Rondreis Rocky Mountains

Een rondreis door de Rocky Mountains met de camper zorgt voor veel gezelligheid en avontuur. Maak een stop in Denver, het nationaal park, Cheyenne, Rapid City, Buffalo en Yellowstone NP. Ontdek de prachtige natuur en interessante steden. Wil je een rondreis door de Rocky Mountains maken met een auto of camper? Bij American Vacation maken we op basis van jouw wensen een persoonlijk plan.

Een Rondreis door de Rocky Mountains vergeet je niet snel

De Rocky Mountains zijn het belangrijkste gebergte van Noord-Amerika. Van New Mexico tot aan het noordwesten van Alaska is deze bergketen uitgestrekt. Je kunt de rondreis door de Rocky Mountains combineren met een stedentrip op de heen- of terugreis. Onze reisadviseurs maken graag een reisplan voor je op maat, geheel afgestemd op jouw wensen. Heb je al iets in gedachten wat betreft een slaapplaats? Of misschien andere voorzieningen? Wij bespreken het graag met je.

Rondreis Rocky Mountains met de camper

Als eerste is het belangrijk dat je een geschikte camperverhuurder vindt. Kies uit verhuurders als El Monte RV, Sunshine RV en Road Bear. Denk aan zaken als de transfer van het vliegveld naar de camperlocatie, de ophaaltijd en de inventaris. Voor het besturen van een camper heb je geen speciaal rijbewijs nodig. Controleer wel eventjes of je rijbewijs nog lang genoeg geldig is. De reisspecialisten van American Vacation vertellen je graag alles over de rondreis Rocky Mountains met camper. Voor vragen kan je mailen of bellen 010-2584211.

Dagindeling rondreis Rocky Mountains

 • Dag 01: Vanuit Amsterdam of Brussel vlieg je naar Denver
 • Dag 02: Denver – (Peak to Peak Scenic) – Rocky Mountain NP
 • Dag 03: Rocky Mountain NP – Cheyenne
 • Dag 04: Cheyenne – (Lusk) – Custer area
 • Dag 05: Custer area (Custer State Park, Wind Cave NP)
 • Dag 06: Custer area (Mt. Rushmore & Crazy Horse Memorial)
 • Dag 07: Custer – (Badlands Nat. Park) – Wall
 • Dag 08: Wall – Rapid City – Deadwood
 • Dag 09: Deadwood
 • Dag 10: Deadwood – Sheridan
 • Dag 11: Sheridan – Bighorn Canyon – Cody
 • Dag 12: Cody – Bear Tooth Scenic Hwy – Yellowstone NP
 • Dag 13: Yellowstone NP
 • Dag 14: Yellowstone NP
 • Dag 15: Yellowstone – Jackson (Grand Teton NP)
 • Dag 16: Jackson – (Green River) – Rock Springs
 • Dag 17: Rock Springs – (Flaming Gorge) – Vernal
 • Dag 18: Vernal – Black Canyon NP
 • Dag 19: Black Canyon NP – Denver
 • Dag 20: Denver
 • Dag 21: Denver
 • Dag 22: Vertrek vanuit Denver
 • Dag 23: Aankomst in Amsterdam of Brussel

Dagomschrijving rondreis Rocky Mountains

Totale afstand: 3300 km

Hier vind je de dag omschrijvingen van de standaard rondreis Rocky Mountains.

Dag 1: aankomst in Denver

Vanaf Amsterdam of Brussel vlieg je naar Denver in de staat Colorado. Bij aankomst op de luchthaven staat je huurauto al klaar en rij je naar je hotel in Denver.

Dag 2: Denver – Rocky Mountain NP

(240 km, ca. 3 ½ uur)

Deze reisdag staat in het teken van prachtige natuur, namelijk het beroemde Rocky Mountain National Park. Onderweg kun je een bezoek brengen aan het bijzondere Red Rock Amfitheatre met meer dan 9.000 zitplaatsen. Dit amfitheater werd begin vorige eeuw uitgehakt in het rode massief en heeft een uitzonderlijke akoestiek. Hierna rij je door naar het Rocky Mountain National Park. Dit natuurpark, met een oppervlakte van ruim 1.000 vierkante kilometer, bied je een prachtig berglandschap met dito vergezichten en ruim 150 meren. Hier leefden ooit de Ute Tribe en Arapaho native Indians. Meer dan zestig bergtoppen zijn hoger dan 3.700 meter en het hoogste punt is Longs Peak met een hoogte van maar liefst 4.300 meter. In het hart van dit prachtige park ligt het adembenemende Bear Lake. Van hieruit zijn diverse wandelroutes uitgezet, zowel voor beginnende als voor gevorderde wandelaars. Na een dag vol natuur en bijzondere indrukken rij je naar het hotel in Estes Park.

