sketch.

Hét reisbureau voor jouw vakantie op maat

Wil je een reis aanpassen, zelf je reis samenstellen of een bijzondere excursie in je reis opnemen? Wij denken graag met je mee en stellen op basis van jouw wensen een vrijblijvende offerte op.

Icon plane

Niet gebonden aan vaste data

Bij Creating Stories ben je niet verbonden aan vaste vertrekdata. Wij regelen je vluchten, het vervoer, de accommodatie en eventuele activiteiten indien je flexibel bent betreffende je reisperiode, dan zoeken wij graag de meest gunstige tarieven en beschikbaarheid voor je uit. Dit geldt niet voor de groepsreizen, hierbij ben je wel gebonden aan vaste vertrekdata.

Onze klanten geven ons een 8.9

Contact

Heb je een vraag? We helpen je graag verder

Persoonlijk contact

Profielfoto Robbert Kloosterman
Creating Stories Robbert Kloosterman Specialisme: Argentinië / Chili / Faeröer eilanden / Groenland / IJsland / Zuidpool
+31(0)10 71 444 53
Wij zijn bereikbaar op ma t/m vrij 09.00 – 17.00. Bezoek alleen op afspraak ma t/m vrij 09.00 – 17.00. Liever mailen? info@creatingstories.nl

Bekijk algemene vragen

Meer vragen
In Argentinië heb je te maken met tijdsverschil. Tijdens de zomertijd is het 5 uur vroeger dan in Nederland. Tijdens de wintertijd is het 4 uur vroeger dan in Nederland.
Voor een reis naar Argentinië dien je in het bezit te zijn van een geldig paspoort, die nog minimaal 6 maanden geldig is bij aankomst. Voor Argentinië heb je alleen een visum nodig wanneer je langer dan 3 maanden in Argentinië verblijft. Lees hier meer over reisdocumenten in Argentinië.
In Argentinië betaal je met de Argentijnse peso. Deze wordt met een dollarteken aangeduid. Lees hier meer over de munteenheid in Argentinië.
De beste periode om af te reizen naar Argentinië is tijdens de Argentijnse zomermaanden december t/m februari. Lees hier meer over de beste reistijd.
Het weer in Argentinië is per regio verschillend. Zo heb je in het noordoosten van Argentinië te maken met een subtropisch klimaat waarbij de temperaturen in de zomer kunnen oplopen tot 40 graden. In de winter is de gemiddelde temperatuur 12 graden. In het midden van Argentinië is de gemiddelde temperatuur het gehele jaar zo rond de 20 graden. In het zuiden is de gemiddelde temperatuur in de zomer rond de 22 graden en in de winter rond de 5 graden. Lees hier meer over het weer en klimaat in Argentinië
Argentinië is een land met vele landschappen. Een reis naar Argentinië is heel divers en veelbelovend. Zo kan je in het noorden van Argentinië het subtropische regenwoud gaan ontdekken. De ongerepte natuur van Patagonië gaan bewonderen in het zuiden. Of ga de cultuur ontdekken in Buenos Aires. Er valt genoeg te beleven in het grootste Spaanse sprekende land.

Browserupdate aangeraden

Je browser wordt niet meer ondersteund. Gebruik een van de onderdstaande browsers om de website optimaal te gebruiken

Google Chrome Mozilla Firefox Microsoft Edge