Rondreis Route 66

Route 66, is nog altijd de bekendste autoweg van de Verenigde Staten. Deze nostalgische autoweg die op 11 november 1926 werd geopend start in Chicago en doorkruist meerdere staten. Tot aan de officiële opheffing in 1985 werd deze route gebruikt om van de ene kant van het land naar de andere kant te reizen. Vanaf 1985 vervangt het Interstate Highway System de Route 66 en bestaat de route officieel niet meer. Grote delen van Route 66 bestaan gelukkig nog wel en deze geweldige rondreis Route 66 voert je door talloze historische plaatsen, prachtige natuurgebieden, uitgestorven stadjes en indianenreservaten.

Maak een onvergetelijke rondreis over de legendarische Route 66

Onze 23-daagse rondreis Route 66 is één van onze favoriete rondreizen met een hoog historisch gehalte. De rondreis begint in Chicago en eindigt in Los Angeles, uiteraard kan de reis ook andersom gedaan worden. Tijdens de reis doe je meerdere staten aan zoals Kansas, Missouri, Oklahoma, New Mexico, Texas, Arizona, Nevada en Californië. In elke staat zijn prachtige bezienswaardigheden zoals bijvoorbeeld de Ozark Mountains, het Route 66 Museum in Clinton, Sandia Peak Tramway in Albuquerque, Monument Valley en Grand Canyon National Park. Rondreis Route 66 wordt standaard aangeboden met een huurauto, uiteraard kan deze rondreis ook gemaakt worden met een camper

Wij verzorgen graag jouw rondreis Route 66

Wil je liever ergens een dag langer blijven? Voor American Vacation is dat geen probleem. Vraag een offerte aan met al je wensen en wij stellen een persoonlijk reisplan op. Kom langs op ons kantoor in Capelle aan den IJssel en spreek je wensen uit. Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur geopend. Heb je een vraag? Voor vragen kan je mailen of bellen 010-2584211.

Dagindeling rondreis Route 66

 • Dag 01: Vanuit Amsterdam of Brussel vlieg je naar Chicago
 • Dag 02: Chicago
 • Dag 03: Chicago
 • Dag 04: Chicago – Springfield
 • Dag 05: Springfield – St. Louis
 • Dag 06: St. Louis – (Rolla) – Springfield
 • Dag 07: Springfield – (Joplin) – Tulsa
 • Dag 08: Tulsa – Oklahoma City
 • Dag 09: Oklahoma City – Amarillo
 • Dag 10: Amarillo – (Tucumcari) – Santa Rosa
 • Dag 11: Santa Rosa – (Santa Fe) – Albuquerque
 • Dag 12: Albuquerque
 • Dag 13: Albuquerque – (Gallup) – Holbrook
 • Dag 14: Holbrook – (Winslow/Flagstaff) – Grand Canyon NP
 • Dag 15: Grand Canyon NP – (Seligman/Kingman) – Las Vegas
 • Dag 16: Las Vegas
 • Dag 17: Las Vegas
 • Dag 18: Las Vegas – (Needles/Amboy) – Barstow
 • Dag 19: Barstow – (Calico Ghost) – Los Angeles
 • Dag 20: Los Angeles
 • Dag 21: Los Angeles
 • Dag 22: Vertrek vanuit Los Angeles
 • Dag 23: Aankomst in Amsterdam of Brussel

Dagomschrijving rondreis Route 66

Totale afstand: 4000 km

Hier vind je de dag omschrijvingen van de standaard rondreis Route 66.

Dag 1: aankomst in ChicagoVanuit Amsterdam of Brussel vlieg je naar Chicago. Met een door ons geboekte Shuttleservice (indien gewenst) wordt je naar je hotel in downtown Chicago gebracht waar je kunt uitrusten van je vliegreis. Je hebt nog 2 dagen om deze geweldige metropool te ontdekken. Vanzelfsprekend kun je in Chicago fantastisch winkelen. The Magnificent Mile biedt je een keur aan winkels, restaurants en culturele hoogstandjes.