Dag 3: Rocky Mountain NP – Cheyenne

(150 km, ca. 2 uur)

Vandaag rij je naar Cheyenne, de hoofdstad van de staat Wyoming, waar je ook zult overnachten. Deze stad is vernoemd naar de Cheyenne Native Americans die hier hun leefgebied hadden. Vanzelfsprekend wonen in deze regio nog steeds afstammelingen van diverse Native Americans. Verdeeld over de stad tref je de Cheyenne Big Boots aan. Acht meter hoge cowboylaarzen die prachtig zijn beschilderd door lokale kunstenaars. Op 17th Morrie Avenue kun je ’s werelds grootste antieke stoomlocomotief, the Big Boy Steam Engine, gaan bewonderen. Wil je meer weten over de stoomtreinhistorie van dit gebied, dan is een bezoek aan het Cheyenne Depot Museum zeker een aanrader. Het is gevestigd in het geheel gerestaureerde voormalige Union Pacific Depot. Aan de voorzijde van dit historische gebouw vertrekken regelmatig koetsen waarmee je een schitterende rondrit kunt maken door het schilderachtige centrum van Cheyenne. Het echte ‘wilde westen’ gevoel krijg je op de “Terry Bison Ranch” slechts 10 kilometer ten zuiden van Cheyenne. Deze ranch huisvest zo’n 3.000 bizons. Een tour met paard en wagen over het terrein is een ware belevenis. Ook kun je hier heerlijk paardrijden als een echte cowboy of cowgirl. Na een dag vol avontuur en geweldige indrukken ga je naar het hotel in Cheyenne waar je heerlijk kunt uitrusten voor de volgende reisdag.

Dag 4: Cheyenne – Custer area

(400 km, ca. 4 ½ uur)

Deze dag is een echte reisdag. Je verlaat Cheyenne en rijdt via de historische Cheyenne & Black Hills Stage route naar Custer in de staat South Dakota. Onderweg kom je langs diverse oude ‘wild west’ plaatsjes zoals Lusk waar je een ‘stop’ kunt maken. Op de route ligt ook het Wind Cave National Park met haar prachtige grotten. Een aantal grotten zijn te bezoeken zoals de Wind Cave en de Jewel Cave National Monument met haar schitterende kristallen. Dit is niet alleen een aanrader maar een echte ‘must see’! Hierna rij je door naar het hotel in Custer, het naar General George Armstrong Custer vernoemde plaatsje. Custer werd in 1875 als nederzetting door goudzoekers gesticht onder de naam Stonewall en kort daarna omgedoopt tot Custer. Je zult hier drie nachten verblijven om van hieruit diverse indrukwekkende trips maken.

Dag 5: Custer

Custer is gelegen in de Black Hills regio, het vroegere leefgebied van de Oglala Sioux. Vandaag bezoek je het Crazy Horse Memorial. In 1939 werd de Pools-Amerikaanse beeldhouwer Korczak Ziolkowski door de Siouxleider Henry Standing Bear gevraagd een ontwerp te maken voor een monument ter ere van de negentiende eeuwse Lakotaleider ‘Crazy Horse’. Hij ontwierp een sculptuur van een galopperend paard met daarop Crazy Horse. Het zou moeten worden uitgehakt in een geschikte granietrots van Black Hills, een lengte krijgen van 195 meter en een hoogte van 172 meter en daarmee het grootste uit natuursteen gehouwen beeld ter wereld worden. In 1948 startte Ziolkowski met dit project. In 1982 overleed Ziolkowski en zijn werk werd voortgezet door andere beeldhouwers. Pas in 1998 was het hoofd van Crazy Horse klaar. Tot op de dag van vandaag wordt aan dit immense project gewerkt en niemand weet precies wanneer het ooit gereed zal komen. Het is dusdanig kolossaal dat alle vier de president hoofden van Mount Rushmore in het hoofd van Crazy Horse passen! Een bezoek aan dit monument is dan ook in één woord ‘indrukwekkend’. Hierna is het tijd voor een bezoek aan het Custer State Park waar je heerlijk kunt genieten van de prachtige natuur met zeer veel ‘wildlife’. Dit park biedt een thuis aan o.a. bizons, berggeiten, dikhoornschapen, herten, elanden, coyotes, bergleeuwen en bobcats. Ook lopen er talloze ‘burros’ rond. Deze ezels laten zich graag aanhalen en aaien. Je zult je dan ook geen moment vervelen in dit prachtige natuurpark.

