• Altijd persoonlijk contact met een specialist
  • Hét reisbureau voor jouw op maat vakantie
  • Niet gebonden aan vaste vertrekdata
Persoonlijk contact? 010 71 444 53 Stel een vraag Bel me terug

Zuidpool

Pinguïn kolonies
|
Maak een keuze uit 12 bestemmingen en 150+ reizen

POPULAIRE REIZEN NAAR de Zuidpool

Bekijk hier onze meest populaire Zuidpoolreizen

Vakantie Zuidpool

Een vakantie Antarctica brengt je naar het koudste continent op aarde. Ga mee met één van de expeditiecruises om de ijsvlaktes en gletsjers van het zuiden te verkennen.

Het mysterieuze Antarctica beschikt over indrukwekkende flora en fauna die tijdens een cruise kan worden aanschouwen. Met rubberboten, ofwel Zodiacs, ga je aan land en verken je het land net als de voorgaande ontdekkingsreizigers. Grote kolonies pinguïns broeden gek genoeg in de laagste temperaturen op aarde, die van dichtbij te bekijken zijn. Vakantie Antarctica brengt je op de meest ongerepte plekken ter wereld!

De meeste cruises die georganiseerd worden naar Antarctica of de Zuidpool vertrekken vanuit Ushuaia in het uiterste zuiden van Argentinië.

Jouw vakantie Antarctica begint hier. Bekijk ons aanbod en vraag naar onze Antarctica specialist voor een vrijblijvende offerte.

Hoe start jouw reisverhaal?

Creating Stories neemt je mee
CS-Iconen-Bestemming Created with Sketch. Bestemming

Creating Stories is de maatwerkspecialist voor jouw vakantie Spitsbergen. Met maatwerk reizen bedoelen we ook écht maatwerk. Dus geen ingewikkelde bouwstenen of pakketjes die je zelf aan elkaar moet knopen. Laat je inspireren door de reizen op onze website en ontdek wat er zoal mogelijk is. Deze reizen dienen vooral als voorbeeld en zijn op diverse manieren aan te passen.

Alle Zuidpool reizen
CS-Iconen-Advies Created with Sketch. Advies

Neem vrijblijvend contact op met een van de reisspecialisten van Creating Stories. Juist het persoonlijke contact en snelle reactiesnelheid zijn één van onze kwaliteiten. Telefonisch, per e-mail of tijdens een afspraak worden je reiswensen en behoeften besproken. Onze specialisten zullen je adviseren over de route en mogelijkheden die er zijn. Van vervoer naar de bestemming, vervoer ter plaatse tot accommodaties en activiteiten.

Contactinformatie
CS-Iconen-Offerte Created with Sketch. Vrijblijvende offerte

Op basis van je reiswensen ontvang je zo spoedig mogelijk een vrijblijvend reisvoorstel op maat. We streven ernaar om dit aanbod binnen 24 uur (1 werkdag), na het vaststellen van de concrete wensen, per mail te sturen. Mocht dit langer duren omdat we de beschikbaarheid nog moeten controleren en contacten moeten onderhouden met lokale partners, dan geven we dit vooraf aan.

CS-Iconen-ReisAkkoord Created with Sketch. Boeking van de reis

Indien noodzakelijk stellen we het voorstel nog wat bij zodat we tot jouw ideale reisverhaal komen. Bij een definitieve boeking en ontvangst van je gegevens kunnen wij de verschillende onderdelen van je reis vast gaan leggen. Je contactpersoon, onze specialist, zal je informeren op welk termijn je de definitieve bevestiging dan wel factuur kunt verwachten. Mocht je in de tussentijd nog vragen hebben, bel of mail dan ook gerust!

CS-Iconen-Voorpret Created with Sketch. Voorpret

De voorpret is natuurlijk een essentieel onderdeel van jouw ervaring. Voor vertrek ontvang je ruimschoots informatie over de reis die je gaat ondernemen. Mocht je na het boeken van de reis toch nog vragen hebben, dan staan uiteraard onze reisspecialisten voor je klaar. Geen vraag is ons te gek.

Service na boeking
CS-Iconen-Reis Created with Sketch. De reis

Eindelijk begint de reis waar je naar hebt uitgekeken. Het enige wat jij hoeft te doen tijdens de reis, is genieten! Mocht er tijdens de reis iets voorvallen, dan kun je ons 24 uur per dag bereiken. Je komt gegarandeerd met een prachtig reisverhaal thuis.

over de Zuidpool

wat je graag wilt weten
Weer en klimaat
Flora en Fauna
Beste reistijd
Bereikbaarheid en vervoer
Zuiderlicht
Reisdocumenten & Invoerbepalingen
Uitgebreide paklijst

VAKANTIE Zuidpool CRUISE

Cruisereizen op een rij

INSPIRATIE

We are Creating Stories
Zuidpool
Antarctica, de laatste echt ongerepte wildernis

De ijskap van Antarctica is gemiddeld genomen zo’n 2.200 meter dik en op het dikste punt maar liefst 4.776 meter.

Chili | Argentinië
5 Mooiste wandelroutes van Patagonië

In dit blog zetten we de 5 mooiste wandelroutes van Patagonië voor je op een rijtje.

Argentinië | Chili
Highlights van Patagonië

Zuid-Amerika’s beste wijnen, de lekkerste barbecues, de wildste rivieren en blauwste gletsjers zijn allemaal te vinden…

Argentinië
Perito Moreno gletsjer

Het park is een samenstelling van bergen, gletsjermeren en uitgestrekte bossen. In het westen ligt een groot deel van…

Argentinië | Chili
Monte Fitz Roy

De berg is vernoemd naar kapitein Robert Fitz Roy, een Engelse marine-officier die dienst deed aan boord van de HMS…

Boeken bij Creating Stories?

Onze specialisten staan voor je klaar
icon-customerserivce Created with Sketch.

Altijd persoonlijk contact met een specialist

Om een uniek reisverhaal te kunnen samenstellen die perfect aansluit op jouw wensen is persoonlijk contact met een van onze reisspecialisten vanzelfsprekend. Op afspraak, telefonisch en per mail staan onze specialisten voor je klaar.

Group 3 Created with Sketch.

Hét reisbureau voor jouw vakantie op maat

Wil je een reis aanpassen, zelf je reis samenstellen of een bijzondere excursie in je reis opnemen? Wij denken graag met je mee en stellen op basis van jouw wensen een vrijblijvende offerte op.

Icon plane

Bij ons ben je niet gebonden aan vaste vertrekdata

Wil je bijvoorbeeld een dag of meerdere dagen extra toevoegen aan één van onze bestaande reizen of heb je zelf een route samengesteld, wij weten als geen ander jouw reis te plannen en te organiseren. Laat je inspireren en maak gebruik van onze jarenlange ervaring en expertise.

Onze klanten geven ons een 9

Contact

Heb je een vraag? We helpen je graag verder

Persoonlijk contact

Profielfoto Robbert Kloosterman
Creating Stories Robbert Kloosterman Specialisme: Alaska / Argentinië / Canada / Chili / Faeröer / Groenland / IJsland / Spitsbergen / Zuidpool
+31(0)10 71 444 53
Wij zijn bereikbaar op ma t/m vrij 09.00 – 17.00. Bezoek alleen op afspraak ma t/m vrij 09.00 – 17.00. Liever mailen? info@creatingstories.nl

Bekijk algemene vragen

Meer vragen

Browserupdate aangeraden

Je browser wordt niet meer ondersteund. Gebruik een van de onderdstaande browsers om de website optimaal te gebruiken

Google Chrome Mozilla Firefox Microsoft Edge