Tijdens je vakantie Groenland overnacht je over het algemeen in hostels of boerderijen, hotels en guesthouses. Waar je voor kiest, hangt natuurlijk helemaal af van je persoonlijke voorkeur. We zetten hieronder de keuzemogelijkheden voor accommodaties op Groenland even op een rijtje.

Accommodaties op Groenland

Op Groenland is de keuze van accommodaties vrij beperkt. Aangezien veel woongemeenschappen in Groenland maar klein zijn, heb je vaak niet veel keuze in accommodatie. Vooral in de grotere plaatsen zoals Nuuk, Sisimiut en Ilulissat heb je wel wat meer keus.

Hotels en guesthouses

Binnen deze categorie kun je kiezen uit de volgende niveaus van comfort:

  • Budgetaccommodatie – kamers in hostels op basis van een privékamer of gedeelde kamer met douche en toilet op de gang. Inclusief linnen (verplicht) en exclusief ontbijt. In de hostels is een vaak een gedeelde keuken aanwezig waar je zelf je maaltijden kunt bereiden. Wanneer je bij ons een reis boekt met budgetaccommodaties, zijn we uitgegaan van een 2-persoonskamer, tenzij anders gecommuniceerd.
  • Kamers zonder douche en toilet (zonder d/t) – opgemaakte bedden in kamers zonder privéfaciliteiten, met douche en toilet op de gang, maar wel inclusief ontbijt.
  • Kamers met douche en toilet (met d/t) – opgemaakte bedden in kamers met eigen douche en toilet op de kamer, inclusief ontbijt.
  • Comfortklasse met douche en toilet (met d/t +) – opgemaakte bedden in kamers met eigen douche en toilet op de kamer, inclusief ontbijt, in hotels met meer faciliteiten en/of op gewilde locaties. Ben je hierin geïnteresseerd, maken we graag een offerte op maat.