Dag 2: ChicagoMisschien heb je gisteren al een stukje van Chicago verkend maar vandaag ga je Chicago pas echt verkennen. Een leuke manier om dat te doen is per ‘Hop on Hop off’ bus. Deze bussen, met gids aan boord, rijden op diverse routes langs alle highlights van Chicago. Je kunt op talloze plaatsen in- en uitstappen. Een buskaartje is 2 dagen geldig, dus zowel vandaag als morgen kun je gebruikmaken van deze bijzondere manier van openbaar vervoer. Chicago, de bakermat van de moderne wolkenkrabbers, is trendsetter van stedelijke architectuur uit de 20e eeuw. Naast veel recente architectuur kun je er ook tal van historische gebouwen bewonderen. De ruim 45 kilometer aan wandelpaden aan het Lakefront en de ligging aan het prachtige Lake Michigan zijn slechts een paar voorbeelden waarom Chicago één van de meest unieke steden in de wereld is.

Dag 3: ChicagoEen belangrijke toeristische attractie van Chicago is de Navy Pier met haar 50 meter hoge reuzenrad, het Chicago Children’s Museum, een enorm IMAX theater en vele andere attracties. Zodra de zon ondergaat wordt op woensdagen en zaterdagen de avond ingeluid met prachtig vuurwerk. Vanaf Navy Pier vertrekken ook diverse boten. Je hebt de keuze uit een romantische boottocht op een viermaster, een snelle boottocht op een Seadog of wellicht een heerlijke dinercruise op Lake Michigan! Voor geweldige vergezichten van de stad ga je naar Chicago’s Ledge Skydeck in het Willis Tower (voormalig Sears Tower) met haar glazen balkons op 412 meter hoogte of naar het John Hancock Observatory. Geniet van de prachtige landschappen, bijzondere architectuur en gratis (zomer)concerten. Wandel door het prachtige Millenium en Grant Park. En vergeet vooral je camera niet want fotomomenten zijn er volop!

Dag 4: Chicago – Springfield(380km, ca. 4 uur)

Vroeg in de ochtend haal je de huurauto op en verlaat je het prachtige Chicago om jouw legendarische Route 66 trip te beginnen. Vanuit Chicago rij je zuidwaarts richting McLean, een truckersstop plaatsje uit vervlogen jaren. Parallel aan de I-55 start Route 66. Jouw reisdoel vandaag is de stad Springfield, hoofdstad van de staat Illinois en geboorteplaats van Abraham Lincoln (1809 – 1865), de 16e president van de Verenigde Staten. Je rijdt door het kolenmijngebied van Illinois via de Pontiac Trail – oorspronkelijke naam voor dit deel van de Route 66 – naar Springfield. Op dit deel van de route liggen een aantal leuke stops. Zoals in het plaatsje Gardner, waar je een stop kunt maken bij de kleinste gevangenis van deze regio. Deze dateert uit 1906 en beschikt slechts over 2 cellen. Respectievelijk het Ambler-Becker Texaco Gas Station in Dwight en The Standard Oil Gas Station in Odell. In Springfield is een stop bij de Cozy Dog Drive-In, een culinaire aanrader voor een bijzondere hotdog op een stokje waarvan het recept sinds 1964 onveranderd is gebleven.

