Rondreis California

Tijdens de rondreis door ‘The Golden State’ California maak je een stop in San Francisco, Lake Tahoe, de watervallen in Yosemite NP, San Luis Obispo, Los Angeles, San Diego, Palm Springs en Las Vegas. California is één van de populairste staten van Amerika. De rondreis door California kun je met auto op met een camper maken. Staat een rondreis door California al lang op je lijstje? Onze reisadviseurs van American Vacation helpen je graag bij het voorbereiden van de reis.

Maak een onvergetelijke rondreis door California met autohuur of met een camper.

Via de Scenic Route 101 maak je een fascinerende reis door California. Je rijdt zelfs een stuk over de legendarische Route 66. Bezoek wijngaarden, rij door Death Valley National Park, kijk je ogen uit in Las Vegas en rust uit op prachtige stranden van San Luis Obispo.  Een rondreis Californië is zeer gevarieerd en zal je lang bijblijven. Heb je er al over nagedacht hoe je wit gaan rondreizen? Het voordeel van een rondreis door California met de camper is dat je het vervoermiddel en de slaapplek op één plek hebt. Lekker compact. Laat je adviseren door de reisspecialisten over welke Camper verhuurder jij het beste kan inschakelen. Wanneer je een geschikte Camper hebt gevonden, is het belangrijk om goede afspraken met de Camper verhuurder te maken over het ophalen en afleveren. Tijdens de rondreis California met de Camper heb je geen speciaal rijbewijs nodig.

Wij verzorgen graag jouw rondreis California

Kom langs op ons kantoor in Capelle aan den IJssel en spreek je wensen uit. Samen met jou stellen we een persoonlijk reisplan op. Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur open. Voor vragen kan je mailen of bellen naar 010-2584211.

Dagindeling rondreis California

 • Dag 01: Vanuit Amsterdam of Brussel vlieg je naar San Francisco
 • Dag 02: San Francisco
 • Dag 03: San Francisco
 • Dag 04: San Francisco – Lake Tahoe
 • Dag 05: Lake Tahoe
 • Dag 06: Lake Tahoe – Yosemite NP
 • Dag 07: Yosemite NP
 • Dag 08: Yosemite NP – Sequoia/Kings Canyon NP
 • Dag 09: Sequoia NP – Monterey/Marina/Carmel area
 • Dag 10: Monterey/Marina/Carmel – (kustroute) – San Luis Obispo
 • Dag 11: San Luis Obispo – (Santa Barbara) – Los Angeles
 • Dag 12: Los Angeles
 • Dag 13: Los Angeles – San Diego
 • Dag 14: San Diego
 • Dag 15: San Diego – Palm Springs
 • Dag 16: Palm Springs (Joshua Tree National Park)
 • Dag 17: Palm Springs – (Calico Ghost Town) – Ridgecrest
 • Dag 18: Ridgecrest – Death Valley NP
 • Dag 19: Death Valley NP – Las Vegas
 • Dag 20: Las Vegas
 • Dag 21: Las Vegas
 • Dag 22: Vertrek vanuit Las Vegas
 • Dag 23: Aankomst in Amsterdam of Brussel

De rondreis California kun je per huurauto of camper maken.

Dagomschrijving rondreis California

Totale afstand: 3100 km

Hier vind je de dag omschrijvingen van de standaard rondreis California.

Dag 1: Aanvang rondreis California

Vanuit Amsterdam of Brussel vlieg je naar San Francisco. Met een door ons geboekte Shuttleservice (indien gewenst) word je naar je hotel in downtown San Francisco gebracht waar je heerlijk kunt uitrusten van je vliegreis. Je hebt dan nog 2 volle dagen om deze geweldige metropool te ontdekken.

