Welkom aan boord van een onvergetelijk avontuur! Verken de meest afgelegen gebieden met onze expeditiecruises naar Spitsbergen, de Zuidpool, Argentinië en Chili.

Of je nu richting de ijskoude schoonheid van het noorden of de onaardse natuur van het zuiden reist, onze expeditiecruises laten je kennis maken met bijzondere en unieke plekken op onze wereld.

Alle expedities worden begeleid door ervaren gidsen en deskundige wetenschappers. Verken uitgestrekte arctische of subarctische landschappen en kom oog in oog te staan met walvissen en ander wildlife. Hieronder lees je alles over de praktische zaken voor een expeditiecruise terug.

Onze expedities naar Spitsbergen en de Zuidpool

De expedities naar Spitsbergen en de Zuidpool worden mogelijk gemaakt door onze partner Oceanwide Expeditions. De expedities worden gevaren met onder andere de m/v Plancius, de m/v Ortelius of de m/v Hondius. Het programma kan variëren en is afhankelijk van de ijs- en weercondities ter plekke. Ook wordt er gekeken naar waar het wildlife tijdens jouw reis het beste te spotten is. De expeditieleiding aan boord is Engelstalig.