Rondreis Noord-West USA

Deze schitterende rondreis Noord-West USA door het Noord Westen van de Verenigde Staten van Amerika biedt je afwisselend prachtige natuur en interessante steden. Je duikt in het verleden van het ‘Wilde Westen’ en proeft de sfeer van cowboys en indianen. Je ervaart de gezelligheid van de stad Seattle maar ook de overweldigende natuur van de vele Nationale Parken. Daarnaast maak je kennis met de rijke cultuur van de Native Americans.

Een vakantie langs de mooiste natuurparken van Amerika

De 23-daagse rondreis Noord-West USA begint en eindigt in Seattle in de staat Washington. In Seattle kun je o.a. een bezoek brengen aan de vliegtuigfabriek van Boeing en een bezoek aan Pike Place Market mag zeker niet ontbreken. Tijdens de rondreis kom je langs prachtige natuurparken zoals Olympic National Park, North Cascades National Park en Glacier National Park. Het hoogtepunt is het mooiste natuurpark van Amerika: Yellowstone National Park. Hier breng je een bezoek aan de beroemde geisers, waaronder de Old Faithful Geyer. Noord-West USA is een vakantie die je laat verrassen door zoveel moois. Rondreis Noord-West USA wordt standaard aangeboden met een huurauto, uiteraard kan deze rondreis ook gemaakt worden met een camper

Wij verzorgen graag jouw Rondreis Noord-West Amerika

Wil je liever ergens een dag langer blijven of juist korter? Voor American Vacation is dat geen probleem. Vraag een offerte aan met al je wensen en wij stellen een persoonlijk reisplan op. Kom langs op ons kantoor in Capelle aan den IJssel en spreek je wensen uit. Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur geopend.Voor vragen kan je mailen of bellen  010-2584211

Dagindeling rondreis Noord-West USA

 • Dag 01: Vanuit Amsterdam of Brussel vlieg je naar Seattle
 • Dag 02: Seattle
 • Dag 03: Seattle – Olympic National Park
 • Dag 04: Olympic NP
 • Dag 05: Olympic NP – North Cascades NP
 • Dag 06: North Cascades NP – Coeur d’Alene
 • Dag 07: Coeur d’Alene
 • Dag 08: Coeur d’Alene – (Lake Pend Oreille) – Glacier NP
 • Dag 09: Glacier National Park (bezoek zuidkant Glacier NP)
 • Dag 10: Glacier NP – Great Falls
 • Dag 11: Great Falls – Helena – Butte
 • Dag 12: Butte – Yellowstone NP
 • Dag 13: Yellowstone NP
 • Dag 14: Yellowstone NP – Salmon
 • Dag 15: Salmon – Sun Valley
 • Dag 16: Sun Valley
 • Dag 17: Sun Valley – McCall
 • Dag 18: McCall – Hells Canyon
 • Dag 19: Hells Canyon
 • Dag 20: Hells Canyon – Hood River
 • Dag 21: Hood River – Seattle
 • Dag 22: Vertrek vanuit Seattle
 • Dag 23: Aankomst in Amsterdam of Brussel

De rondreis Noord-West Amerika kun je per huurauto of camper maken.

Dagomschrijving rondreis Noord-West USA

Totale afstand: 3900 km

Hier vind je de dag omschrijvingen van de standaard rondreis Noord-West USA.

Dag 1: aankomst in Seattle

Vanuit Amsterdam of Brussel vlieg je naar Seattle, Washington. Bij aankomst op de luchthaven haal je de huurauto op en rijdt je naar het hotel in Seattle. Je verblijft hier 2 nachten voordat de rondreis Noord-West USA gaat beginnen.

Dag 2: Seattle

Vandaag heb je de gelegenheid om Seattle te verkennen, de belangrijkste havenstad uit deze regio en de stad waar ook de vliegtuigfabriek van Boeing is gevestigd. Vanzelfsprekend kun je vandaag een bezoek brengen aan deze giga-fabriek. Seattle is omgeven door de Cascade Range bergketen met als hoogste vulkaanberg Mount Rainier die 4.392 meter hoog reikt en op een heldere dag duidelijk zichtbaar is. Een bezoek aan Pike Place Market mag zeker niet ontbreken. Op deze markt worden allerlei verse producten verkocht waaronder veel verse vis. Pas wel op voor de ‘Flying Fish’ want de visverkopers  nemen ‘een vis vangen’ wel erg letterlijk! Natuurlijk biedt deze markt nog veel meer zoals diverse ‘handmade’ hebbedingetjes en leuke antieke spulletjes. Diverse straat-artiesten geven de sfeer een extra gezellig tintje. Vis eten is zeer populair in deze regio en je zult dan ook tal van uitstekende visrestaurants tegenkomen. Er is zelfs een visrestaurant waar zalm nog steeds wordt bereid op de manier zoals de indianen dat vroeger deden.

