• Altijd persoonlijk contact met een specialist
  • Hét reisbureau voor jouw op maat vakantie
  • Niet gebonden aan vaste vertrekdata
Persoonlijk contact? 010 71 444 53 Stel een vraag Bel me terug

Accommodaties in Alaska

|

Accommodaties in Alaska zijn vaak op avontuurlijke plekken midden in de natuur. In Alaska heb je verschillende opties voor accommodatie. Sowieso is er een onderscheid te maken in standaard-, comfort- en deluxe-accommodaties.

Tijdens je reis verblijf je altijd in een combinatie van hotels, lodges en cabins. Tenzij we anders hebben besproken. Keuken of kitchenette is ook een optie die we kunnen toevoegen aan de hotels, lodges en cabins.

Voor alle accommodaties in Alaska geldt dat ze op een tot de verbeelding sprekende plek staan in de natuur. Dus geen motel/hotel langs een hoofdweg, winkelcentrum of industrieterrein.

 

Hieronder nog even de verschillende accommodaties op een rijtje.

Het is voor ons van belang dat de hotel accommodaties die geboekt worden voor onze klanten een goede locatie hebben. Daarbij zijn tot de verbeelding sprekende plekken erg belangrijk, nog idealer is wanneer het hotel midden in de natuur gelegen is. Eveneens voor hotels in de binnenstad die binnen handbereik leuke restaurantjes, musea, winkels en culturele activiteiten moeten kunnen bieden.

De hotels in Alaska hebben normaal gesproken minimaal Queen Size bedden. Daarnaast is er de mogelijkheid om in de woonkamer te kiezen voor een pull out sofa.

We zorgen er altijd voor, ongeacht voor welke reis je kiest, dat je minimaal 2 nachten in het zelfde hotel overnachten. Zo krijg je meer rust in je programma en dus een beter idee wat er allemaal te doen is in de directe omgeving.

Houd je comfort en vind je het niet erg om iedere dag naar een restaurant te moeten gaan voor lunch en diner. Dan past een reis met alleen hotels goed bij je.

De wilderniscabins geven je het ware gevoel van de natuur in Alaska. Een lodge of cabin huren in Alaska biedt verschillende mogelijkheden. Zo zijn er afgelegen plekken in de ongerepte natuur maar er zijn ook cabins direct op het wegennet of nabij steden en nationale parken. Ze gaan van eenvoudig tot aan luxe en alle lodges en cabins hebben verschillende voorzieningen naar eigen wens. Met deze ‘blokhutten’ heb je alle privacy die je normaal gesproken in een hotel wat minder hebt. Ervaar de ruige wildernis van Alaska!

Impressies

Accommodaties in Alaska Lodges & Cabins, Alaska - foto Menno Schaefer

Alaskareizen

Bekijk hier ons aanbod

Inspiratie

We are Creating Stories
Alaska Gletsjer
Canada | Alaska
Rondreis door Alaska 2015, reisverslag van Bert en Lily
Is het nodig om woorden als: fantastisch, adembenemend, indrukwekkend, groots en overweldigend in de mond te nemen? Ja en nee. Ja, want het was zo’n reis, nee, want Alaska is “gewoon” Alaska en biedt geen teleurstellingen.
Rijdend door Alaska
Canada | Alaska
Reisblog: Autorondreis door Yukon en Alaska 2017

In 2016 hebben we een rondreis door British Columbia en Alberta gemaakt. Voor 2017 besloten we naar de Yukon, de Northwest Territories en Alaska te gaan. Het is een fantastische en avontuurlijke reis geworden waar we nog lang aan terug zullen denken

Watervliegtuig
Alaska
De beste manier van vervoer door Alaska
Op het vasteland van Alaska is een huurauto meer geschikt en wanneer je het verre noorden wilt bezoeken kan een vlucht met een bushplane weer handiger zijn.
Glennallen, Alaska
Alaska
Praktische tips voor je Alaska reis

Het ongetemde Alaska wil je natuurlijk zodanig ervaren dat je jezelf één voelt met de natuur en niet temidden van een groep schreeuwende toeristen staat. Met de onderstaande tips weet je zeker dat je het optimale uit je Alaska reis haalt.

Alaska railroad, Anchorage
Alaska
Absolute highlights van Alaska
Er zijn simpelweg teveel mooie en vooral gevarieerde plekken en bezienswaardigheden te zien. Toch proberen we om de mooiste bucketlistervaringen van Alaska voor je op een rijtje te zetten.

