Zomer in Zweeds Lapland - Granö Beckasin

Zomer in Zweeds Lapland

Jouw op maat reis naar Zweeds Lapland

Wil je deze zomer nog op vakantie naar Zweeds Lapland? Wij zijn dé specialist in een op maat reis naar noordelijk Zweden. We stellen een op maat reis voor je samen met de mooiste overnachtingen, hotels en activiteiten die Zweeds Lapland te bieden heeft. Vier de zomer in Zweeds Lapland. Lees hieronder snel verder.

Slapen tussen de boomtoppen

Slaap tussen de boomtoppen in de bijzondere Granö Beckasin lodge. Wordt wakker met het geluid van fluitende vogel en spot vanuit je eigen ‘birds nest’ misschien wel het snipje waar de lodge zijn naam aan dankt. Dit is misschien wel je mooiste verblijf in je hele reis.

Natuurlijk hebben we op andere bestemmingen in Zweeds Lapland ook mooie overnachtingsmogelijkheden. Slaap bijvoorbeeld in een Zweedse stuga (de welbekende rode huisjes) of een oude monumentale school in het hart van Umeå. De meeste hotels hebben we zelf bezocht en hebben een fijne locatie, of leuke extra activiteiten.

Leuke zomeractiviteiten

In zomers Zweeds Lapland hoef je je geen dag te vervelen. Trek eropuit de natuur, vang en gril je eigen vis boven een kampvuur, slaap onder de sterren op je eigen gebouwde vlot, kajak de vele meren en rivieren af of ga op elandsafari onder leiding van een natuurgids. Zweeds Lapland leent zicht perfect voor een zomers buitenavontuur.

Vliegtuig, huurauto of eigen auto

Zomers Zweeds Lapland ontdek je makkelijk per huurauto of eigen auto. Wil je liever met het vliegtuig naar Zweeds Lapland reizen? Het noordelijke Umeå wordt ook wel de poort tot Zweeds Lapland genoemd. Je reist gemakkelijk per vliegtuig naar deze stad. Met (privé)transfers of het openbaar vervoer ontdek je vervolgens de regio. We adviseren je graag over de mogelijkheden.

Combineer je Zweden-reis

Wil je je reis combineren of uitbreiden met een reis naar bijvoorbeeld Noorwegen, Finland of misschien zelfs een andere bestemming in het noorden? Geen probleem. Wij zijn dé op maat specialist voor jouw reis naar het Hoge Noorden. Onze reisspecialisten staan voor je klaar om je te adviseren.

Goed voorbereid op reis

Boek je een op maat reis door Zweeds Lapland bij Creating Stories? Dan ontvang je een uitgebreid informatiepakket, een net zo uitgebreide paklijst en natuurlijk onze Dominicus-reisgids Zweden. Zo ben je zeker dat je geen enkel hoogtepunt mist en je tot in de puntjes voorbereid bent voor een reis naar zomers Zweeds Lapland.

Impressies

Zo kan jouw op maat reis eruit zien

Regio's bij deze reis

Zomer in Zweeds Lapland
Lapland
Noord-Zweden

Interesse in een zomerreis naar Zweden?

Bekijk hier ons aanbod
Lapland | Zweden | Noorwegen
Van Lapland naar de Lofoten
13 dagen juni – sep

Van kust tot kust in Zweden en Noorwegen Van Lapland naar de Lofoten. Reis van kust tot kust in deze 13-daagse reis naar Zweden en Noorwegen en ontdek een diverse wereld aan landschappen in één reis. Van de Noorse kust met aangename temperaturen, vol zand, strand en eilanden tot de ongerepte natuur van Zweeds Lapland met zijn uitgestrekte meren, dichte bossen en arctische toendra. Reis via de Lofoten en de Vesterålen archipel weer terug naar Zweden. Lees hieronder snel meer over deze reis. Hoogtepunten van deze reis: Bezoek de betoverende Lofoten Reis dwars door de bergen naar Noorwegen Bereik de noordelijke poolcirkel Waai uit langs de kust van Laukvik Ontdek de Vesterålen archipel in Noorwegen Verken de Vestfjord en Tysfjord met de veerboot Ervaar de middernachtzon Breid je reis uit met een nacht onder de sterren op je eigen privé eiland of één of meerdere nachten in een van de 'birds nests' in Granö