Vanzelfsprekend zijn er ook tal van andere prima restaurants voor de niet-visliefhebber. Om de regio vanuit de lucht eens goed te overzien is een bezoek aan de Space Needle zeker een aanrader. Deze 184 meter hoge toren is het symbool van Seattle en werd gebouwd ter ere van de wereldtentoonstelling in 1962. Op 152 meter hoogt bevindt zich het Skycity restaurant en op 160 hoog kun je een kijkje nemen vanaf het observatieplatform. Van hieruit heb je niet alleen een schitterend uitzicht over downtown Seattle maar ook op de Olympic Mountains, de Cascade Range, Mount Blaker, Elliot Bay en natuurlijk Mount Rainier. Het Seattle Waterfront is een aaneenschakeling van leuke attracties, zoals het Sea Aquarium, prima restaurants en leuke winkeltjes. Vanaf hier vertrekken niet alleen de ferries en cruiseschepen maar ook diverse rondvaartboten. Net als vele andere grote steden in Amerika heeft ook Seattle een Chinese wijk. Indien je nog wat tijd over hebt is een bezoek aan Chinatown, met haar vele geuren en kleuren, zeker de moeite waard.

Dag 3: Seattle – Olympic NP

(225 km, ca. 2 ½ uur)

Deze dag rij je naar het prachtige Olympic National Park voor 2 overnachtingen. Dit bijzondere NP heeft als één van weinige gebieden in de wereld een aantal gematigde regenwouden. Om precies te zijn het Hoh-woud, het Queets-woud en het Quinault-woud. Het hele park beslaat bijna 4.000 vierkante-kilometer en ligt in het uiterste noordwesten van de staat Washington op het schiereiland Olympic Peninsula. Naast de regenwouden heeft het park een prachtig bergketen, schilderachtige rivieren, serene meren en watervallen en een schitterende, ruim 90 kilometer lange kuststrook. Je zult dan ook ogen tekort komen tijdens de rondreis Noord-West USA.

Dag 4: Olympic NP

Vandaag heb je alle gelegenheid om een aantal bezienswaardigheden van dit schitterende natuurpark te gaan bekijken. Vanzelfsprekend is een wandeling door een echt regenwoud een bijzondere ervaring. Er zijn diverse routes uitgezet. Een zeer populaire, korte wandelroute is The Spruce Trail. Deze 2 kilometer lange route voert je over een verhard pad langs de Hoh rivier. Onderweg tref je diverse borden met uitleg over de ecologie van het regenwoud. Op diverse plaatsen langs de Hoh River, de Elwha River en bij Lake Crescent worden kayaks en kano’s verhuurd. Nog spannender is het maken van een heuse rafttocht op de Hoh of Elwha River! Ook is het ook mogelijk om een deel van het park te ontdekken per paard.

Wanneer de setting van dit park je enigszins bekend voorkomt zou het kunnen dat je de film-trilogie ‘Twilight’ hebt gezien. Deze romantische thrillers over tienerliefde tussen vampiers en  mensen werd hier opgenomen en speelde zich (fictief) af in de plaatsen Forks, Port Angeles en LaPush. Een bezoek aan de mooie kustlijn is zeker een aanrader. Alleen water en wind hebben hier duizenden jaren hun invloed gehad. Je treft er veel vogelsoorten aan maar ook wasberen, zeeleeuwen en otters. Het komt zelfs voor dat hier zwarte beren naar een vismaal op zoek gaan! Je weet maar nooit…

Dag 5: Olympic NP – North Cascades NP

(336 km, ca. 5 ½ uur)

Dit is een echte reisdag, met een ferrie via de San Juan Islands, naar het volgende Nationale Park: North Cascades NP.  Een ruig natuurgebied met scherpe bergtoppen, diepe valleien, schitterende watervallen, prachtige meren en meer dan 300 gletsjers. Het park bestaat uit twee delen: de North Unit en de South Unit. Beide gebieden zijn wildernissen en ontoegankelijk voor auto’s. Rondom het park liggen diverse Forest Service Trails die je toegang geven tot deze ongerepte wildernis. Er zijn diverse routes uitgezet die je naar schitterende plekken in deze ongerepte natuur voeren voor de meest prachtige foto-momenten. Het is de langste reisdag van de rondreis Noord-West USA.