Dag 5: Springfield – St. Louis(170km, ca. 2 uur)

Vandaag volg je de Route 66 richting St. Louis. Je passeert een aantal gehuchten met talloze motels, bars, diners en winkeltjes waarvan veel vervallen en gesloten zijn sinds de officiële opheffing van Route 66. In Litchfield kun je een bezoek brengen aan het oude treinstation. Bij the City of Madison kun je de Chain of Rocks Bridge over de Mississippi uit 1929 bewonderen. Het meest opvallende van deze oude brug is de knik in het midden van de brug. De brug is alleen nog opengesteld voor voetgangers en fietsers. In St. Louis kun je de 192 meter hoge en eveneens 192 brede Gateway Arch niet missen. Dit enorme boogvormige monument staat ook afgebeeld op het 25ct muntje van Missouri en symboliseert de miljoenen kolonisten die onder de boog zijn doorgetrokken toen in 1803 de Verenigde Staten werden uitgebreid met een gebied van 2,1 miljoen vierkante kilometer. In de top van de boog is een observatie deck gevestigd dat via twee liften in de boog bereikbaar is en een adembenemend uitzicht over de regio biedt. Een absolute ‘must-do’!

Dag 6: St. Louis – (Rolla) – Springfield(400km, ca. 4 ½ uur)

Nee, je rijd vandaag niet terug naar Springfield Illinois maar door naar Springfield Missouri. De route loopt via Rolla langs de noordelijke rand van de Ozark Mountains, een gebied met veel wijngaarden die door vooral Italiaanse immigranten werd ontgonnen. Voor een echt jaren-50-gevoel is een bezoek aan de showroom van Gateway Classic Cars, in het nabijgelegen Fairmont, een aanrader. Een enorme showroom met prachtige, klassieke Amerikaanse auto’s, vaak in volledig gerestaureerde staat. Je kunt ze niet alleen bewonderen maar de meeste zijn ook te koop! Onderweg passeer je de Meramec Caverns, een 7,4 kilometer lang grottenstelsel. In het plaatsje Cuba kun je de grootste schommelstoel ter wereld bewonderen met een hoogte van 14 meter.

Dag 7: Springfield – (Joplin) – Tulsa(325km, ca. 3 ¾ uur)

Deze dag gaat de route eerst een stukje door de staat Kansas voordat je de staat Missouri binnenrijdt. Je passeert Galena, de oudste mijnstad van Kansas. Hier werd in 1876 sulfiet ontdekt. Via Joplin rij je door naar Tulsa in de staat Oklahoma. Voor motorliefhebbers is een stop bij het Vintage Iron Motorcycle Museum een ´must´! Naast prachtige historische motorfietsen staan hier ook een aantal motorfietsen die ooit in bezit waren van de beroemde acteur Steve McQueen. De toegang is gratis maar een kleine donatie wordt zeer gewaardeerd. Je doorkruist vandaag plaatsjes als Libanon en Conway. In Carthage moet je zeker een bezoek brengen aan het schitterende Jasper County Courthouse. Het werd in 1894 in Romaanse stijl gebouwd en is het meest gefotografeerde gebouw in Missouri. Na Joplin rij je de staat Oklahoma binnen. Het deel van Route 66 dat door Oklahoma loopt is het langst van alle staten. Daarbij is de staat van het wegdek, in tegenstelling tot veel andere delen in andere staten, grotendeels opmerkelijk goed. Aan het einde van de dag arriveer je in Tulsa voor de overnachting.

Dag 8: Tulsa – Oklahoma City(200km, ca. 2 ¾ uur)

Vandaag rij je door naar Oklahoma City. Je passeert de One Lane Bridge op de Ozark Trail in Sapulpa die werd gebouwd in 1924 en tot 1952 deel uitmaakte van Route 66. Een heerlijke lunch kun je nuttigen in The Rock Cafe in Stroud. Dit etablissement is geheel gerestaureerd en opgenomen in het National Register of Historic Places. Bijzonder is ook het Seaba Station Motorcycle Museum in Warwick mede omdat het is gevestigd in een servicestation uit de jaren 20. Ook dit gebouw is opgenomen in het National Register of Historic Places.