Dag 2: San Francisco

Na een heerlijke nachtrust is het tijd om een aantal bezienswaardigheden van San Francisco te bezoeken. Zo is een bezoekje aan Lombard Street zeker de moeite waard. Dit is de meest bochtige straat ter wereld met 8 haarspeld bochten. Een ritje per Cable Car mag vandaag natuurlijk niet ontbreken! Deze oude kabeltrams zijn typerend voor San Francisco en worden door een kabel in de grond voortbewogen. Daarna kun je besluiten om een bezoek te brengen aan Alcatraz, de voormalige zeer beruchte gevangenis gelegen op een eiland in de Baai van San Francisco. Hier vind je ook de oudste, nog werkende vuurtoren van de Amerikaanse Westkust. Aan het eind van deze dag vol nieuwe indrukken kun je besluiten te dineren in het trendy district South of Market, ook wel SoMa genoemd.

Dag 3: San Francisco

Zeg je San Francisco, dan zeg je Golden Gate Bridge. Op deze laatste dag in San Francisco mag een bezoekje aan deze enorme hangbrug dan ook niet ontbreken! Met zijn lengte van 2,7 kilometer overspant zij bijna 1,3 kilometer water. De brug hangt aan kabels van bijna 1 meter dikte! Een uitdagende manier om deze kolos te bedwingen is per huurfiets zodat je de indruk van deze machtige brug des te meer beleeft. Je kunt over de brug naar het Golden Gate Park fietsen. Daarna kun je een bezoek brengen aan de bekendste groep huizen van San Francisco: de ‘Painted Ladies’. Dit zijn kleurvolle huizen in de Victoriaanse stijl die gebouwd werden tussen 1849 en 1915. Je treft ze aan op  Steiner Street tegenover Alamo Square Park. Deze laatste geweldige dag in San Francisco kun je heerlijk afsluiten op Fishermans Wharf Pier 39. Deze kadeplaats biedt je een keur aan nationale en internationale eetgelegenheden met een prachtig zicht op de baai en natuurlijk de Golden Gate Bridge! Daarnaast  kun je hier heerlijk winkelen of een bezoek brengen aan de diverse musea. Vanaf deze kade vertrekken ook diverse boten waarmee je een romantische rondvaart in de baai kunt maken. Kortom: een geweldige afsluiting van het  bezoek aan de metropool San Francisco!

Dag 4: San Francisco – Lake Tahoe

(350 km, ca. 4 uur)

In de ochtend haal je de huurauto op en verlaat San Francisco en rijdt vervolgens naar één van de mooiste recreatie- en natuurgebieden van Amerika: Lake Tahoe. In één van de lokale plaatsen zijn 2 overnachtingen voor je gereserveerd. Onderweg maak je een stop in Sacramento, de hoofdstad van Californië, waar je een bezoek brengt aan het mooie State Capitol. Hierna vervolg je de reis naar het op de grens van Californië en Nevada gelegen Lake Tahoe. Lake Tahoe is het grootste bergmeer van Noord Amerika. Het ligt op een hoogte van 2.070 meter en is 35 kilometer lang, 19 kilometer breed met een indrukwekkende diepte van 540 meter. De natuur is hier in één woord adembenemend.

Dag 5: Lake Tahoe

Rond het meer zijn diverse prachtige wandelroutes uitgezet waar je urenlang kunt genieten van de geweldige natuur en vergezichten. Daarnaast zijn er vele watersportmogelijkheden zoals zwemmen, vissen, waterskiën en parasailen. Bij Zephyr Cove kun je aan boord gaan van de M.S. Dixie II, een oude radarboot zoals die ook op de Mississippi voeren, voor een historische rondvaart. Daarnaast zijn er in dit gebied diverse indrukwekkende excursies mogelijk.

Dag 6 en 7: Lake Tahoe – Yosemite NP

(300 km, ca. 4 uur)