Dag 6: North Cascades NP – Coeur d’Alene

(426 km, ca. 5 uur)

Opnieuw een reisdag die je via de Sherman Pass Scenic Byway naar Coeur d’Alene voert voor 2 overnachtingen. In de directe omgeving van deze gezellige plaats liggen meer dan 55 schitterende meren. En waar zoveel water is zijn natuurlijk ook veel wateractiviteiten. Je hebt dan ook keuze genoeg! Je kunt hier bijvoorbeeld vliegvissen, kajakken, raften, cruisen maar natuurlijk ook heerlijk zwemmen. Een ware belevenis is een een rondvlucht met een watervliegtuig. Het opstijgen, het uitzicht vanuit de lucht en de landing zijn allemaal even spectaculair!

Dag 7: Coeur d’Alene

Vandaag breng je een bezoek aan het nabijgelegen Kellogg. Hier kun je in de Crystal Gold Mine een interessante tour maken en kom je alles te weten over de mijn-historie van dit gebied. Daarna rij je door naar Wallace voor een bezoek aan het Bordello Museum. Dit voormalige bordeel is nu een museum. Je komt alles te weten over hoe het er hier vroeger aan toe ging. Wel, misschien niet echt alles maar wel veel leuke wetenswaardigheden! Je kunt er ook voor kiezen om vandaag heel actief bezig te zijn door een fiets- of beter gezegd een biketocht te maken over een deel van de vroegere Milwaukee Railroad. Deze prachtige route van ongeveer 73 km liep van Idaho naar Montana door de Bitterfoot Mountains en voerde door 11 tunnels en over diverse lange bruggen.

Het kleinere deel dat je al fietsend kunt verkennen voert door een aantal van deze tunnels en over mooie bergpassen. Voor de donkere tunnels krijg je vanzelfsprekend een hoofdlamp mee. Deze uitdaging is middelzwaar dus een goede conditie is wel vereist! Ben je meer in voor ‘family fun’ dan kun je ook besluiten vandaag een bezoek te brengen aan het Silverwood Theme Park met zijn vele leuke attracties en rides of naar het Wild Waters Waterslide Park te gaan met zijn vele verkoelende water-attracties.

Dag 8: Coeur d’Alene – Glacier NP

(350 km, ca. 4 uur)

Via Sandpoint & Lake Pend Orielle rij je vandaag naar Kalispell voor een bezoek aan het Glacier National Park. Je verblijft 2 nachten in Kalispell. Je bezoekt Lake Pend Oreille, het grootste meer van de staat Idaho met een lengte van 105 kilometer en een diepte van maar liefst 350 meter. Dit meer is ontstaan tijdens de ijstijd door het smelten van de lager gelegen gletsjers. Een bruisende plaats aan dit meer is City Beach Park. Je vindt hier het grootste strand van deze regio. Ook kun je besluiten een mooie cruise te maken op dit prachtige meer. Deze dag en de komende dag staan dus wederom in het teken van adembenemende natuur!

Dag 9: Glacier NP

Glacier NP dankt haar naam aan de ruim 50 gletsjers die in dit park voorkomen waarvan de Grinnell Glacier de grootste is. Bij Grinnel Glacier Viewpoint of Iceberg Lake Trail heb je een indrukwekkend uitzicht op deze enorme gletsjer. Dit park, ooit het leefgebied van de Blackfeet Indianen, biedt meer dan 1.000 kilometer aan wandelpaden. Naast het maken van mooie wandeltochten kun je hier heerlijk paardrijden, varen en fietsen. Voordat je een wandeltocht gaat maken adviseren wij om informatie in te winnen bij het Visitors Center van het park. Sommige routes kunnen namelijk best pittig zijn en op diverse plaatsen moet je rekening houden met de aanwezigheid van Grizzly beren. Hierna rij je door naar het iets verderop gelegen Browning voor een bezoek aan het Museum of The Plains Indian. Hier kom je veel te weten over de geschiedenis van de Blackfeet indianen.

