Heb je nog vragen, weet je nog niet precies wat je wilt of wilt je je reisplannen met ons bespreken en laten controleren, dan kun je ons met al je vragen bellen of mailen. Als je al weet wat je wilt, kun je telefonisch, per e-mail of online via onze website een vrijblijvende offerte aanvragen. Samen gaan we dan aan de slag om jouw reis samen te stellen met passende vluchten, vervoer en accommodatie als dat allemaal van toepassing is. Hier vertellen we je alvast alles over onze reserveringsinformatie.

Vrijblijvende offerte

Voor het maken van een reservering hebben wij de volgende reserveringsgegevens van u nodig:

  • Reisdata (bij voorkeur ook de 2e keuze voor vertrek- en retourdata of de dag waarop je het vroegst kunt vertrekken en de dag dat je uiterlijk terug moet zijn), samen kijken we wat het beste uitkomt).
  • Je volledige naam (M/V) en die van eventuele medereizigers; vermeld altijd je naam en alle voornamen zoals deze op je paspoort of ID-kaart staan! Als je een auto huurt, moeten we weten wie de hoofdbestuurder. De hoofdbestuurder moet in bezit zijn van een creditcard. De creditcard wordt gebruikt als garantie voor het autoverhuurbedrijf.
  • Wanneer je met de veerboot naar IJsland reist, hebben we ook jouw paspoortnummer en dat van eventuele medereizigers nodig
  • Merk, type en kenteken, afmetingen (lengte x breedte x hoogte) van je voertuig als je per veerboot of vrachtschip naar IJsland reist (voor de vrachtboot hebben we ook het gewicht en chassisnummer nodig).
  • Je geboortedatum en die van eventuele medereizigers
  • Je huisadres, telefoon- of mobiele nummer en e-mailadres
  • Naam en telefoonnummer van iemand die thuisblijft (voor noodgevallen)
  • Eventuele speciale wensen (bijvoorbeeld vegetariërs)
  • Of je een reisannuleringsverzekering en/of een andere reisverzekering wilt afsluiten (in ieder geval aan te raden).

Let op: Een reservering is bindend onder voorbehoud van beschikbaarheid en kan dus niet meer kosteloos geannuleerd worden, ook al is de reservering mondeling gedaan.

Betaling

Na het maken van de reservering ontvang je een schriftelijke bevestiging, evenals de factuur en eventueel een verzekeringspolis. Indien je meer dan 8 weken voor vertrek boekt, vragen wij om een aanbetaling van 20% plus de eventuele premie voor de annulerings- en/of reisverzekering. Het resterende bedrag moeten uiterlijk 8 weken voor vertrek betaald worden. Boekingen binnen 8 weken voor vertrek betalen in één keer.

Reserveringkosten Creating Stories

Uitgebreid informatiepakket reisdocumenten

Je dient te beschikken over een geldig paspoort of Europese identiteitskaart die na terugkomst nog minimaal 3 of 6 maanden geldig is (afhankelijk van je bestemming). Je bent er zelf verantwoordelijk voor dat je bij vertrek en tijdens de reis de benodigde documenten bij je hebt. Reizigers die niet de Nederlandse nationaliteit hebben, moeten bij de ambassade of het consulaat navragen welke toegangseisen er gelden.

Een goede voorbereiding en de juiste informatie voor vertrek dragen bij aan het succes van de reis. Daarnaast is voor sommige mensen de voorpret een niet onbelangrijke factor tijdens de reis. Daarom ontvangt iedereen die bij ons een reis boekt tijdig een uitgebreid informatiepakket.

Per boeking versturen wij één informatiepakket. Er kan een extra informatiepakket worden besteld, maar hier rekenen wij wel extra kosten voor o.a. in verband met de reisgids en/of landkaart en portokosten: € 40.