Een reis naar Granö Beckasin is al een ervaring op zich, je slaapt hoog tussen de boomtoppen, in een sneeuwwitte wereld. De kans om hier het noorderlicht te spotten is groter dan groot. Ben je benieuwd wat Granö Beckasin nog meer te bieden heeft? We hebben hieronder alle winterexcursies voor je op een rij gezet.

Ontmoet de rendieren

Maak kennis met de rendieren van de Sámi in Zweeds Lapland. Tijdens de excursie leer je van een echte rendierhouder alles over het werk als rendierherder en natuurlijk ook over de kudde zelf. Tijdens het voeren van de rendieren kun je ondertussen naar de bijzondere verhalen over de Sámi-cultuur.

Opties

  • Privétour met transfer van 3 uur. Inclusief lunch
  • Groepstour met transfer van 1,5 uur. Extra bij te boeken: lunch op houtvuur

Huskysledetocht

Ga op huskysledetocht met de husky’s van Spruce Island Husky. Deze wollige vrienden bevinden zich op loopafstand van Granö Beckasin. Je kunt kiezen uit een drietal tochten. De eerste twee geven je de kans om je slee ook zelf te besturen. Ga je s’ avonds op pad? Dan neemt een gids je mee op een slee getrokken met 12 husky’s. Vanuit de slee kun je met een beetje geluk het noorderlicht spotten.

Opties

  • Korte tocht van 1,5 uur
  • Lange tocht van 3 uur incl. outdoor fika
  • Noorderlicht wildernistocht van 2 uur, met grote slede