Dag 10: Glacier NP – Great Falls

(380 km, ca. 4 ½ uur)

Dit gebied werd ooit bewoond door de Paleo indianen. De Potomac River zwelt hier aan en zorgt voor diverse indrukwekkende watervallen over een reeks van steile, grillige rotsen. Dit alles tussen adembenemende natuur die je ongetwijfeld prachtige fotomomenten zal opleveren!

Dag 11: Great Falls – Helena – Butte

(250 km, ca. 2 ½ uur)

Via Helena, de hoofdstad van Montana, rij je vandaag naar de oude mijnwerkersstad Butte. Hier kun je als het ware de mijnhistorie van dit gebied ‘proeven’. Vanuit het nabijgelegen Anaconda kun je met een oude trein een prachtig rit maken. Je brengt natuurlijk ook een bezoek aan het World Museum of Mining waar het lijkt of de tijd heeft stilgestaan. Oude optrekjes zijn ingericht alsof er nog dagelijks wordt gewerkt.Je zult versteld staan van allerlei zaken die uit vervlogen tijden nog bewaard zijn gebleven.

Absolute aanrader is een tour met een gids. Deze voert je langs diverse bezienswaardigheden zoals de Speakeasy, een geheime ondergrondse bar uit de tijd van de drooglegging. Berkley Pit is een 1,5 kilometer lange, 800 meter brede en 540 meter diepe open voormalige kopermijn die tot 270 meter gevuld staat met water. Zuur water wel te verstaan met een zuurtegraad van citroensap! Bij het souvenirwinkeltje kun je een kaartje kopen voor de uitkijkpost. Aan het einde van deze dag vol indrukken ga je terug naar het hotel in Butte.

Dag 12: Butte – Yellowstone NP

(345 KM, ca. 4 uur)

Vandaag rij je naar het eerste en wellicht mooiste nationale park van Amerika: Yellowstone National Park. Dit park is bijna 9.000 vierkante kilometer groot en is sinds 1872 een nationaal park. Grote delen zijn vulkanisch actief waardoor je zult kennismaken met diverse natuurwonderen die hierdoor ontstaan zijn en nog steeds ontstaan. Door het park loopt een 8-vormige weg van 250 kilometer lengte die je langs de mooiste plekjes voert. Dit park biedt een thuis aan talloze dieren zoals bizons, elanden, herten, beren, coyotes, wolven, berggeiten, bighorn schapen, valken, adelaars en zwanen.

Er zijn 2 overnachtingen voor je geboekt. Een bezoek aan het Upper Geyser Basin in Yellowstone NP is een ‘must’! In dit gebied van ongeveer vijf vierkante kilometer vind je een kwart van alle geisers ter wereld! Er is 11 kilometer aan voetpaden aangelegd om alle bijzondere thermische natuurwonderen van dichtbij te kunnen aanschouwen. In het Visitors Center kun je informatie krijgen over de tijden waarop de erupties van de zes meest betrouwbare geisers worden verwacht. De Old Faithful Geyer spuit ongeveer elke 76 minuten gemiddeld 30.000 liter kokend water 30 tot wel 55 meter de lucht in. Een eruptie duurt 1 tot 5 minuten. Een waar natuurspektakel! In dit gebied tref je talloze geisers, warmwaterpoelen, watervallen en kalksteenformaties aan. Je zult echt ogen tekort komen!

Dag 13: Yellowstone NP

Deze dag is het tijd voor de volgende highlights van dit park. Je bezoekt de Upper Falls, Lower Falls en Tower Falls. Adembenemende watervallen in een ongekend mooie natuur. Je kunt vanzelfsprekend prachtige wandelingen maken in deze omgeving. Hierna kun je een bezoek brengen aan Mammoth Hot Springs. Uit diverse warmwaterbronnen stroomt ongeveer 2.000 liter heet water per minuut die calciumcarbionaat aan de oppervlakte brengen. Het water koelt af en het calciumcarbonaat kristalliseert als witte kalksteen. Zo hebben zich in duizenden jaren prachtige kalksteenterrassen gevormd. Door allerlei mineralen en metalen in de bodem alsmede algen en de zuurtegraad van het water ontstaan prachtige kleurschakeringen. Het mooiste kalksteenterras is absoluut Canary Spring.