Dag 6: Custer

Op deze laatste dag in Custer is een bezoek aan de grootste grot van deze regio een aanrader. De Black Hills Caverns werden in 1882 ontdekt door goudzoekers. Op diverse levels kun je je vergapen aan prachtige formaties die de natuur in miljoenen jaren heeft geformeerd. Vandaag mag een bezoek aan het wereldberoemde Mount Rushmore met de daarin uitgehakte vier president hoofden natuurlijk niet ontbreken. Tussen 1927 en 1941 hebben ruim 400 arbeiders onder leiding van Gutzon Borglum hier 18 meter hoge busten van George Washington, Thomas Jefferson, Theodore Roosevelt en Abraham Lincoln uitgehakt. Het monument symboliseert de eerste 150 jaar van de Amerikaanse geschiedenis. Vanuit het visitor center kun je naar de voet van deze rots wandelen. Mocht je nog wat tijd over hebben dan kun je besluiten om nog een mooie wandeling te maken door dit schitterende gebied. Je kunt er ook voor kiezen om de omgeving ter paard verder te verkennen.

Dag 7: Custer – Badlands NP – Wall

(260 km, ca. 4 ½ uur)

Vandaag verlaat je Custer en rij je door het schitterende Badlands National Park naar de volgende bestemming. Dit natuurpark is bijna 1.000 vierkante kilometer groot en bestaat uit prachtige rotsformaties afgewisseld met prairie landschappen. Op bepaalde plaatsen hebben de formaties iets weg van een maanlandschap. Bij zonsondergang wordt dit beeld zelfs enorm versterkt. Vanzelfsprekend kun je hier prachtige wandelingen maken of heerlijk paardrijden. Op de route door het Badlands NP tref je talloze uitkijkposten aan vanwaar je een prachtig zicht hebt op dit schitterende landschap. Aan het einde van de dag rij je door naar het plaatsje Wall, net even buiten het park, waar je zult overnachten. Maar voordat je gaat slapen kun je natuurlijk nog een kopje koffie in het Wall Drug Store Cafe voor slechts een paar dollar cent drinken!

Dag 8: Wall – Rapid City – Deadwood

(160 km, ca. 2 uur)

Omdat je vandaag een relatief korte reistijd hebt naar de volgende bestemming kun je de ochtend prima benutten voor een bezoek aan het Wounded Knee Museum in Wall. Dit museum staat o.a. in het teken van de 300 Native Americans die op 29 december 1890 vermoord werden bij Wounded Knee door het Amerikaanse leger. Op ongeveer 12 kilometer voor Rapid City is een ‘stop’ bij Bear Country USA zeker aan te bevelen. In dit safaripark kun je met je eigen auto rondrijden tussen de loslopende beren. Na Rapid City rij je door naar Deadwood.

Dag 9: Deadwood

Deadwood, een voormalig settlement van gouddelvers. Onderweg kom je nog langs Sturgis, bij motorliefhebbers bekend van de Sturgis Rally. Deadwood is een typisch ‘wilde westen’ stad met vele casino’s, bars, restaurantjes en historische gebouwen. Een bezoek aan het Historic Adams House is daarom zeker een aanrader. Dit in Victorian Queen-Anne stijl gebouwde huis is een museum waar je de sfeer van toen zelf kunt opsnuiven. Ook kun je wat gaan drinken in de Midnight Star, het saloon-restaurant van de beroemde acteur Kevin Costner. Iets ten zuiden van Deadwood is een bezoek aan de Homestake Gold Mine een aanrader. Deze goudmijn die werd ontdekt in 1876, was de grootste en diepste goudmijn van Noord-Amerika. Tot aan de sluiting in 2002 heeft deze mijn maar liefst 1,25 miljoen kilo aan goud opgeleverd! De Black Hills regio is niet alleen heilige grond voor Native Americans maar ook de plaats waar goud werd en wordt gewonnen. Daarnaast staat deze regio bekend om de vele opgravingen van dinosaurusskeletten.