Dag 9: Oklahoma City – Amarillo(450km, ca. 5 uur)

Op de route van vandaag zijn weer volop bezienswaardigheden. Je verlaat de staat Oklahoma en rijdt New Mexico binnen. Eén bezienswaardigheid die je zeker moet bezoeken is het Route 66 Museum in Clinton. Dit museum vertelt het verhaal van ruim 60 jaar Route 66 waardoor je reis, en vooral Route 66, nog meer indruk op je zal maken. Een nog uitgebreider historisch beeld van Route 66 krijg je in het National Route 66 Museum in Elk City. Dit museum laat je kennismaken met de historie van Route 66 in alle 8 staten die het doorkruist. In Groom passeer je een enorm kruis met een hoogte van 58 meter. Onderaan het kruis wordt met beelden de laatste dagen van Jezus Christus uitgebeeld. Nabij Amarillo tref je de Cadillac Ranch aan. Hier zijn 10 oude Cadillacs met hun neus in de grond begraven en steekt de helft van deze auto’s nog boven de grond uit. Ze zijn allemaal rijkelijk versierd met graffiti. Als je wilt, mag je daar zelf ook nog een bijdrage aan leveren! Op deze route passeer je ook The Big Texan Steak Ranch die in 1960 door R.J. ‘Bob’ Lee werd geopend. Dit restaurant werd beroemd omdat men hier gratis steak kon en nog altijd kan eten. Er is maar één voorwaarde: men moet de steak van 72oz (ruim 2 kilo) binnen één uur naar binnen werken! En dat blijkt een hele opgave. Dus misschien is het toch verstandiger om gewoon a-la-carte te bestellen…

Dag 10: Amarillo – (Tucumcari) – Santa Rosa(300km, ca. 3 ½ uur)

Vandaag moet je echt even stoppen in Adrian bij het MidPoint Cafe. Waarom? Omdat je je dan precies op het geografische midden van Route 66 bevindt en niet in de laatste plaats om er een heerlijk stukje ‘home-made’ taart te eten. Je bevindt je nu exact 1139 mijl van Chicago en eveneens 1139 mijl van Los Angeles. In Tucumcari passeer je The Blue Swallow Motel dat in 1939 werd gebouwd en nog altijd volledig in originele staat is inclusief de neonreclame. Het Auto Museum in Santa Rosa geeft je een echt retro gevoel. Er staan ruim 30 klassieke auto’s in perfecte conditie opgesteld. In Joseph’s Bar & Grill kun je de dag culinair afsluiten.

Dag 11: Santa Rosa – (Santa Fe) – Albuquerque(350km, ca. 4 uur)

Na het ontbijt rij je vandaag door naar Albuquerque waar je 2 nachten zult verblijven. Hier proef je de Mexicaanse sfeer en maak je kennis met de nazaten van de Native Americans. Zeker wanneer je de Old Town Area bezoekt. Een bezoekje aan de San Felipe de Neri Church op Old Town Plaza is een aanrader. Albuquerque wordt omgeven door schitterende natuur. Om hiervan een goede indruk te krijgen, maar ook voor een prachtig panorama over Albuquerque, is een ritje met de Sandia Peak Tramway een uitstekend idee. Deze kabelbaan met ruime, gesloten gondels brengt je tot ruim 3.000 meter hoog naar de Sandia Peak. Het uitzicht is in één woord adembenemend!

Dag 12: AlbuquerqueVandaag heb je een volle dag om Albuquerque te verkennen. Een bezoek aan het Albuquerque Museum of Art and History mag daarbij eigenlijk niet ontbreken omdat de combinatie van kunst en historie bijzonder is. Bij het museum tref je indrukwekkende beeldentuinen aan die de historie van New Mexico prachtig in beeld brengen. Of wat te denken van het Museum of Nucleair Science & History waar je naast de beruchte B29 bommenwerper uit de Tweede Wereldoorlog ook de nucleaire bommen kunt zien zoals deze werden gebruikt voor de bombardementen op Hiroshima en Nagasaki. Dit zijn slechts twee van de achttien schitterende musea die je in Albuquerque kunt bezoeken.