Vanaf 2305 p.p.
Zweden | Finland
Twee landen en één zee
10 dagen mei – sep

Reis langs de kust van Zweden en Finland Reis langs alle hoogtepunten van de noordelijke Oostzee in deze 10-daagse rondreis langs de kust van Zweden en Finland. Ervaar de adembenemende kliffen van de Hoge Kust van Zweden en de fascinerende eilanden van de Finse Kvarken archipel. Ontdek hier de wilde, romantische natuur met ongetemde rivieren, meren, baaien en stranden en pak daarnaast ook nog een stukje Zweeds Lapland mee. Lees hieronder snel meer over deze reis. Hoogtepunten van deze reis: Bezoek de Hoge Kusten van Zweden (op de UNESCO-lijst) Ontdek de Kvarken archipel in Finland (op de UNESCO-lijst) Maak een uitstapje naar het onontdekte Zweeds Lapland Steek de noordelijke Oostzee over per veerboot Bezoek alle hoogtepunten van de kust van Zweden en Finland Breid je reis uit met één of meerdere nachten in een van de 'birds nests' in Granö

Vanaf 1576 p.p.
Lapland | Zweden | Noorwegen | Finland
Reis boven de poolcirkel
13 dagen jan – dec

Ontdek het noorden van Scandinavië per trein, boot en bus Reis naar de meest noordelijke regio’s van Scandinavië en ontdek de arctische natuur per trein, bus en boot. De reis boven de poolcirkel kan het gehele jaar door worden gemaakt. In de zomermaanden kan je genieten van het natuurfenomeen de middernacht zon, de dagen zijn lang en het wordt bijna niet donker. In de wintermaanden laat het dansende noorderlicht zich misschien wel zien. Tijdens deze reis steek je de poolcirkel over, ontdek je drie verschillende landen en kom je bij de Noordelijke IJszee. Maak kennis met de flora en fauna van dit arctische gebied. Deze 13-daagse reis combineert alle hoogtepunten boven de poolcirkel. Deze reis in het kort De reis begint in de Zweedse plaats Luleå. Op dit moment bevindt je, je nog onder de poolcirkel. Maar zodra je de trein neemt richting Kiruna ga je de magische poolcirkel over. Vanuit Kiruna gaat de reis verder per trein naar Narvik. In Narvik stap je op de bus die over de Arctische Route gaat en langs de kust naar Tromsø. Doormiddel van een begeleide stadstour maak je kennis met de stad Tromsø. In Tromsø ga je aan boord van een van de twee postboten, de traditionele Hurtigruten of de nieuwe boten van Havila. Dit hangt af op welke dag je in Tromsø bent. De postboot brengt je langs de Noordkaap, waar alleen nog het water van de zee tussen jou en de Noordpool in ligt, naar Kirkenes. Vanuit Kirkenes gaat de reis verder per bus de grens over naar Finland naar het schitterende merengebied bij Inari. In zowel de zomer als de winter bevindt je je in een rustig natuurgebied. De reis gaat verder met de bus naar Rovaniemi, waar je weer bij de poolcirkel komt. Breng een bezoek aan het officiële huis van de Kerstman. In Rovaniemi stap je ook in de bus richting de zustersteden Tornio/Harparanda die aan de Fins-Zweedse grens gelegen zijn. Met trein ga je weer waar de reis is begonnen, Luleå.