Dag 14: Yellowstone NP – Salmon

(450 KM, ca. 5 ½ uur)

Vandaag rij je via Virginia City naar Salmon. Onderweg passeer je het Big Hole National Battlefield in Wisdom. Hier vond op 9 en 10 augustus 1877 een hevige strijd plaats tussen Amerikaanse soldaten en de Nez Percé Indianen die waren gevlucht uit Canada. Salmon is de geboorteplaats van Sacajawea (1788 – 1812), een indiaanse vrouw van de Shoshone stam die samen met haar man werd gerekruteerd als tolk voor de expeditie van Lewis en Clark. Zij wordt in de VS gezien als het symbool voor vrouwenemancipatie. In Salmon kun je een bezoek brengen aan het Sacajawea Center om alles te weten te komen over deze bijzondere vrouw en over de geschiedenis van de Agia Dika Lemhi Shoshone Native Americans. Het center ligt in een schitterende omgeving met vele mooie vergezichten.

Dag 15: Salmon – Sun Valley

(370 KM, ca. 4 uur)

Via verschillende Scenic Routes (routes van historische waarde), zoals Salmon River en Craters of the Moon National Monument rij je vandaag naar Ketchum in Sun Valley. Het Craters of the Moon National Monument beslaat drie enorme lavavlaktes langs The Great Rif of Idaho die het doet lijken op een prachtig maanlandschap. Hier bevindt zich ook de diepste aardscheur ter wereld met een diepte van 240 meter. Je zult 2 nachten verblijven in deze regio.

Dag 16: Sun Valley

In de wintermaanden is Sun Valley een favoriet wintersportgebied maar in de zomer biedt deze regio tevens veel mogelijkheden! Je kunt er fantastisch golfen, tennissen, wandelen, fietsen, paardrijden en zwemmen. Natuurlijk bezoek je Bald Mountain. Een prachtig berggebied waar je geweldig kunt wandelen, mountainbiken of gewoon helemaal niets kunt doen te midden van de werkelijk schitterende natuur. Er is meer dan 40 kilometer aan fiets- en wandelpaden voor je uitgezet. Je kunt eventueel een wandeling maken onder leiding van een gids die je alles over dit gebied vertelt en veel zal laten zien! ’s Avonds zijn er veel manieren van vermaak te vinden. Er zijn diverse shows te bezoeken maar je kunt bijvoorbeeld ook eens binnenstappen bij één van de vele jazz clubs.

Dag 17: Sun Valley – McCall

(350 km, ca. 5 ½ uur)

Vandaag rij je via diverse historische routes zoals de Sawtooth Scenic Byway en de Payette River Scenic Byway naar McCall gelegen aan het Payette meer vlakbij het centrum van het Payette National Forest. McCall is dan ook een echte badplaats met leuke strandjes aan het meer. In de zomermaanden worden er ook regelmatig openlucht concerten langs de waterkant gegeven. In diverse plaatsjes rondom McCall kun je zogenaamde Hot Springs bezoeken. Dit zijn natuurlijke warm water baden. Zo ook bij het nabijgelegen Warren. Oorspronkelijk was dit een heilige plaats voor indianen totdat in 1870 de familie Burgdorf de lokale warm water bronnen ging uitbaten als resort. Inmiddels is dit terrein een spookstadje geworden met als hoogtepunt de heerlijke Hot Spring met zandbodem. Je kunt hier fantastisch tot rust komen in kraakhelder warm natuurwater van ongeveer 28 graden.

Dag 18: McCall – Hells Canyon

(280 KM, ca. 5 uur)

Via het gebied van de Snake River rij je vandaag naar Hells Canyon. Dit gebied staat bekend om haar prachtige natuur met indrukwekkende hoogteverschillen, de verschillen in klimaat en vegetatie. Het biedt adembenemende vergezichten en levert je geweldige fotomomenten. Je verblijft 2 nachten in deze regio.

Dag 19: Hells Canyon

Hells Canyon biedt een scala aan mogelijkheden in een prachtige setting. Vandaag kun je besluiten de Hells Canyon Scenic Byway voor een deel te rijden en daarnaast te genieten van de prachtige natuur of actief deel gaan nemen aan een watersport activiteit zoals raften. Iets minder inspannend maar wel spectaculair is een tour met een Jet Boat over de Snake River. Deze snelle aluminium boten banen zich met een flinke snelheid door vele ruige stroomversnellingen. Ook sportvissen behoort tot één van die mogelijkheden. Vooral het vissen op de grote steur is hier favoriet. Deze vissen kunnen makkelijk een lengte van meer dan 2 meter bereiken.

