In onze communicatie en op onze website vind je naast reisverhalen ook een groot aantal foto’s van onze reizigers terug. Ieder jaar vragen wij onze reizigers om hun mooiste foto’s in te sturen voor onze fotowedstrijd. De 15 mooiste, leukste en best passende foto’s krijgen speciale aandacht op onze website en op onze socials, Facebook en Instagram.

De fotografen van de winnende foto’s krijgen een presentje toegestuurd passend bij een van onze bestemmingen. Doe jij dit jaar mee?

Deelnemen

Wanneer je via ons je reis hebt geboekt, kun je meedoen met deze foto-actie. Heb je een mooie foto IJsland, van de Faeröer eilanden, Groenland of misschien wel Canada? Foto’s van al onze bestemmingen zijn welkom.

Stuur je twee favoriete foto’s naar fotoactie@creatingstories.nl met daarbij de locatie waar en maand waarin de foto is gemaakt. Het mag van alles zijn, landschappen, details, typische kenmerken van de bestemming of een foto van jezelf. We laten ons graag verrassen!

Inzending fotowedstrijd 2024

De inzending voor de fotowedstrijd 2024 is geopend. We kijken uit naar jullie nieuwe foto’s, samen zijn wij Creating Stories!

Winnaars eerdere jaren

Bekijk hieronder ook de winnende foto’s van eerdere jaren.

Logo Creating Stories WE ARE CREATING STORIES