Vanaf 3063 p.p.
Lapland | Zweden
Zomer in Zweeds Lapland
8 dagen mei – sep

Jouw op maat reis naar Zweeds Lapland Wil je deze zomer nog op vakantie naar Zweeds Lapland? Wij zijn dé specialist in een op maat reis naar noordelijk Zweden. We stellen een op maat reis voor je samen met de mooiste overnachtingen, hotels en activiteiten die Zweeds Lapland te bieden heeft. Vier de zomer in Zweeds Lapland. Lees hieronder snel verder. Slapen tussen de boomtoppen Slaap tussen de boomtoppen in de bijzondere Granö Beckasin lodge. Wordt wakker met het geluid van fluitende vogel en spot vanuit je eigen ‘birds nest’ misschien wel het snipje waar de lodge zijn naam aan dankt. Dit is misschien wel je mooiste verblijf in je hele reis. Natuurlijk hebben we op andere bestemmingen in Zweeds Lapland ook mooie overnachtingsmogelijkheden. Slaap bijvoorbeeld in een Zweedse stuga (de welbekende rode huisjes) of een oude monumentale school in het hart van Umeå. De meeste hotels hebben we zelf bezocht en hebben een fijne locatie, of leuke extra activiteiten. Leuke zomeractiviteiten In zomers Zweeds Lapland hoef je je geen dag te vervelen. Trek eropuit de natuur, vang en gril je eigen vis boven een kampvuur, slaap onder de sterren op je eigen gebouwde vlot, kajak de vele meren en rivieren af of ga op elandsafari onder leiding van een natuurgids. Zweeds Lapland leent zicht perfect voor een zomers buitenavontuur. Vliegtuig, huurauto of eigen auto Zomers Zweeds Lapland ontdek je makkelijk per huurauto of eigen auto. Wil je liever met het vliegtuig naar Zweeds Lapland reizen? Het noordelijke Umeå wordt ook wel de poort tot Zweeds Lapland genoemd. Je reist gemakkelijk per vliegtuig naar deze stad. Met (privé)transfers of het openbaar vervoer ontdek je vervolgens de regio. We adviseren je graag over de mogelijkheden. Combineer je Zweden-reis Wil je je reis combineren of uitbreiden met een reis naar bijvoorbeeld Noorwegen, Finland of misschien zelfs een andere bestemming in het noorden? Geen probleem. Wij zijn dé op maat specialist voor jouw reis naar het Hoge Noorden. Onze reisspecialisten staan voor je klaar om je te adviseren. Goed voorbereid op reis Boek je een op maat reis door Zweeds Lapland bij Creating Stories? Dan ontvang je een uitgebreid informatiepakket, een net zo uitgebreide paklijst en natuurlijk onze Dominicus-reisgids Zweden. Zo ben je zeker dat je geen enkel hoogtepunt mist en je tot in de puntjes voorbereid bent voor een reis naar zomers Zweeds Lapland.

Vanaf 900 p.p.
Zweden
Reis door Midden-Zweden
8 dagen aug – okt

Ontdek Midden-Zweden Zweden is misschien wel op zijn mooist in de herfst. De bladeren aan de bomen kleuren mooi, de paddenstoelen schieten uit de grond, de bessen hangen rijp aan de struiken en de zonsondergangen. Tijdens deze reis laten we de grote steden achter ons en gaan we op zoek naar rust en natuur. Via Dalarna en het traditionele binnenland van Zweden ga je onderweg naar de grens met Noorwegen en de bergen, voordat je middels een grote lus langs de indrukwekkende kliffen van de hoge kliffen terugkeert.

Vanaf 628 p.p.
Zweden
De oostkust van Zweden – de zonnige eilanden
9 dagen mei – sep

Op pad langs de oostkust van Zweden Tijdens deze reis maak je kennis met de oostkust van Zweden. De reis begint in de hoofdstad van Zweden, Stockholm. Verder reis je richting het grootste eiland van Zweden, Gotland. Dit eiland kan middels een veerboot worden bereikt. Het noordelijke deel van het eiland wordt gekenmerkt door steile kliffen.