Dag 13: Albuquerque – (Gallup) – Holbrook(400km, ca. 4 ½ uur)

Vandaag rij je naar Holbrook, dit is een kleine plaats gelegen aan de Route 66. Een bezoek aan WigWam Village is een absolute aanrader. Vanuit Holbrook kun je ook een bezoek brengen aan Petrified Forest National Park, dit park is vooral bekend om zijn bonte en interessante verzameling van versteend hout. Ook een bezoek aan Painted Desert is ook zeker de moeite waard. In het park zijn 3 verschillende punten waar je prachtig uitzicht hebt over het rode gedeelte van Painted Desert. In Holbrook verblijf je 1 nacht.

Dag 14: Holbrook – (Winslow/Flagstaff) – Grand Canyon NP(295km, ca. 3 ½ uur)

Vandaag rij je naar het 5.000 vierkante kilometer grootte Grand Canyon National Park in de staat Arizona. De lengte van deze wereldberoemde Canyon is 446 kilometer terwijl de maximale diepte 1,8 kilometer bedraagt. De Colorado River kronkelt zich een weg door dit prachtige natuurgebied en is ook verantwoordelijk voor het ontstaan van de Canyon. Een eventuele rondvlucht per helikopter geeft je een onvergetelijk uitzicht op dit immense en adembenemende gebied. Er zijn diverse Observation Points van waaruit je een schitterend uitzicht hebt.

Dag 15: Grand Canyon NP – (Seligman/Kingman) – Las Vegas(475km, ca. 5 ½ uur)

Vandaag kunt je in de ochtend nog even genieten van een schitterende zonsopgang in de Grand Canyon voordat je doorreist naar de bekendste gokstad van Amerika: Las Vegas in de staat Nevada. Maar eerst kun je nog en stop maken in Kingman bij de Hackberry General Store. In deze oude kruidenierswinkel annex tankstation is tegenwoordig een souvenirwinkel gevestigd. Rondom het bouwvallige optrekje tref je oude benzinepompen en klassieke auto’s aan. Kingman heeft ook een Route 66 museum. Het is weliswaar een kleinschalig museum maar zeker een bezoekje waard.

Dag 16: Las VegasDe stad van neon, glitter en glamour: Las Vegas! De skyline van Las Vegas is vanaf grote afstand al herkenbaar vooral in de avond. Je verblijft hier 3 nachten en dus 2 volle dagen. Echter, er is hier zoveel te zien dat je er wel een week zou kunnen doorbrengen! En dat kunnen wij, indien gewenst, natuurlijk met alle plezier voor je verzorgen! Las Vegas is een neonstad midden in de woestijn, vooral bekend van de vele hotels met casino’s. Die zijn jouw bezoek meer dan waard ook al zal je er geen enkel gokje wagen! De meeste hotels zijn rondom zeer herkenbare thema’s gebouwd en er worden regelmatig shows opgevoerd.

Dag 17: Las VegasDe laatste dag in Las Vegas kun je prima benutten voor een helikoptervlucht naar de Grand Canyon, over de Hoover Dam en uiteraard over Las Vegas. Als dagtrip kun je ook besluiten Lake Mead, het grootste kunstmatige meer van Amerika achter de Hoover Dam en de Hoover Dam zelf te bezoeken. Er zijn deze dag nog volop mogelijkheden om van deze bijzondere omgeving te genieten. Zo kun je ook downtown naar het oude Las Vegas waar in de avonduren op de overkapping in Freemont Street regelmatig grote licht/lasershows worden gegeven. In deze omgeving is ook de beroemde Pawn Shop gevestigd die bekend is van de gelijknamige serie op History Channel.

