Accommodaties in Alaska zijn vaak op avontuurlijke plekken midden in de natuur.

In Alaska heb je verschillende opties voor accommodatie. Sowieso is er een onderscheid te maken in standaard-, comfort- en deluxe-accommodaties.

Tijdens je reis verblijf je altijd in een combinatie van hotels, lodges en cabins. Tenzij we anders hebben besproken. Keuken of kitchenette is ook een optie die we kunnen toevoegen aan de hotels, lodges en cabins.

Voor alle accommodaties in Alaska geldt dat ze op een tot de verbeelding sprekende plek staan in de natuur. Dus geen motel/hotel langs een hoofdweg, winkelcentrum of industrieterrein.

Hieronder nog even de verschillende accommodaties op een rijtje.

Het is voor ons van belang dat de hotel accommodaties die geboekt worden voor onze klanten een goede locatie hebben. Daarbij zijn tot de verbeelding sprekende plekken erg belangrijk, nog idealer is wanneer het hotel midden in de natuur gelegen is. Eveneens voor hotels in de binnenstad die binnen handbereik leuke restaurantjes, musea, winkels en culturele activiteiten moeten kunnen bieden.

De hotels in Alaska hebben normaal gesproken minimaal Queen Size bedden. Daarnaast is er de mogelijkheid om in de woonkamer te kiezen voor een pull out sofa.

We zorgen er altijd voor, ongeacht voor welke reis je kiest, dat je minimaal 2 nachten in het zelfde hotel overnachten. Zo krijg je meer rust in je programma en dus een beter idee wat er allemaal te doen is in de directe omgeving.

Houd je comfort en vind je het niet erg om iedere dag naar een restaurant te moeten gaan voor lunch en diner. Dan past een reis met alleen hotels goed bij je.

De wilderniscabins geven je het ware gevoel van de natuur in Alaska. Een lodge of cabin huren in Alaska biedt verschillende mogelijkheden. Zo zijn er afgelegen plekken in de ongerepte natuur maar er zijn ook cabins direct op het wegennet of nabij steden en nationale parken. Ze gaan van eenvoudig tot aan luxe en alle lodges en cabins hebben verschillende voorzieningen naar eigen wens. Met deze ‘blokhutten’ heb je alle privacy die je normaal gesproken in een hotel wat minder hebt. Ervaar de ruige wildernis van Alaska!