• Altijd persoonlijk contact met een specialist
  • Hét reisbureau voor jouw op maat vakantie
  • Niet gebonden aan vaste vertrekdata
Persoonlijk contact? 010 71 444 53 Stel een vraag Bel me terug

Finland

Meren, bossen, Fins Lapland
|
Maak een keuze uit 12 bestemmingen en 150+ reizen

POPULAIRE REIZEN NAAR Finland

Bekijk hier onze meest populaire reizen

Vakantie Finland

Een vakantie naar Finland boek je bij de Finlandspecialist: Creating Stories. Tijdens een individuele vakantie Finland maak je kennis met het land van de vele meren, rendieren, nationale parken, sauna’s, de thuisbasis van de kerstman en Fins Lapland.

Wij organiseren complete individuele rondreizen Finland. Op basis van jouw wensen bouwen wij samen met jou een vakantie Finland helemaal op maat.

Vakantie Finland

Een vakantie naar Finland biedt jou schitterende natuur, zoals de eindeloze bossen en meren. Wandel door een van de nationale parken in het land. Huur een kajak of kano en vaar op een van de vele meren die het land rijk is.

Naast de prachtige natuur die Finland te bieden heeft, zijn er ook verschillende steden waar je zeker een bezoek aan kan brengen tijdens je reis door Finland. De steden bieden veel geschiedenis en cultuur. Ontdek bijvoorbeeld Helsinki, de hoofdstad van het land. Turku wat is gelegen in het zuidwesten van Finland staat bekend om de vele scheepswerven en de domkerk. De derde stad van Finland in Tampere, hier hebben ze oude fabrieksgebouwen volledig omgetoverd tot café en restaurants.

Ben je in Finland breng dan zeker een bezoek aan een van de vele sauna’s die het land rijk is. Naar de sauna gaan is een onderdeel van het dagelijks leven van de Finnen. Dit kan zeker niet ontbreken in je vakantie naar Finland.

Fins Lapland

Ga in de winter op ontdekking in Fins Lapland, beslaat de hele noordelijke deel van Finland. Je komt terecht is een prachtig winterwonderland. Ga op huskysafari, sneeuwscootertocht en ga opzoek naar het noorderlicht. In de zomermaanden, mei tot augustus, gaat de zon boven de poolcirkel helemaal niet onder.

Een van de duizenden meren in Finland
Een van de duizenden meren in Finland

Hoe start jou reisverhaal

Creating Stories neemt je mee
CS-Iconen-Bestemming Created with Sketch. Bestemming

Creating Stories is de maatwerkspecialist voor jouw vakantie Finland. Met maatwerkreizen bedoelen we ook écht maatwerk. Dus geen ingewikkelde bouwstenen of pakketjes die je zelf aan elkaar moet knopen. Laat je inspireren door de reizen op onze website en ontdek wat er zoal mogelijk is. Deze reizen dienen vooral als voorbeeld en zijn op diverse manieren aan te passen.

Alle Finland reizen
CS-Iconen-Advies Created with Sketch. Advies

Neem vrijblijvend contact op met één van de reisspecialisten van Creating Stories. Telefonisch, per e-mail of tijdens een afspraak worden je reiswensen en behoeften besproken voor jouw vakantie Finland. Onze specialisten zullen je adviseren over de route en mogelijkheden die er zijn. Van vervoer naar de bestemming, vervoer ter plaatse tot accommodaties en activiteiten.

Contactinformatie
CS-Iconen-Offerte Created with Sketch. Vrijblijvende offerte

Op basis van je reiswensen ontvang je zo spoedig mogelijk een vrijblijvend reisvoorstel op maat. We streven ernaar om dit aanbod binnen 24 uur (1 werkdag), na het vaststellen van de concrete wensen, per mail te sturen. Mocht dit langer duren omdat we de beschikbaarheid nog moeten controleren en contacten moeten onderhouden met lokale partners, dan geven we dit vooraf aan.

CS-Iconen-ReisAkkoord Created with Sketch. Boeking van de reis

Indien noodzakelijk stellen we het voorstel nog wat bij zodat we tot jouw ideale reisverhaal komen. Bij een definitieve boeking en ontvangst van je gegevens kunnen wij de verschillende onderdelen van je reis vast gaan leggen. Je contactpersoon, onze specialist, zal je informeren op welk termijn je de definitieve bevestiging kunt verwachten. Mocht je in de tussentijd nog vragen hebben, bel of mail dan ook gerust!

CS-Iconen-Voorpret Created with Sketch. Voorpret

De voorpret is natuurlijk een essentieel onderdeel van jouw ervaring. Voor vertrek ontvang je ruimschoots informatie over de reis die je gaat ondernemen. Mocht je na het boeken van de reis toch nog vragen hebben, dan staan uiteraard onze reisspecialisten voor je klaar. Geen vraag is ons te gek.