De volgende bestemming is één van de mooiste, groene Nationale parken die Amerika rijk is: het 3.000 vierkante kilometer grote Yosemite National Park met haar adembenemende watervallen Bridalveil fall en Yosemite falls. De indrukwekkende Yosemite Valley, ooit gevormd door een gletsjer, biedt een ongekend uitzicht op aan de ene zijde de steilste rots van de VS, de 670 meter hoge Half Dome en aan de andere zijde El Capitan, een 900 meter hoog blok kaal graniet. Dit is het grootste blok graniet ter wereld! Een andere indrukwekkende bezienswaardigheid is de Grizzly Giant, de oudste mammoetboom van het park waarvan de leeftijd op maar liefst 2.500 jaar wordt geschat! Met een doorsnede van bijna 10 meter en een hoogte van 64 meter is dit één van de grootste bomen uit de cypressenfamilie ter wereld! Je zult in dit gebied telkens verbaasd staan van de schitterende natuur en de indrukwekkende vergezichten met natuurlijk perfecte fotomomenten! Je kunt een volle dag gebruiken voor een geweldige dagtrip door dit prachtige natuurgebied met o.a. de Tioga Pass Road, Bridalveil Fall, Yosemite fall en de eerdergenoemde El Capitain. Je overnacht 2 nachten in Oakhurst, Mariposa of El Portal.

Dag 8: Yosemite NP – Sequoia / Kings Canyon NP

(200 km, ca. 2 ½ uur)

Vandaag rijd je via het Kings Canyon National Park en het aangrenzende Sequioa National Park naar de stad Visalia, ook wel de Poort naar Sequioa genoemd. Kings Canyon NP staat bekend om zijn grote verscheidenheid aan wildlife zoals grijze vossen, rode lynxen en zwarte beren. Een aanrader is onderweg in het Sequioa National Park de grootste boom ter wereld, de General Sherman, te bezoeken. Was je al onder de indruk van de Grizzly Giant in Yosemite NP, deze mammoetboom doet daar nog een schepje bovenop met zijn hoogte van 83 meter! Je bevind je inmiddels op de rand van de Sierra Nevada. Hier bevindt zich dan ook de hoogste berg van de VS, Mount Whitney, met een hoogte van 4.421 meter! Je overnacht in het, net buiten het park gelegen, Visalia. In het gezellige, historische stadscentrum tref je diverse galerieën, antiekwinkels, boetiekjes en restaurants aan. Verspreid over de stad zijn er ook nog zo’n 50 indrukwekkende gevelschilderingen te bewonderen.

Dag 9: Visalia – Monterey/Carmel

(305 km, ca. 3 ½ uur)

Na de overnachting in Visalia voert de reis vandaag naar kustplaats Monterey. Van hieruit kun je de 17 Miles Drive afrijden. Let op! Dit is een tolweg en deze is verboden voor motorfietsen!  Deze weg loopt langs de kust en ligt tussen Carmel en Pacific Grove en biedt geweldige zeegezichten. Het kan zomaar zijn dat je onderweg op de kustrotsen zeehonden ziet zonnen! Een aanrader is een stop te maken in het beroemde Pebble Beach golfhotel. In Monterey zelf is een bezoek aan Old Fishermans Wharf een aanrader. Op deze kade kun je heerlijk wandelen en bijvoorbeeld genieten van de befaamde lokale lekkernij Clam Chowder, een zeer culinaire schelpdiersoep. Van hieruit is het ook mogelijk om een walvistour te boeken. Je kunt hier de enorme bultrugwalvissen maar ook de ontzagwekkende orka’s spotten! Heb je geen stevige zeebenen, dan is een bezoek aan het  Monterey Bay Aquarium een leuk alternatief. Dit is één van de grootste attracties van Monterey. Na al deze geweldige indrukken kun je nog even een heerlijke wandeling door Monterey maken waarna je in het hotel aan een welverdiende nachtrust begint!

Dag 10: Monterey/Carmel – San Luis Obispo

(220 km, ca. 3 uur)