Dag 18: Las Vegas – (Needles/Amboy) – Barstow(450km, ca. 5 ¾ uur)

Vandaag verlaat je Las Vegas en vervolg je de Route 66 via Needles en Amboy richting Barstow. Je verlaat daarbij ook de staat Nevada en rijdt Californië binnen. Onderweg kun je een Route 66 biertje gaan drinken bij Roy’s Motel Cafe in Amboy, een gehucht met slechts een paar inwoners middenin de Mojave woestijn. Het complex werd gebouwd in 1938 en is redelijk gerestaureerd. Je kunt hier eventueel tanken al is de benzineprijs voor Amerikaanse begrippen aan de hoge kant. Aan het einde van de dag rij je het gezellige Barstow binnen. Barstow is het hoofdkwartier van de Union Pacific Railway en BNSF Railway. Je treft er dan ook indrukwekkende rangeerterreinen aan. Een stop bij het Barstow Station is absoluut een aanrader om even een burger of andere snack te nuttigen. Daarnaast zijn er een aantal winkeltjes in het gebouw gevestigd. Uitgebreid shoppen kun je in het Barstow Tanger Outlet Center.

Dag 19: Barstow – (Calico Ghost) – Los Angeles(250km, ca. 3 uur)

In de ochtend verlaat je Barstow. Het laatste deel van je Route 66 reis gaat richting Los Angeles waar je drie nachten zult verblijven. Maar eerst maak je een stop in Calico Ghost Town, een verlaten zilvermijnstadje dat nu de functie van een soort openluchtmuseum heeft. De laatste bewoners vertrokken rond 1935 toen de zilvermijn uitgeput raakte. Er is veel te zien en te beleven dus neem je tijd! Daarna rij je door naar de metropool van de westkust, Los Angeles.

Dag 20: Los AngelesZeg je Los Angeles dan zeg je Hollywood, de bakermat van de Amerikaanse filmindustrie. Vandaag ga je deze wereldberoemde regio dan ook verkennen. Op het trottoir langs Hollywood Boulevard en Vine Street tref je de legendarische Walk of Fame aan met ruim 2.000 tegels in de vorm van ster met daarop de namen van beroemdheden uit de wereld van film, televisie, radio, muziek en theater. Ter hoogte van Grauman’s Chinese Theatre tref je bovendien enkele betonnen tegels aan waarin diverse beroemdheden, naast een persoonlijke boodschap, ook hun hand- en voetafdrukken hebben achtergelaten. Een bezoek aan het Madame Tussauds wassenbeeldenmuseum is een aanrader. Je hebt nog nooit zoveel beroemdheden bij elkaar gezien. Ze staan los opgesteld en je mag ze aanraken zodat je prachtige foto’s kunt maken. Bijvoorbeeld arm-in-arm met Meryl Streep of op een bankje naast Tom Hanks (Forrest Gump).

Dag 21: Los AngelesVandaag heb je nog een hele dag om Los Angeles te verkennen. Flaneer op de wereldberoemde Rodeo Drive met haar vele winkels van wereldberoemde merken zoals Cartier, Chanel, Armani en Lacoste. Maar een bezoek aan het eerste en dus oudste Disneypark, Disneyland in het nabijgelegen Anaheim is natuurlijk ook een optie! Het opende haar poorten op 17 juli 1955 en heeft sindsdien meer dan 650 miljoen bezoekers ontvangen! Of wat dacht je van een rit door de nabijgelegen steden als Long Beach, Santa Monica en het legendarische Beverly Hills met haar prachtige villa’s en vele beroemde inwoners?

Dag 22: Vertrek vanuit Los AngelesVandaag is je laatste dag in het zonnige Californië en eindigt je Route 66 reis. Je rijdt naar de luchthaven van Los Angeles waar je de huurauto kunt inleveren. Een shuttlebus brengt je naar de vertrekhal van de luchthaven en vervolgens vlieg je terug naar Amsterdam of  Brussel.

Dag 23: Einde rondreis Route 66Afhankelijk van je vertrektijd vanuit Los Angeles en je bestemming, land je in de ochtend of middag in Amsterdam of Brussel. Je geweldige reis is helaas ten einde… Maar je zult gegarandeerd terugkijken op een onvergetelijke en indrukwekkende vakantie!