Dag 10: Deadwood – Sheridan

(370 km, ca. 3 ¾ uur)

Via het Black Hills National Forest rij je vandaag naar Buffalo. Vanzelfsprekend zijn er onderweg diverse interessante ‘stops’ zoals de Harney Peak, het hoogste punt van dit natuurbos. In deze regio leven meer dan 90 vogelsoorten waaronder de Amerikaanse adelaar. Een bezoek aan Devils Tower National Monument is ook een aanrader. Deze gigantische monoliet van 264 meter hoog werd in 1906 door President Theodore Roosevelt aangewezen als het eerste nationale monument. Deze locatie werd ook gebruikt voor de opnames van de film Close Encounters of the Third Kind. Na een bezoek rij je verder naar het hotel in Buffalo of Sheridan om heerlijk bij te komen van deze geweldige dag.

Dag 11: Sheridan – Cody

(250 km, ca. 3 uur)

De plaats waar je vandaag naar doorreist had ooit een wereldberoemde inwoner, namelijk William F. Cody (1846 – 1917) bijnaam Buffalo Bill. Vandaar ook de plaatsnaam Cody. Een bezoek aan het Buffalo Bill Historical Center mag dan ook niet ontbreken. In een oud pioniersstadje kun je zelf ervaren hoe het leven er destijds aan toe ging en er worden dagelijks diverse shows opgevoerd. In deze regio kun je vele ‘Scenic Byways’ aantreffen. Dit zijn routes die door de United States Department of Transportation erkend zijn om hun historische, archeologische, culturele, recreatieve of landschappelijke waarde.

Dag 12: Cody – Yellowstone NP

(160 km, ca. 2 uur)

De komende paar dagen staan bol van natuurschoon en natuurwonderen. Vandaag rij je naar het eerste en wellicht mooiste nationale park van Amerika: Yellowstone National Park. Dit park is bijna 9.000 vierkante kilometer groot en is sinds 1872 een nationaal park. Grote delen zijn vulkanisch actief waardoor je zult kennismaken met diverse natuurwonderen die hierdoor ontstaan zijn en nog steeds ontstaan. Door het park loopt een 8-vormige weg van 250 kilometer lengte die je langs de mooiste plekjes voert. Dit park biedt een thuis aan talloze dieren zoals bizons, elanden, herten, beren, coyotes, wolven, berggeiten, bighorn schapen, valken, adelaars en zwanen. Je verblijft in één van de hotels in het park in een eenvoudige maar leuke ‘Cabin’. Deze eerste dag kun je prima gebruiken om lekker uit te rusten of de directe omgeving te verkennen van dit geweldige natuurgebied. Omdat dit nationale park zoveel te bieden heeft zul je er twee volle dagen (3 nachten) verblijven.

Dag 13: Yellowstone NP

Vandaag kun je een bezoek brengen aan het Upper Geyser Basin in Yellowstone NP. In dit gebied van ongeveer vijf vierkante kilometer vind je een kwart van alle geisers ter wereld! Er is 11 kilometer aan voetpaden aangelegd om alle bijzondere thermische natuurwonderen van dichtbij te kunnen aanschouwen. In het Visitors Center kun je informatie krijgen over de tijden waarop de erupties van de zes meest betrouwbare geisers worden verwacht. De Old Faithful Geyer spuit ongeveer elke 76 minuten gemiddeld 30.000 liter kokend water 30 tot wel 55 meter de lucht in. Een eruptie duurt 1 tot 5 minuten. Een waar natuurspektakel! In dit gebied tref je talloze geisers, warmwaterpoelen, watervallen en kalksteenformaties aan. Je zult echt ogen tekort komen!