Service na boeking
CS-Iconen-Reis Created with Sketch. De reis

Eindelijk begint de reis waar je naar hebt uitgekeken. Het enige wat jij hoeft te doen tijdens de reis, is genieten! Mocht er tijdens de reis iets voorvallen, dan kun je ons 24 uur per dag bereiken. Je komt gegarandeerd met een prachtig reisverhaal thuis.

Over Finland

Wat wil je graag weten
Weer en klimaat
Flora en Fauna
Beste reistijd
Reisdocumenten & invoerbepalingen
Bereikbaarheid & vervoer
Lokale keuken
Geldzaken en actuele koers

Reizen naar Finland

Een reis naar Finland biedt een verscheidenheid aan natuur. In het hoge noorden heb je in de winter te maken met enorme sneeuwhopen waarmee de bomen zijn bedekt. Maak een sneeuwscootertocht of maak een hondensledentocht. Breng zeker tijdens je reis naar Finland een bezoek aan een van de vele sauna’s die het land rijk is. Naar de sauna gaan behoort tot het dagelijks leven van de Finnen.

 

Rondreizen Finland

Tijdens een rondreis door Finland kom je langs schitterende natuur. Een rondreis door Finland kan gemaakt worden met een huurauto of met een eigen auto. De natuur in Finland geeft je de mogelijkheid om verschillende activiteiten te ondernemen. Wandel bijvoorbeeld door een van de nationale parken, ga kajakken op een van de vele meren en in de winter maak je een sneeuwscootertocht in Fins Lapland. De rondreizen zijn vaak een combinatie van natuur en cultuur.

Boeken bij Creating Stories?

Onze specialisten staan voor je klaar
icon-customerserivce Created with Sketch.

Altijd persoonlijk contact met een specialist

Om een uniek reisverhaal te kunnen samenstellen die perfect aansluit op jouw wensen is persoonlijk contact met een van onze reisspecialisten vanzelfsprekend. Op afspraak, telefonisch en per mail staan onze specialisten voor je klaar.

Group 3 Created with Sketch.

Hét reisbureau voor jouw vakantie op maat

Wil je een reis aanpassen, zelf je reis samenstellen of een bijzondere excursie in je reis opnemen? Wij denken graag met je mee en stellen op basis van jouw wensen een vrijblijvende offerte op.

Icon plane

Niet gebonden aan vaste data

Bij Creating Stories ben je niet verbonden aan vaste vertrekdata. Wij regelen je vluchten, het vervoer, de accommodatie en eventuele activiteiten indien je flexibel bent betreffende je reisperiode, dan zoeken wij graag de meest gunstige tarieven en beschikbaarheid voor je uit. Dit geldt niet voor de groepsreizen, hierbij ben je wel gebonden aan vaste vertrekdata.

Onze klanten geven ons een 8.9

Contact

Heb je een vraag? We helpen je graag verder

Persoonlijk contact

Creating Stories Barbara Kloosterman Specialisme: IJsland / Faeröer eilanden / Groenland / Finland
+31(0)10 71 444 53
Wij zijn bereikbaar op ma t/m vrij 09.00 – 17.00. Bezoek alleen op afspraak ma t/m vrij 09.00 – 17.00. Liever mailen? info@creatingstories.nl

Bekijk algemene vragen

Meer vragen
Het klimaat wat in Finland heerst is een gematigd klimaat, de zomers zijn warm en de winter zijn koud. De winters in Finland kenmeren zich door sneeuw. De zon laat zich niet veel zien in de winter. Lees hier meer over het weer en klimaat in Finland
In Finland heb je te maken met tijdsverschil. Het is in Finland 1 uur later dan in Nederland.
Alle seizoenen in Finland hebben iets moois te bieden. In de winter kun je in het noorden van het land genieten van het noorderlicht en in de zomer schijnt de middernachtzon. De vele meren en bossen bieden verschillende activiteiten.
De beste reistijd is de maand maart en de maanden juli tot en met augustus. Wil je graag Lapland gaan verkennen dan zijn hier de maanden eind februari en begin maart hier het meest geschikt voor. Lees hier meer over de beste reistijd van Finland
Voor een reis naar Finland dien je in het bezit te zijn van een geldig paspoort of geldige identiteitskaart. Een visum is niet nodig. Lees hier meer over reisdocumenten in Finland

Browserupdate aangeraden

Je browser wordt niet meer ondersteund. Gebruik een van de onderdstaande browsers om de website optimaal te gebruiken

Google Chrome Mozilla Firefox Microsoft Edge