Langs de soms grillige maar mooie kustweg rij je vandaag naar San Luis Obispo waar je ook zult overnachten. Hier begint de prachtige Big Sur kust met kliffen, uitgestrekte stranden, zeehonden op rotsen en immense zeewiervelden. Onderweg kom je langs Hearst Castle, een historisch landgoed dat ooit werd ontworpen voor en bewoond door de krantenmagnaat William Randolph Hearst. Het landgoed omvat Hearst Castle met haar 56 kamers, 61 badkamers, 19 woonkamers, diverse binnen- en buitenzwembaden, tennisbanen, een bioscoop en ’s werelds grootste particuliere dierentuin. Zelfs een eigen vliegveld behoort tot dit enorme landgoed! Een rondleiding met een gids is dan ook zeker een ‘must’! Eenmaal aangekomen in San Luis Obispo is een bezoek aan de Madonna Inn een aanrader! Dit herberg-achtige hotel werd in de jaren 50 gebouwd door Alex Madonna. De architectuur is in één woord extravagant! Ooit begonnen met 12 themakamers, bestaat het hotel inmiddels uit 109 kamers. Geen enkele kamer is hetzelfde! De Madonna Inn beschikt over een aantal uitstekende restaurants, ieder in een eigen, zeer aparte stijl. Je zult ogen tekort komen in dit bijzondere bouwwerk!

Dag 11: San Luis Obispo – Los Angeles

(330 km, ca. 3 ½ uur)

Vandaag vervolg je de reis via de plaatsen Solvang en Santa Barbara naar Los Angeles. Je maakt een stop in Santa Barbara, ook wel de Amerikaanse Rivièra genoemd, gelegen tussen de Santa Ynez Mountains en de Stille Oceaan. Een bezoek aan één van de geweldige stranden mag dan ook zeker niet ontbreken! Deze voormalige missiepost beschikt over een aantal historische panden in Spaans–koloniale stijl zoals het prachtige missiegebouw dat op de lijst van Nationale Historische Monumenten staat. Hierna verlaat je Santa Barbara en rijdt  door naar de grootste stad van Californië, Los Angeles! Hier zijn 2 overnachtingen geboekt in de regio van Hollywood.

Dag 12: Los Angeles

Zeg je Los Angeles dan zeg je Hollywood, de bakermat van de Amerikaanse filmindustrie. Vandaag ga je deze wereldberoemde regio dan ook verkennen. Op het trottoir langs Hollywood Boulevard en Vine Street tref je de legendarische Walk of Fame aan met ruim 2.000 tegels in de vorm van ster met daarop de namen van beroemdheden uit de wereld van film, televisie, radio, muziek en theater. Ter hoogte van Grauman’s Chinese Theatre tref je bovendien enkele betonnen tegels aan waarin diverse beroemdheden, naast een persoonlijke boodschap, ook hun hand- en voetafdrukken hebben achtergelaten. Een andere hoogtepunt van deze regio is  de wereldberoemde Rodeo Drive met haar vele winkels van wereldberoemde merken zoals Cartier, Chanel, Armani, Lacoste enzovoort. Maar een bezoek aan het eerste en dus oudste Disneypark, Disneyland in het nabijgelegen Anaheim is natuurlijk ook een optie! Het opende haar poorten op 17 juli 1955 en heeft  sindsdien meer dan 500 miljoen bezoekers ontvangen! Of wat dacht je van een rit door de nabijgelegen steden als Long Beach, Santa Monica en het legendarische Beverly Hills met haar vele beroemde inwoners?

Dag 13 – 14: Los Angeles – San Diego

(200 km, ca. 2 ½ uur)

Langs de prachtige kust rij je vandaag naar het mooie San Diego, nabij de grens met Mexico, waar 2 overnachtingen voor je zijn geboekt. Een bezoek aan de San Diego Zoo of het San Diego Safari Park mag eigenlijk niet ontbreken! In het San Diego Safari Park kun je neushoorns en giraffen voeren en zelfs op de foto met een tam jachtluipaard! Maar ook San Diego SeaWorld is een indrukwekkende belevenis met de orka- en zeeleeuwenshow en diverse water- en vliegattracties. San Diego heeft veel te bieden zoals de historische wijk Balboa Park met diverse musea, theaters, prachtige tuinen, leuke winkels en de vele restaurants. In het USS Midway Museum kun je aan boord stappen van een heus vliegdekschip dat 50 jaar dienst heeft gedaan. Ervaar zelf hoe het leven aan boord van deze varende stad was! Of stap in de flightsimulator en probeer heelhuids op het vliegdek te landen!