Vanaf 1299 p.p.
Zweden
Ontdek de zonnige kant van Zweden
10 dagen mei – sep

Vier de zon in Zweden Tijdens deze reis, kom je voornamelijk langs de oostelijke kant van Zuid-Zweden. Deze regio heeft in de zomer gemiddeld 250 uur per maand zon. De reis brengt je langs de mooiste plekken die Zweden te bieden heeft. Deze reis in het kort Na aankomst in Stockholm haal je de huurauto op en reis je verder door naar Mariefred, gelegen aan het Mälarmeer. De volgende dag reis je verder naar Eksjö, een stad met een van 's wereld best bewaarde 18e eeuw binnensteden. Vanuit Eksjö is het ook mogelijk om het snoepdorp Gränna te bezoeken. Na je verblijf in Eksjö reis je verder naar Diö, waarna je ook nog verder reist naar Degeberga. Vanuit Degeberga reis je verder naar het eiland Öland. Öland is uitermate geschikt om te gaan verkennen per fiets. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan het kasteel van de koninklijke familie "Sollidens Slott" of de stad Bergholm.

Vanaf 968 p.p.

Boeken bij Creating Stories?

Onze specialisten staan voor je klaar

Altijd persoonlijk contact met een specialist

Om een uniek reisverhaal te kunnen samenstellen die perfect aansluit op jouw wensen is persoonlijk contact met een van onze reisspecialisten vanzelfsprekend. Op afspraak, telefonisch en per mail staan onze specialisten voor je klaar.

Hét reisbureau voor jouw vakantie op maat

Wil je een reis aanpassen, zelf je reis samenstellen of een bijzondere excursie in je reis opnemen? Wij denken graag met je mee en stellen op basis van jouw wensen een vrijblijvende offerte op.

Niet gebonden aan vaste data

Bij Creating Stories ben je niet gebonden aan vaste vertrekdata. Wij regelen je vluchten, het vervoer, de accommodatie en eventuele activiteiten indien je flexibel bent betreffende je reisperiode, dan zoeken wij graag de meest gunstige tarieven en beschikbaarheid voor je uit. Dit geldt niet voor de groepsreizen, hierbij ben je wel gebonden aan vaste vertrekdata.

Onze klanten geven ons een 9,0

Contact Zweden

Heb je een vraag? We helpen je graag verder

Persoonlijk contact

Creating StoriesBarbara Kloosterman-BongersSpecialisme: IJsland, Zweden en Finland

+31(0)10 71 444 53

Wij zijn bereikbaar op:
ma t/m vrij 09.00 – 17.00

Bezoek alleen op afspraak tijdens kantooruren

Liever mailen? info@creatingstories.nl

Veelgestelde vragen

Meer vragen

Door de invloed van de golfstroom heeft Zweden een veel milder klimaat dan de meeste gebieden die in dit deel van Europa zijn gelegen. De temperaturen in de zomer zijn te vergelijken met de temperaturen in Nederland, alleen is het weer een stuk minder wisselvallig in Zweden. De winters in Zweden zijn koud, de gemiddelde temperatuur ligt in de winter tussen de 0 en -10 graden.

In Zweden heb je niet te maken met tijdsverschil.

De natuur in Zweden is op zichzelf al een reden om een reis naar Zweden te maken, denk aan de meren, ruige kustlijnen en dennenbossen. Houd je van actieve vakanties dan is Zweden daar de ideale bestemming voor. Denk aan wandelen, zwemmen in de meren, kajakken over de meren.

In Zweden betaal je met de Zweedse kroon. Deze wordt aangeduid met SEK. Lees hier meer over de munteenheid in Zweden.

De beste maanden om naar Zweden af te reizen zijn de maanden mei t/m september. Lees hier meer over de beste reistijd van Zweden.

Voor een reis naar Zweden dien je in het bezit te zijn van een geldig paspoort of geldige identiteitskaart. Een visum is niet nodig.