• Altijd persoonlijk contact met een specialist
  • Hét reisbureau voor jouw op maat vakantie
  • Niet gebonden aan vaste vertrekdata
Persoonlijk contact? 010 71 444 53 Stel een vraag Bel me terug

shop-icon Jouw reis op maat

v.a. p.p.
Periode dagen
icon-individual Created with Sketch. Individueel
icon-period Created with Sketch. mei - augustus
verwijderen

Deze reis wordt geheel op maat voor je samengesteld. Afhankelijk van jouw wensen bepalen we de inhoud van de reis.

Je hebt nog geen excursies gekozen

Toevoegen
|

Zelf samengestelde individuele reis Spitsbergen

Periode dagen
icon-individual Created with Sketch. Individueel
icon-period Created with Sketch. mei - augustus

Boek jouw individuele en zelf samengestelde reis bij Creating Stories.

Vaar op zee als ontdekkingsreiziger op zoek naar pooldieren waaronder de iconische ijsbeer tijdens een zelf samengestelde vakantie Spitsbergen. We regelen alles tot in de puntjes voor je passend bij je wensen.

 

Een samengestelde reis naar Spitsbergen biedt ruimte voor het verkennen van dit noordpoolgebied. Vanuit de hoofdstad Longyearbyen zijn er diverse mogelijkheden voor excursies om de omgeving te verkennen. Ga op hondensledetocht, sneeuwscootertocht of op expeditie met een Zodiac boot. Alles kan geregeld worden precies zoals jij wilt. Je bepaalt zelf de route die je aflegt, welke bezienswaardigheden je bezoekt en welke gebieden van Spitsbergen je gaat ontdekken. Wij kunnen je hierbij uiteraard adviseren waar nodig. Ook bepaal je zelf waar je overnacht en voor hoe lang. De accommodatie keuzes zijn vrij beperkt op Spitsbergen. In Longyearbyen kun je overnachten in hotels, comfortabele guesthouses, appartement of in een tent op het campingterrein. Barentsburg en Pyramiden hebben enkel hotels en hostels.

 

Creating Stories is de maatwerkspecialist voor jouw vakantie Spitsbergen. Wij verzorgen je reis op maat en regelen alles tot in de puntjes voor je, precies zoals jij wilt. Naast maatwerk zijn kennis en ervaring onze sterke kanten. Je kunt je reis naar Spitsbergen zelfstandig of in overleg met ons samenstellen. Mocht je bepaalde wensen hebben voor de accommodatie dan kun je dat aan ons doorgeven, zodat wij een passende oplossing kunnen bieden.

Een reis Spitsbergen wordt gekenmerkt door schitterende ijskappen, fjorden, vogelrotsen en de tachtigtal kleine eilanden waarover de archipel beschikt. Vaar met een cruiseschip of Zodiac langs de indrukwekkende landschappen. Of verken de omgeving tijdens een hondensledetocht of sneeuwscootertocht. Op de verlaten kusten ontdek je walrus koloniën, rendieren en overblijfselen uit de vroegere mijnbouw.

Boek jouw zelf samengestelde individuele reis Spitsbergen!

Impressies

Zelf samengestelde individuele reis Spitsbergen

Vergelijkbare reizen

Bekijk hier ons aanbod

Boeken bij Creating Stories?

Onze specialisten staan voor je klaar
icon-customerserivce Created with Sketch.

Altijd persoonlijk contact met een specialist

Om een uniek reisverhaal te kunnen samenstellen die perfect aansluit op jouw wensen is persoonlijk contact met een van onze reisspecialisten vanzelfsprekend. Op afspraak, telefonisch en per mail staan onze specialisten voor je klaar.

Group 3 Created with Sketch.

Hét reisbureau voor jouw vakantie op maat

Wil je een reis aanpassen, zelf je reis samenstellen of een bijzondere excursie in je reis opnemen? Wij denken graag met je mee en stellen op basis van jouw wensen een vrijblijvende offerte op.

Icon plane

Niet gebonden aan vaste data

Bij Creating Stories ben je niet verbonden aan vaste vertrekdata. Wij regelen je vluchten, het vervoer, de accommodatie en eventuele activiteiten indien je flexibel bent betreffende je reisperiode, dan zoeken wij graag de meest gunstige tarieven en beschikbaarheid voor je uit. Dit geldt niet voor de groepsreizen, hierbij ben je wel gebonden aan vaste vertrekdata.

Onze klanten geven ons een

Contact

Heb je een vraag? We helpen je graag verder

Persoonlijk contact

Creating Stories Marieke Boerema Specialisme: IJsland / Spitsbergen / Faeröer eilanden
+31(0)10 71 444 53
Wij zijn bereikbaar op ma t/m vrij 09.00 – 17.00. Bezoek alleen op afspraak ma t/m vrij 09.00 – 17.00. Liever mailen? info@creatingstories.nl

Bekijk algemene vragen

Meer vragen
Er is op Spitsbergen geen tijdsverschil met Nederland.
Alle seizoenen op Spitsbergen hebben hun charme. In de zomermaanden is het meeste ijs verdwenen, waardoor er rondom Spitsbergen gevaren kan worden. Lees hier meer over de beste reistijd.
Voor een reis naar Spitsbergen heb je een geldig paspoort nodig. Voor Spitsbergen heb je geen visum nodig. Lees hier meer over reisdocumenten op Spitsbergen.
Op Spitsbergen vind je uitgestrekte vlaktes, ijsschotsen in zee, besneeuwde bergtoppen en kleine (soms verlaten) nederzettingen. Naast de prachtige natuurverschijnselen, zijn er ook veel dieren te vinden op Spitsbergen. Zoals zeehonden, vogelkolonies, rendieren, poolvossen en de koning van de noordpool; de ijsbeer. Vaar rondom Spitsbergen, waarbij je af en toe voet aan land zet. En treed in de voetsporen van de Nederlandse poolreiziger Willem Barentz.
In de winter is de gemiddelde temperatuur in de hoofdstad Longyearbyen -14 graden, maar deze kan oplopen tot wel -30 graden. In de zomermaanden is de temperatuur ongeveer 6 graden. Doordat Spitsbergen is omgeven door de zee kan het weer snel omslaan. Lees hier meer over het weer en klimaat op Spitsbergen.

Browserupdate aangeraden

Je browser wordt niet meer ondersteund. Gebruik een van de onderdstaande browsers om de website optimaal te gebruiken

Google Chrome Mozilla Firefox Microsoft Edge