Ontspannen aan je reis beginnen, dat willen we toch eigenlijk allemaal heel graag!

Heb je al eens gedacht aan een Park, Sleep & Fly arrangement? De nacht voor je vertrek vanaf Schiphol overnacht je geheel ontspannen in het Van der Valk Hotel Schiphol en je mag je auto 14 of  31 dagen gratis bij het hotel laten staan. Let op het arrangement is beperkt beschikbaar, dus geef het op tijd aan ons door en wij maken het onderdeel van je reis.

Belangrijk om te weten:

  • Een gratis Shuttle rijdt tussen 05:00 en 23:40 uur. De nachtshuttle kost €7,50 per volwassenen en € 5,- per kind (t/m 12 jaar) per rit. De nachtshuttle is beschikbaar op aanvraag en vertrekt ieder heel en half uur.
  • Indien je voor 10.00 uur de shuttle nodig hebt van het hotel naar Schiphol verzoeken wij je vriendelijk om de shuttlebus alvast te reserveren i.v.m. beperkte beschikbaarheid.
  • Het hotel is niet aansprakelijk voor diefstal of schade van of aan uw voertuig.
  • Inchecken vanaf 15:00 en uitchecken tot 12:00.

Hotel v.d. Valk Schiphol

Hotel Schiphol A4 is door haar centrale ligging, 625 kamers, 22 zalen tot wel 2000 m², voortreffelijk restaurant, ruim binnenzwembad en de nieuwe gezellige Royal Bar dé ideale locatie om te overnachten voor je op reis gaat.

Centraal gelegen, op steenworp afstand van Schiphol en dichtbij het centrum van Amsterdam, vind je er luxe, comfort en gastvrijheid. Door de ideale ligging is het hotel per auto, met openbaar vervoer of de gratis shuttleservice uitstekend bereikbaar.

De ruime standaardkamers zijn allen voorzien van comfortabele bedden voor een goede nachtrust. De eveneens ruime badkamer heeft een ligbad en een aparte douche. Alle kamers beschikken over een televisie met afstandsbediening, zitje, bureau, Wi-Fi internet, telefoon met voicemail, kluisje en een terras of balkon met meubilair. Je stapt uitgerust het vliegtuig in.

* LET OP, de kamerreserveringen zijn uitsluitend op aanvraag.

Logo Creating Stories WE ARE CREATING STORIES