Dag 14: Yellowstone NP

Vandaag is het tijd voor de volgende highlights in dit park. Je bezoekt de Upper Falls, Lower Falls en Tower Falls. Adembenemende watervallen in een ongekend mooie natuur. Je kunt vanzelfsprekend prachtige wandelingen maken in deze omgeving. Hierna kun je een bezoek brengen aan Mammoth Hot Springs. Uit diverse warmwaterbronnen stroomt ongeveer 2.000 liter heet water per minuut die calciumcarbonaat aan de oppervlakte brengen. Het water koelt af en het calciumcarbonaat kristalliseert als witte kalksteen. Zo hebben zich in duizenden jaren prachtige kalksteenterrassen gevormd. Door allerlei mineralen en metalen in de bodem alsmede algen en de zuurtegraad van het water ontstaan prachtige kleurschakeringen. Het mooiste kalksteenterras is absoluut Canary Spring.

Dag 15: Yellowstone – Jackson

(140 km, ca. 2 uur)

Na alle geweldige indrukken van Yellowstone NP rij je vandaag door het Grand Teton National Park naar de volgende overnachting in Jackson. Grand Teton NP is 60 kilometer lang en 38 kilometer breed. Voor Amerikaanse begrippen misschien een klein park maar daarom niet minder indrukwekkend met haar prachtige flora en fauna. Het park heeft als hoogste berg de Grand Teton met een hoogte van 4.197 meter. In het park liggen acht grote meren omringd door prachtige, uitgestrekte naaldbossen. Watersport is hier dan ook zeer populair. Je kunt op diverse plaatsen een boot of kano huren. Nog avontuurlijker is het raften op de Snake River. Het park beschikt tevens over twaalf indrukwekkende gletsjers. Vanzelfsprekend kun je overal prachtige wandelingen maken, heerlijk fietsen en paardrijden. Als je kennis wilt maken met het avontuurlijke cowboyleven, bezoek dan de Triangle X Ranch waar je echte cowboys aan het werk kunt zien. Aan het einde van de dag rij je door naar het hotel in Jackson voor 1 overnachting.

Dag 16: Jackson – Rock Springs

(300 km, ca. 4 uur)

Vandaag rij je door naar Rock Springs en het nabijgelegen Green River. In de negentiende eeuw was Rock Springs één van de belangrijke mijnstadjes omdat in de omgeving kool werd gewonnen. Green River was in die tijd het belangrijkste spoorwegstadje omdat hier voldoende water voor de stoomlocomotieven voorhanden was. Een bezoek aan het Sweetwater County Museum in het centrum van Green River is zeker de moeite waard. Dit in het voormalige postkantoor gevestigde museum beschikt o.a. over een grote schat aan historische foto’s waardoor je een perfecte indruk krijgt van de vervlogen tijden in deze regio. Je overnacht in een hotel in Rock Springs.

Dag 17: Rock Springs – Vernal

(205 km, ca. 2 ½ uur)

In de ochtend verlaat je Rock Springs en rij je via Flaming Gorge Recreational Area naar de volgende bestemming. In 1958 werd hier begonnen met de bouw van de Flaming Gorge Dam. Hierdoor ontstond het Flaming Gorge Reservoir. Dit gebied staat bekend om zijn uitgebreide waterrecreatie. Het stuwmeerwater is altijd koel, ook in de hete zomer, en staat te boek als één van de beste visplekken voor forel en zalm. Nabij de plaats Vernal kun je een bezoek brengen aan het Dinosaur National Monument. Dit park bestaat uit twee delen: een vindplaats van vele dinosaurusfossielen en een door de Green en Yampa rivier uitgesleten canyon. Dinosaur Quarry is de plek waar Earl Douglass in 1909 ruim 1.600 dinosaurusbotten ontdekte. Het is tegenwoordig overkapt met een glazen gebouw. Via een wenteltrap kun je naar een uitkijkpunt klimmen vanwaar je een indrukwekkend uitzicht hebt op een 15 meter hoge wand vol met versteende botten. Dinosaur Quarry is tevens het beginpunt van de Cub Creek Scenic Drive. Een weg van ongeveer 17 kilometer die je langs Green River, een canyon van zandsteen, voert met diverse duizend jaar oude rotstekeningen die ooit werden gemaakt door Native Americans. Als je een ware natuurliefhebber bent, reserveer dan ook nog wat tijd om de schitterende canyons van de Green en Yampa rivier met haar prachtige vergezichten te bezoeken. Harpers Corner Trail is een 3 kilometer lange, relatief makkelijke wandelroute die je langs diverse schitterende uitkijkposten voert. Aan het einde van de dag rij je naar Vernal om heerlijk uit te rusten in het hotel.

