In 2022 hebben wij Basic Travel overgenomen. Basic Travel, opgericht in 1991 en lid van de SGR, heeft een prachtig aanbod van vakantiehuizen in Frankrijk, Italië, Spanje, België, Duitsland en Nederland.

Met Basic Travel bieden we naast onze noordelijke- en verre bestemmingen nu ook zonnige vakantiehuizen in Frankrijk, Italië, Spanje en België aan. Of het nu gaat om een sfeervol vakantiehuis, een vakantievilla met privé-zwembad of een vakantiehuis dicht bij zee, bij Basic Travel ben je altijd aan het goede adres.

Zoek je een vakantiehuis in Zuid-Frankrijk, in de Provence, aan de Côte d’Azur, bij de Mont-Ventoux, in de Languedoc, of in Dordogne? Of liever wat noordelijker in Normandië, Bretagne, of in de Vogezen? Wij bieden ook prachtige huizen in Italië in Toscane, in Umbrië, of Sicilië. Wat dacht je van een heerlijke vakantie aan de stranden van de Costa Brava, de Costa Dorada, of dichterbij, in de Belgische Ardennen? Basic Travel maakt het mogelijk in de mooiste streken van de fijnste vakantielanden.  Alle vakantiehuizen op onze site zijn met zorg door onze medewerkers geselecteerd en bezocht.

Op de site van Basic Travel vind je ons gehele aanbod. Het zoekprogramma zorgt ervoor dat je aan de hand van door jou ingetoetste criteria de beschikbare vakantiewoningen in beeld krijgt. Verder staan wij tijdens kantooruren voor je klaar om eventuele vragen omtrent het door jou gewenste vakantiehuis te beantwoorden. Om een vakantiewoning te reserveren maak je gebruik van het online reserveringsformulier.

Bij deze wensen wij je alvast veel plezier en tot snel.