Dag 20: Hells Canyon – Hood River

(410 KM, ca. 5 uur)

Vandaag is een echte reisdag door schitterende natuur. Je verlaat Hells Canyon en rijdt via de schitterende Columbia River Gorge, de canyon van de Columbia River, naar Hood River waar je zult overnachten. Highlights in dit gebied zijn de vele adembenemende watervallen, de prachtige vergezichten en de schitterende route op zich.

Dag 21: Hood River – Seattle

(350 KM, ca. 3 ½ uur)

Via dezelfde prachtige Columbia River Gorge rij je vandaag terug naar Seattle. Onderweg kun je een ‘stop’ maken in Portland om nog even lekker ‘tax free’ te shoppen. In Portland is alles belastingvrij! Dus ook je heerlijke diner of die mooie laptop. Sla je slag!

Dag 22: Vertrek vanuit Seattle

Vandaag is je laatste dag in de mooie staat Washington. Je rijdt naar de luchthaven van Seattle waar je de huurauto kunt inleveren. Een shuttlebus brengt je vervolgens naar de vertrekhal van de luchthaven en vlieg je vandaag terug naar Amsterdam of Brussel.

Dag 23: Einde rondreis Noord-West USA

Afhankelijk van je vertrektijd vanuit Seattle en bestemming, landt je in de ochtend of middag in Amsterdam of Brussel. Je geweldige rondreis is helaas ten einde… Maar je zult gegarandeerd terugkijken op een onvergetelijke en indrukwekkende vakantie!

Prijs is inclusief:

 • Retour vliegticket o.b.v. Economy Class
 • Luchthavenbelastingen en eventuele toeslagen
 • Autohuur o.b.v. Alamo Fully-Inclusive dekking (Compact bij 2 personen & Intermediate bij 3/4 personen)
 • Overnachtingen op 1 kamer in eenvoudige 2* a 3* accommodaties o.b.v. logies

Prijs is exclusief:

 • Reserveringskosten (€ 35,-), buiten Nederland (€ 45,-) + bijdrage Calamiteitenfonds + SGR-toeslag
 • Reis- en/of annuleringsverzekering
 • Gewenste shuttletransfer van de luchthaven naar je hotel
 • Kinderkorting op de vluchtprijs, kinderen 2 t/m 11 jaar 25% korting met eigen stoel, baby’s tot 24 maanden 90% korting zonder eigen stoel
 • Maaltijden, benzine, parkeergelden en eventuele Resort Fee’s gedurende je verblijf
 • Eventuele aflever- (drop-off) kosten voor de autohuur, deze kosten dienen lokaal te worden voldaan
 • Tickets voor attracties, excursies, evenementen en musea
 • Eventuele toeslagen tijdens bepaalde seizoenen en feestdagen

Amerika - Rondreis Noord-West USA

Impressies

Rondreis Noord-West USA

Regio's bij deze reis

Rondreis Noord-West USA
West-Amerika

Populaire reizen Amerika

Boeken bij Creating Stories?

Onze specialisten staan voor je klaar

Altijd persoonlijk contact met een specialist

Om een uniek reisverhaal te kunnen samenstellen die perfect aansluit op jouw wensen is persoonlijk contact met een van onze reisspecialisten vanzelfsprekend. Op afspraak, telefonisch en per mail staan onze specialisten voor je klaar.

Hét reisbureau voor jouw vakantie op maat

Wil je een reis aanpassen, zelf je reis samenstellen of een bijzondere excursie in je reis opnemen? Wij denken graag met je mee en stellen op basis van jouw wensen een vrijblijvende offerte op.

Niet gebonden aan vaste data

Bij Creating Stories ben je niet verbonden aan vaste vertrekdata. Wij regelen je vluchten, het vervoer, de accommodatie en eventuele activiteiten indien je flexibel bent betreffende je reisperiode, dan zoeken wij graag de meest gunstige tarieven en beschikbaarheid voor je uit. Dit geldt niet voor de groepsreizen, hierbij ben je wel gebonden aan vaste vertrekdata.

Onze klanten geven ons een 8.8

Contact American Vacation

Heb je een vraag? Wij helpen je graag verder

Persoonlijk contact

Creating StoriesElvira WesterveldSpecialisme: Specialisme: Amerika, Canada en cruises

+31 (0)10 2584211

Wij zijn bereikbaar op:
ma t/m vrij 09.00 – 17.00

Bezoek alleen op afspraak tijdens kantooruren

Liever mailen? info@americanvacation.nl

Veelgestelde vragen

Meer vragen