Ooit was Kyoto de keizerlijke hoofdstad van Japan en tegenwoordig is het de stad van duizenden tempels, mysterieuze geisha’s en historische wijken. Het is de culturele hoofdstad van Japan met de vele bijzondere tempels en wijken. Dat de bezienswaardigheden van deze historische stad nog altijd overeind staan komt doordat Kyoto ontsnapte aan vernietiging door de atoombom en WOII.

Zo zijn talloze historisch onschatbare bouwwerken, heiligdommen en tempels bewaard gebleven. Ontdek het oude Japan in Kyoto en ervaar een traditionele theeceremonie, breng de nacht door in een ryokan, ga baden in een van de onsen of proef de lokale Japanse keuken. Dit is de plek om jezelf onder te dompelen in de Japanse cultuur.

Nishiki Market

Nishiki Market is een overdekte markt in Kyoto waar je kennismaakt met de lokale Japanse keuken. Zo vind je hier talloze vissoorten, snacks en andere lekkernijen om thuis op te eten, voor onderweg of ter plekke te eten. Rondom de markt bevinden zich restaurants en izakaya’s, Japanse cafés waar je wat kunt eten en drinken.