Prijs is inclusief:

 • Retour vliegticket o.b.v. Economy Class
 • Luchthavenbelastingen en eventuele toeslagen
 • Autohuur o.b.v. Alamo Fully-Inclusive dekking (Compact bij 2 personen & Intermediate bij 3/4 personen)
 • Overnachtingen op 1 kamer in eenvoudige 2* a 3* accommodaties o.b.v. logies

Prijs is exclusief:

 • Reserveringskosten (€ 35,-), buiten Nederland (€ 45,-) + bijdrage Calamiteitenfonds + SGR-toeslag
 • Reis- en/of annuleringsverzekering
 • Gewenste shuttletransfer van de luchthaven naar je hotel
 • Kinderkorting op de vluchtprijs, kinderen 2 t/m 11 jaar 25% korting met eigen stoel, baby’s tot 24 maanden 90% korting zonder eigen stoel
 • Maaltijden, benzine, parkeergelden en eventuele Resort Fee’s gedurende je verblijf
 • Eventuele aflever- (drop-off) kosten voor de autohuur, deze kosten dienen lokaal te worden voldaan
 • Tickets voor attracties, excursies, evenementen en musea
 • Eventuele toeslagen tijdens bepaalde seizoenen en feestdagen

Opties en informatie

Vanzelfsprekend is deze reis volledig op je persoonlijke wensen af te stemmen of uit te breiden met onderstaande opties.

 • Je kunt je rondreis combineren met een stedentrip op de heen en/of de terugreis.
 • Een verlenging met een luxe cruise tegen een scherp tarief naar bijvoorbeeld de Mexicaanse Riviera. Cruises zijn mogelijk vanaf 3 tot zelfs 14 nachten.
 • Je kunt je verblijf op bepaalde locaties verlengen met meerdere dagen.

Via onze website geven wij een aantal ideeën van hoe de rondreis kan worden ingevuld. Dit zijn dus suggesties want elke rondreis is volledig af te stemmen op jouw persoonlijke wensen en mogelijkheden.

Een op maat gemaakte rondreis is per definitie niet duurder dan een standaard rondreis bij andere reisbureaus. Veelal zijn wij zelfs voordeliger en zijn onze accommodaties beter.

Amerika - Rondreis Route 66

Impressies

Rondreis Route 66

Regio's bij deze reis

Rondreis Route 66
South Central

Populaire reizen Amerika

Boeken bij Creating Stories?

Onze specialisten staan voor je klaar

Altijd persoonlijk contact met een specialist

Om een uniek reisverhaal te kunnen samenstellen die perfect aansluit op jouw wensen is persoonlijk contact met een van onze reisspecialisten vanzelfsprekend. Op afspraak, telefonisch en per mail staan onze specialisten voor je klaar.

Hét reisbureau voor jouw vakantie op maat

Wil je een reis aanpassen, zelf je reis samenstellen of een bijzondere excursie in je reis opnemen? Wij denken graag met je mee en stellen op basis van jouw wensen een vrijblijvende offerte op.

Niet gebonden aan vaste data

Bij Creating Stories ben je niet verbonden aan vaste vertrekdata. Wij regelen je vluchten, het vervoer, de accommodatie en eventuele activiteiten indien je flexibel bent betreffende je reisperiode, dan zoeken wij graag de meest gunstige tarieven en beschikbaarheid voor je uit. Dit geldt niet voor de groepsreizen, hierbij ben je wel gebonden aan vaste vertrekdata.

Onze klanten geven ons een 8.8

Contact American Vacation

Heb je een vraag? Wij helpen je graag verder

Persoonlijk contact

Creating StoriesElvira WesterveldSpecialisme: Specialisme: Amerika, Canada en cruises

+31 (0)10 2584211

Wij zijn bereikbaar op:
ma t/m vrij 09.00 – 17.00

Bezoek alleen op afspraak tijdens kantooruren

Liever mailen? info@americanvacation.nl

Veelgestelde vragen

Meer vragen