Boeken bij Creating Stories?

Onze specialisten staan voor je klaar
icon-customerserivce Created with Sketch.

Altijd persoonlijk contact met een specialist

Om een uniek reisverhaal te kunnen samenstellen die perfect aansluit op jouw wensen is persoonlijk contact met een van onze reisspecialisten vanzelfsprekend. Op afspraak, telefonisch en per mail staan onze specialisten voor je klaar.

Group 3 Created with Sketch.

Hét reisbureau voor jouw vakantie op maat

Wil je een reis aanpassen, zelf je reis samenstellen of een bijzondere excursie in je reis opnemen? Wij denken graag met je mee en stellen op basis van jouw wensen een vrijblijvende offerte op.

Icon plane

Niet gebonden aan vaste data

Bij Creating Stories ben je niet verbonden aan vaste vertrekdata. Wij regelen je vluchten, het vervoer, de accommodatie en eventuele activiteiten indien je flexibel bent betreffende je reisperiode, dan zoeken wij graag de meest gunstige tarieven en beschikbaarheid voor je uit. Dit geldt niet voor de groepsreizen, hierbij ben je wel gebonden aan vaste vertrekdata.

Onze klanten geven ons een 8.9

Contact

Heb je een vraag? We helpen je graag verder

Persoonlijk contact

Creating Stories Manuel Rosdorff Specialisme: Alaska / Canada / Groenland / IJsland / Finland
+31(0)10 71 444 53
Wij zijn bereikbaar op ma t/m vrij 09.00 – 17.00. Bezoek alleen op afspraak ma t/m vrij 09.00 – 17.00. Liever mailen? info@creatingstories.nl

Bekijk algemene vragen

Meer vragen
De beste periode om naar Alaska af te reizen is in de maanden mei t/m september. Tijdens deze periode ben je vrijwel verzekerd dat je leuke excursies kunt ondernemen. Door de noordelijke ligging van Alaska heb je gedurende deze maanden het meeste profijt van het aantal zonuren. Lees hier meer over de beste reistijd
Voor een reis naar Alaska heb je een geldig paspoort nodig, die minstens drie maanden na terugkomst geldig moet zijn. Omdat Alaska bij de Verenigde Staten hoort dien je ook een ESTA aan te vragen. Lees hier meer over de reisdocumenten in Alaska.
Het weer in Alaska is vooral veelzijdig en verschilt nog al per regio. Ongeveer een derde van Alaska ligt boven de poolcirkel. De temperaturen in die gebieden zijn daar dan ook in de zomer een stuk koeler en in de winter ijskoud. In het zuiden langs de kust en in het westen heb je te maken met een zeeklimaat hier is de gemiddelde temperatuur in de zomer rond de 20 graden en in de winter -15 graden. In het oosten en het midden van Alaska heb je te maken met een landklimaat en dus hogere temperaturen. In de zomer kan het 25 graden worden. Lees hier meer over het weer en klimaat in Alaska.
Alaska behoort tot de Verenigde Staten hierdoor betaal je in Alaska met de Amerikaanse dollar. Lees hier meer over de munteenheid in Alaska
Ben jij een outdoor liefhebber en/of een avontuurlijk reiziger dan is een Alaska daar een perfecte bestemming voor. Met 20 nationale parken, 14 verschillende bergketens, meer dan 3 miljoen meren, een oppervlakte van ruim 1,7 miljoen vierkante kilometer en bijna 22 miljoen hectare nationaal bos, is Alaska gemakkelijk een van de wildste plaatsen in de VS – zo niet de hele wereld. Een reis naar Alaska biedt garantie op prachtige en extreme natuur, veel wilde dieren, gletsjers en vulkanen.
In Alaska heb je te maken met tijdsverschil. Er zijn twee verschillende tijdzones in Alaska. In het grootste deel van Alaska is het tijdens de wintertijd 10 uur vroeger dan in Nederland en tijdens de zomertijd 9 uur vroeger. Op de Aleoeten is het tijdens de wintertijd 11 vroeger dan in Nederland en tijdens de zomer tijd 10 uur vroeger.

Browserupdate aangeraden

Je browser wordt niet meer ondersteund. Gebruik een van de onderdstaande browsers om de website optimaal te gebruiken

Google Chrome Mozilla Firefox Microsoft Edge