Dag 18: Vernal – Black Canyon NP

(325 km, ca. 4 ½ uur)

Vandaag rij je vanuit Vernal via Colorado State Monument naar Black Canyon of the Gunnison National Park. Het Colorado State Monument ligt bij de plaats Grand Junction en is een hooggelegen woestijnlandschap op het Colorado Plateau met spectaculair uitgesleten canyons. Je treft hier ook de hoogste, afgeplatte berg ter wereld aan, namelijk de Grand Mesa. Nadat je hebt kunnen genieten van dit prachtige gebied rij je verder naar Black Canyon of the Gunnison National Park. Na alle kleurrijke indrukken van de afgelopen dagen bezoek je vandaag een park waar de kleur zwart overheerst. Enerzijds omdat de rotsformaties overwegend bestaan uit zwart vulkanisch materiaal, anderzijds omdat het zonlicht weinig kans heeft de steile rotswanden te beschijnen. De canyons werden hier gevormd door de Gunnison River die zich twee miljoen jaar lang een weg baande door de harde rotslagen. De oorspronkelijke lengte van deze canyon was tachtig kilometer. Helaas heeft de bouw van drie dammen een groot deel van de canyons onder water gezet. Gelukkig is het mooiste deel bewaard gebleven. Het heeft nog altijd een lengte van twintig kilometer en bevat het diepste gedeelte. Na deze dag vol prachtige natuur rij je door naar het hotel in Montrose voor 1 overnachting.

Dag 19: Black Canyon NP – Denver

(430 km, ca. 5 ½ uur)

Vandaag rijd je vanuit Montrose bij het Black Canyon NP richting de stad Denver. Montrose ligt binnen handbereik van vele prachtige bezienswaardigheden. Het ligt dan ook dichtbij het Black Canyon National Park, maar ook bij het San Juan-gebergte in het zuiden en een uitgestrekt watersportpark midden in de stad zelf. Je kunt vroeg op pad gaan om op tijd in Denver aan te komen of nog even wat bezienswaardigheden aandoen in de buurt van Montrose.

Dag 20: Denver

Vandaag heb je alle gelegenheid om Denver te verkennen. Deze hoofdstad van Colorado biedt naast veel gezelligheid ook een keur aan historie. Bijvoorbeeld het State Capitol met  haar bladgoud versierde koepel. Dit prachtige historische gebouw ligt 1.600 meter boven de zeespiegel en biedt een geweldig uitzicht over Denver. Natuurlijk wil je ook meer weten over de Native Americans, hun cultuur en kunst. Een bezoek aan het Denver Art Museum mag dan ook eigenlijk niet ontbreken. Denver is ook de plaats waar het Amerikaanse muntgeld wordt geslagen bij de United States Mint. Op werkdagen kun je een gratis rondleiding volgen. Het Larimer Square is de oudste kern van Denver met prachtige historische gebouwen, pittoreske binnenplaatsen, oude gaslantaarns, gezellige restaurants en uitdagende nachtclubs. Op 16th Street Mall kun je heerlijk winkelen of culinair genieten in één van de vele restaurants.

Dag 21: Denver

Six Flags Elitch Gardens is het enige attractiepark ter wereld dat middenin een binnenstad ligt. Hier tref je tientallen uitdagende ‘rides’ (ook voor de kleintjes) en een prachtige zwemparadijs. Je kunt vandaag ook heerlijk ‘shoppen’ in de Cherry Creek Mall, een prachtig overdekt winkelcentrum. ’s Avonds kun je nog even een wandeling door Lower Downtown. In dit historische district kun je heerlijk eten en drinken in de vele bars en restaurants.

Dag 22: Vertrek vanuit Denver

Vandaag is je laatste dag in het mooie Colorado. Je rijdt naar de luchthaven van Denver waar je de huurauto kunt inleveren. Een shuttlebus brengt je vervolgens naar de vertrekhal van de luchthaven en je vliegt terug naar Amsterdam of Brussel.