Dag 15: San Diego – Palm Springs

(200 km, ca. 2 ½ uur)

Vandaag verlaat je San Diego en rij je via de prachtige kust naar de bekende oase stad, het modaine Palm Springs voor een heerlijk relaxte dag. Laat je verwennen in één van de spa’s of maak een heerlijk wandeling. Vanzelfsprekend kun je hier ook geweldig golf spelen. Voor de liefhebbers van paardrijden is dit ook een prachtig gebied met tal van mogelijkheden. Maak je op voor een lange en zwoele avond in Palm Springs! De avondtemperatuur zakt in de zomer namelijk zelden onder de 25 graden. Het is dus tot laat in de avond uitstekend toeven op één van de leuke terrasjes. Daarnaast tref je er een keur aan klasse-restaurants en uitdagende nachtclubs aan. Na een dag vol indrukken en vermaak overnacht je in één van de prima hotels die wij al voor je geboekt hebben.

Dag 16: Palm Springs (Joshua Tree National Park)

Vandaag bezoek je Joshua Tree National Park met haar twee totaal verschillende woestijnlandschappen: in het zuid-oosten de lage, droge Colorado Desert en de hoger gelegen, meer vochtige maar koelere Mojave Desert. Hier groeit de ‘Joshua Tree’, een plantensoort van het Yucca geslacht waaraan het park zijn naam dankt. In dit natuurpark heb je onderweg weinig tot geen mogelijkheden om eten en/of drinken te kopen. Neem dus voldoende eten en vooral water mee wanneer je deze prachtige tour aanvangt! Aan het einde van de dag keer je terug naar het hotel in Palm Springs voor de 2e overnachting.

Dag 17: Palm Springs – Barstow – Ridgecrest

(300 km, ca. 3 ½ uur)

Aan het einde van de ochtend verlaat je het mooie Palm Springs en ga je op weg naar de volgende overnachtingsplaats: Ridgecrest. Onderweg maak je een stop in Barstow voor de lunch en voor de ten oosten van Barstow gelegen spookstad Calico. Toen de zilvermijn in Calico rond 1890 uitgeput raakte, verlieten alle bewoners Calico en werd het een spookstad. Een aantal gebouwen zijn volledig gerestaureerd en teruggebracht in de staat zoals ze waren rond 1880. Het is dus zeker een bezoekje waard! Hierna rijdt je westwaarts door de Mojave woestijn richting de Sierra Nevada naar Ridgecrest voor de overnachting.

Dag 18: Ridgecrest – Death Valley NP

(250 km , ca. 3 uur)

Vandaag rij je door het bloedhete maar zeer indrukwekkende Death Valley National Park, oftewel de ‘Vallei des Doods’. Deze naam draagt het park natuurlijk niet voor niets. Dit gebied is onmetelijk groot en ontzettend heet! Het is namelijk de op één na heetste plek op aarde. De hoogste temperatuur hier ooit gemeten is 56,7 graden Celsius! Tijdens de Gold Rush van 1849 probeerden immigranten via deze vallei plaatsen te bereiken waar goud te vinden zou zijn. Velen verdwaalden en dat betekent in dit gebied een wisse dood! Naast woestijn treft je hier ook enorme zoutvlakten, rotsformaties, canyons, zandduinen en bergen aan. Er zijn diverse indrukwekkende stops zoals Zabriski Point met een prachtig uitzicht over de vallei. Of Danté’s View op 1.669 meter boven de zeespiegel. In het noorden van Death Valley staat Scotty’s Castle. Deze villa in Moorse stijl werd in 1922 voor 2,4 miljoen dollar gebouwd door de steenrijke Amerikaan Albert Johnson. Het is tot 1954 bewoond geweest en tegenwoordig kun je het bezoeken onder leiding van een gids. Aan het einde van deze zeer indrukwekkende dag overnacht je  in Furnace Creek of Stovepipe Wells Village. Let op! In de zomermaanden is het niet toegestaan om Death Valley per camper te bezoeken.

