• Altijd persoonlijk contact met een specialist
  • Hét reisbureau voor jouw op maat vakantie
  • Niet gebonden aan vaste vertrekdata
Persoonlijk contact? 010 71 444 53 Stel een vraag Bel me terug

Adviesgesprek

Persoonlijk contact en het beste advies
|

Wanneer je nog vragen hebt, nog niet precies weet wat je wilt of wanneer je je reisplannen door ons wilt laten toetsen, kun je met al je vragen bellen naar 010-7144453 of mailen naar info@creatingstories.nl

PERSOONLIJK CONTACT

Liever persoonlijk contact en hulp bij het samenstellen en boeken van je reis? Dan kun je een afspraak maken voor een adviesgesprek (alleen op werkdagen). Je bent van harte welkom om onder het genot van een kop koffie of thee je reiswensen met ons te bespreken. We nemen de landkaart van je gewenste bestemming erbij en nemen met jou de geplande route-ideeën door. Er is uitgebreid tijd om al je vragen en reisplannen te bespreken, reken op circa 1,5 uur.

 

Bel of mail ons vooraf voor het maken van een afspraak. Zo kunnen wij er voor zorgen dat de juiste specialist tijd voor je vrijmaakt.

Afspraak volgens richtlijnen van het RIVM

Kom naar het gesprek alleen of met z’n tweeën. Kom je met meer mensen dan kunnen wij helaas de 1,5 meter regel niet meer hanteren.

 

Voor een aantal bestemmingen geldt momenteel nog dat de grenzen gesloten zijn voor toeristen. Kijk in onze liveblog voor de maatregelen per land.

 

Wat kun je van ons verwachten:
– Het gesprek vindt plaats op 1,5 meter afstand
– We wassen regelmatig onze handen
– We schudden geen handen
– Bij de ingang staat desinfecteergel, om de handen te desinfecteren

 

Wat verwachten we van jou:
– Kom alleen of met z’n tweeën
– Desinfecteer je handen bij binnenkomst
– Ervaar je klachten die het RIVM heeft omschreven als symptomen van het coronavirus (verkouden, keelpijn, benauwd of andere klachten), dan vragen wij je om contact met ons op te nemen en de afspraak te verzetten of te vervangen voor een digitale afspraak.
Afspraken kunnen plaats vinden van maandag tot en met vrijdag tussen 09:00 – 17:30 uur.

 

Maak een afspraak per mail of bel 010-7144453. Laat in je mail weten voor welke bestemming je graag een afspraak wilt maken.

Boeken bij Creating Stories?

Onze specialisten staan voor je klaar
icon-customerserivce Created with Sketch.

Altijd persoonlijk contact met een specialist

Om een uniek reisverhaal te kunnen samenstellen die perfect aansluit op jouw wensen is persoonlijk contact met een van onze reisspecialisten vanzelfsprekend. Op afspraak, telefonisch en per mail staan onze specialisten voor je klaar.

Group 3 Created with Sketch.

Hét reisbureau voor jouw vakantie op maat

Wil je een reis aanpassen, zelf je reis samenstellen of een bijzondere excursie in je reis opnemen? Wij denken graag met je mee en stellen op basis van jouw wensen een vrijblijvende offerte op.

Icon plane

Bij ons ben je niet gebonden aan vaste vertrekdata

Wil je bijvoorbeeld een dag of meerdere dagen extra toevoegen aan één van onze bestaande reizen of heb je zelf een route samengesteld, wij weten als geen ander jouw reis te plannen en te organiseren. Laat je inspireren en maak gebruik van onze jarenlange ervaring en expertise.

Onze klanten geven ons een 8.7

Contact

Heb je een vraag? We helpen je graag verder

Persoonlijk contact

Creating Stories Manuel Rosdorff Specialisme: Alaska / Argentinië / Chili / Canada / Faeröer / Groenland / IJsland / Spitsbergen / Zuidpool
+31(0)10 71 444 53
Wij zijn bereikbaar op ma t/m vrij 09.00 – 17.00. Bezoek alleen op afspraak ma t/m vrij 09.00 – 17.00. Liever mailen? info@creatingstories.nl

Bekijk algemene vragen

Meer vragen
Via ons liveblog houden we je up-to-date over de corona-omstandigheden per bestemming. Naar het liveblog
Mocht er tijdens je reis onverhoopt iets voorvallen dan vragen we je allereerst dit op te lossen met betrokken partij (verhuurder, eigenaar, luchtvaartmaatschappij etc.). Mocht je er niet uitkomen dan kun je ons tijdens kantooruren bereiken op het reguliere nummer en daarbuiten zijn wij bereikbaar op een noodnummer. Meer informatie hierover vind je bij het informatiepakket of je reisbescheiden.
Betalingen gebeuren per bankoverschrijving IBAN- nummer: NL68RABO0151830215 t.n.v. IJslandspecialist
Per boeking hanteren wij reserveringskosten van € 35. Wanneer je woonachtig bent buiten Nederland is dit € 45 (in verband met hogere verzendkosten van je informatiepakket).
Bij iedere reis op de website staat aangegeven wat voor type accommodatie is inbegrepen. Voor IJsland bijvoorbeeld kun je bij hotels/guesthouses kiezen voor verschillende comfortniveaus. Dit geldt niet voor alle bestemmingen. Naast het boeken van hotels/guesthouses bieden wij voor een groot deel van de bestemmingen ook vakantiehuisjes, lodges of cabins aan. Op deze plekken overnacht je vaak wat langer en maak je vanaf deze plek verschillende uitstapjes. Deze accommodatievormen beschikken meestal over een keuken, hierdoor kun je zelf maaltijden bereiden.

Browserupdate aangeraden

Je browser wordt niet meer ondersteund. Gebruik een van de onderdstaande browsers om de website optimaal te gebruiken

Google Chrome Mozilla Firefox Microsoft Edge