Dag 23: Einde rondreis Rocky Mountains

Afhankelijk van je vertrektijd vanuit Denver en je bestemming, landt je in de ochtend of middag op de plaats van je eind bestemming. Je geweldige rondreis Rocky Mountains is helaas ten einde… Maar je zult gegarandeerd terugkijken op een onvergetelijke en indrukwekkende vakantie!

Prijs is inclusief:

 • Retour vliegticket o.b.v. Economy Class
 • Luchthavenbelastingen en eventuele toeslagen
 • Autohuur o.b.v. Alamo Fully-Inclusive dekking (Compact bij 2 personen & Intermediate bij 3/4 personen)
 • Overnachtingen op 1 kamer in eenvoudige 2* a 3* accommodaties o.b.v. logies

Prijs is exclusief:

 • Reserveringskosten (€ 35,-), buiten Nederland (€ 45,-) + bijdrage Calamiteitenfonds + SGR-toeslag
 • Reis- en/of annuleringsverzekering
 • Gewenste shuttletransfer van de luchthaven naar je hotel
 • Kinderkorting op de vluchtprijs, kinderen 2 t/m 11 jaar 25% korting met eigen stoel, baby’s tot 24 maanden 90% korting zonder eigen stoel
 • Maaltijden, benzine, parkeergelden en eventuele Resort Fee’s gedurende je verblijf
 • Eventuele aflever- (drop-off) kosten voor de autohuur, deze kosten dienen lokaal te worden voldaan
 • Tickets voor attracties, excursies, evenementen en musea
 • Eventuele toeslagen tijdens bepaalde seizoenen en feestdagen

Opties en informatie

Vanzelfsprekend is deze reis volledig op je persoonlijke wensen af te stemmen of uit te breiden met onderstaande opties.

 • Je kunt je rondreis Rocky Mountains combineren met een stedentrip op de heen en/of de terugreis.
 • Je kunt je verblijf op bepaalde locaties verlengen met meerdere dagen.

Via onze website geven wij een aantal ideeën van hoe de rondreis kan worden ingevuld. Dit zijn dus suggesties want elke rondreis is volledig af te stemmen op jouw persoonlijke wensen en mogelijkheden.

Een op maat gemaakte rondreis is per definitie niet duurder dan een standaard rondreis bij andere reisbureaus. Veelal zijn wij zelfs voordeliger en zijn onze accommodaties beter.

Amerika - Rocky Mountains

Impressies

Rondreis Rocky Mountains

Regio's bij deze reis

Rondreis Rocky Mountains
Rocky Mountains

Populaire reizen Amerika

Boeken bij Creating Stories?

Onze specialisten staan voor je klaar

Altijd persoonlijk contact met een specialist

Om een uniek reisverhaal te kunnen samenstellen die perfect aansluit op jouw wensen is persoonlijk contact met een van onze reisspecialisten vanzelfsprekend. Op afspraak, telefonisch en per mail staan onze specialisten voor je klaar.

Hét reisbureau voor jouw vakantie op maat

Wil je een reis aanpassen, zelf je reis samenstellen of een bijzondere excursie in je reis opnemen? Wij denken graag met je mee en stellen op basis van jouw wensen een vrijblijvende offerte op.

Niet gebonden aan vaste data

Bij Creating Stories ben je niet verbonden aan vaste vertrekdata. Wij regelen je vluchten, het vervoer, de accommodatie en eventuele activiteiten indien je flexibel bent betreffende je reisperiode, dan zoeken wij graag de meest gunstige tarieven en beschikbaarheid voor je uit. Dit geldt niet voor de groepsreizen, hierbij ben je wel gebonden aan vaste vertrekdata.

Onze klanten geven ons een 8.8

Contact American Vacation

Heb je een vraag? Wij helpen je graag verder

Persoonlijk contact

Creating StoriesElvira WesterveldSpecialisme: Specialisme: Amerika, Canada en cruises

+31 (0)10 2584211

Wij zijn bereikbaar op:
ma t/m vrij 09.00 – 17.00

Bezoek alleen op afspraak tijdens kantooruren

Liever mailen? info@americanvacation.nl

Veelgestelde vragen

Meer vragen