Dag 19: Death Valley NP – Las Vegas

(275 km, ca. 4 uur)

Na alle mooie natuur van de afgelopen dagen ga je vandaag op weg naar de stad van neon, glitter en glamour: Las Vegas! De skyline van Las Vegas is vanaf grote afstand al herkenbaar vooral in de avond. Je verblijft hier in basis 3 nachten en dus 2 volle dagen. Echter, er is hier zoveel te zien dat je er wel een week zou kunnen doorbrengen! En dat kunnen wij, indien gewenst, natuurlijk met alle plezier voor je verzorgen! Las Vegas is een neonstad midden in de woestijn vooral bekend van de vele hotels met casino’s. Die zijn je bezoek meer dan waard ook al zou je er geen enkel gokje wagen! De meeste hotels zijn rondom zeer herkenbare thema’s gebouwd.

Dag 20: Las Vegas

Hotels die je zeker moet zien zijn:

New York New York, Dit hotel is volledig gebouwd in de stijl van de skyline van New York.

MGM Grand, Eén van de grotere hotels met als thema de MGM film The Wizard of Oz. Voor het hotel staat de 15 meter hoge, uit brons gemaakte leeuw ‘Leo’, het symbool van de MGM studio’s. Dit hotel heeft het grootste casino van Las Vegas. MGM Grand is tevens het eindpunt van de monorail die van hieruit tot aan het Sahara Hotel loopt.

The Venetian, Eén van de grootste hotels (7.000 kamers) volledig in Venetiaanse stijl. Zo is er een replica van de Rialtobrug en de toren (Campanile) van Venetië. Daarnaast kun je een gondeltocht maken in een heuse Venetiaanse gondola. Deze gondeltocht voert letterlijk door het hotel.

Stratosphere, Bij dit hotel tref je de hoogste observatietoren van Amerika aan. Hier heb je een geweldig uitzicht over Las Vegas. Op de top van de toren zijn een drietal duizelingwekkende attracties te vinden. Met de ‘Big Shot’ word je met een snelheid van 70 km/u nog eens 50 meter verder omhoog geschoten! In de ‘X-Scream’ maakt je in een karretje een korte vrije val langs de dakrand. En of dat nog niet genoeg is, kun je met ‘Insanity, The Ride’ in een carrousel op 300 meter hoogte ruim buiten het dek zweven. Echte ‘Try Before You Die’ attracties dus!

Naast deze indrukwekkende hotels is er nog veel meer te beleven in Las Vegas.

Dag 21: Las Vegas

De laatste dag in Las Vegas kun je prima benutten voor een helikoptervlucht naar de Grand Canyon, over de Hooverdam en uiteraard over Las Vegas. Als dagtrip kun je ook besluiten Lake Mead, het grootste kunstmatige meer van Amerika achter de Hoover Dam en de Hoover Dam zelf te bezoeken. Er zijn deze dag nog volop mogelijkheden om van deze bijzondere omgeving te genieten. Zo kun je ook downtown Las Vegas bezoeken waar op de overkapping in Freemont Street regelmatig grote licht/lasershows worden gegeven. Houdt er  wel rekening mee dat het vrijwel in geheel downtown Las Vegas betaald parkeren is!

Dag 22: Vertrek vanuit Las Vegas

Vandaag is je laatste dag in het zonnige Nevada. Je rijdt naar de luchthaven van Las Vegas waar je de huurauto kunt inleveren. Een shuttlebus brengt je naar de vertrekhal van de luchthaven en vervolgens vliegt je terug naar Amsterdam of Brussel.

Dag 23: Einde rondreis California

Afhankelijk van je vertrektijd vanuit Las Vegas en je bestemming, landt je in de ochtend of middag in Amsterdam of Brussel. Je geweldige rondreis is helaas ten einde… Maar je zult gegarandeerd terugkijken op een onvergetelijke en indrukwekkende vakantie!

Prijs is inclusief:

 • Retour vliegticket o.b.v. Economy Class
 • Luchthavenbelastingen en eventuele toeslagen
 • Autohuur o.b.v. Alamo Fully-Inclusive dekking (Compact bij 2 personen & Intermediate bij 3/4 personen)
 • Overnachtingen op 1 kamer in eenvoudige 2* a 3* accommodaties o.b.v. logies

Prijs is exclusief:

 • Reserveringskosten (€ 35,-), buiten Nederland (€ 45,-) + bijdrage Calamiteitenfonds + SGR-toeslag
 • Reis- en/of annuleringsverzekering
 • Gewenste shuttletransfer van de luchthaven naar je hotel
 • Kinderkorting op de vluchtprijs, kinderen 2 t/m 11 jaar 25% korting met eigen stoel, baby’s tot 24 maanden 90% korting zonder eigen stoel
 • Maaltijden, benzine, parkeergelden en eventuele Resort Fee’s gedurende je verblijf
 • Eventuele aflever- (drop-off) kosten voor de autohuur, deze kosten dienen lokaal te worden voldaan
 • Tickets voor attracties, excursies, evenementen en musea
 • Eventuele toeslagen tijdens bepaalde seizoenen en feestdagen

Tarieven onder voorbehoud van beschikbaarheid en eventuele (prijs) wijzigingen

Opties en informatie

Vanzelfsprekend is deze reis volledig op je persoonlijke wensen af te stemmen of uit te breiden met onderstaande opties.

 • Upgrade vliegticket, Economy Class naar Business Class
 • Je kunt je rondreis combineren met een stedentrip op de heen en/of de terugreis.
 • Een verlenging met een luxe cruise tegen een scherp tarief naar bijvoorbeeld de Mexicaanse Riviera. Cruises zijn mogelijk vanaf 3 tot zelfs 14 nachten.
 • Je kunt je verblijf op bepaalde locaties verlengen met meerdere dagen.
 • In basis is je aankomst in San Francisco en je terugvlucht vanuit Las Vegas. Je kunt je rondreis echter ook starten vanuit Las Vegas en terug vliegen vanuit San Fransico. Het is zelfs mogelijk je rondreis aan te vangen en te eindigen op dezelfde locatie.

Via onze website geven wij een aantal ideeën van hoe de rondreis kan worden ingevuld. Dit zijn dus suggesties want elke rondreis is volledig af te stemmen op jouw persoonlijke wensen en mogelijkheden.

Een op maat gemaakte rondreis is per definitie niet duurder dan een standaard rondreis bij andere reisbureaus. Veelal zijn wij zelfs voordeliger en zijn onze accommodaties beter.

Amerika - Rondreis California

Impressies

Rondreis California

Regio's bij deze reis

Rondreis California
West-Amerika

Populaire reizen Amerika

Boeken bij Creating Stories?

Onze specialisten staan voor je klaar

Altijd persoonlijk contact met een specialist

Om een uniek reisverhaal te kunnen samenstellen die perfect aansluit op jouw wensen is persoonlijk contact met een van onze reisspecialisten vanzelfsprekend. Op afspraak, telefonisch en per mail staan onze specialisten voor je klaar.

Hét reisbureau voor jouw vakantie op maat

Wil je een reis aanpassen, zelf je reis samenstellen of een bijzondere excursie in je reis opnemen? Wij denken graag met je mee en stellen op basis van jouw wensen een vrijblijvende offerte op.

Niet gebonden aan vaste data

Bij Creating Stories ben je niet verbonden aan vaste vertrekdata. Wij regelen je vluchten, het vervoer, de accommodatie en eventuele activiteiten indien je flexibel bent betreffende je reisperiode, dan zoeken wij graag de meest gunstige tarieven en beschikbaarheid voor je uit. Dit geldt niet voor de groepsreizen, hierbij ben je wel gebonden aan vaste vertrekdata.

Onze klanten geven ons een 8.8

Contact American Vacation

Heb je een vraag? Wij helpen je graag verder

Persoonlijk contact

Creating StoriesElvira WesterveldSpecialisme: Specialisme: Amerika, Canada en cruises

+31 (0)10 2584211

Wij zijn bereikbaar op:
ma t/m vrij 09.00 – 17.00

Bezoek alleen op afspraak tijdens kantooruren

Liever mailen? info@americanvacation.nl

Veelgestelde vragen

Meer vragen