• Altijd persoonlijk contact met een specialist
 • Hét reisbureau voor jouw op maat vakantie
 • Niet gebonden aan vaste vertrekdata
Persoonlijk contact? 010 71 444 53 Stel een vraag Bel me terug

Laatste nieuws omtrent Corona

Welke invloed heeft het Coronavirus op reizen naar de bestemmingen van Creating Stories?
|

Op deze pagina houden we je zoveel mogelijk up-to-date over het coronavirus met betrekking tot reizen naar onze bestemmingen.

Onze flexibele voorwaarden in Coronatijd

Zorgeloos je vakantie boeken voor 2021 Lees meer over onze flexibele omboek- en annuleringsgarantie

 

 

15 januari, 12:00 uur.

Onze bestemmingen staan momenteel op oranje. Samen met jullie zijn wij in afwachting van reisadviezen met kleurcode geel of beter nog groen. Wanneer een reisadvies wordt aangepast naar kleurcode geel, dan houdt dit in dat vakantiereizen weer mogelijk zijn, maar let op er zijn wel risico’s. Belangrijke voorwaarden voor een geel reisadvies zijn dat een land de grens heeft geopend voor Nederlanders, er geen sprake is van verplichte quarantaine bij aankomst in dat land en dat het coronavirus voldoende onder controle is. Zolang dat niet het geval is, blijft het reisadvies van het land oranje: alleen noodzakelijke reizen.

 

We adviseren je te allen tijden de adviezen van Buitenlandse zaken / Nederland Wereldwijd in de gaten te houden. De situatie kan snel veranderen. Bij een nieuwe uitbraak kunnen landen strenge maatregelen nemen, zoals afsluiten van gebieden en het sluiten van grenzen.

Onze bestemmingen

Onze bestemmingen hebben verschillende reisadviezen. Hieronder vind je per bestemming de actuele stand van zaken. Je kunt de BZ Reisapp downloaden. In deze app kun je landen favoriet maken, dan krijg je een melding als het reisadvies verandert.

 

 

Uitleg kleurcodes reisadviezen

 • Groen: geen bijzondere gezondheids- of veiligheidsrisico’s.
 • Geel: reizen kan, maar wees waakzaam, er zijn risico’s.
 • Oranje: reis alleen als dat moet. Er zijn gezondheids- en veiligheidsrisico’s, een inreisverbod en/of quarantaineverplichting.
 • Rood: alle reizen worden afgeraden.

Valt onder de voorwaarden van Verenigde Staten. Houd dan ook de toelichting bij deze bestemming in de gaten.

Alaska heeft de kleurcode Oranje waarbij alleen noodzakelijke reizen toegestaan zijn. Reizigers die naar Alaska reizen moeten 72 uur voor vertrek naar Alaska resultaten kunnen aantonen dat ze negatief getest zijn op het COVID-19 virus.

Of reizigers kunnen resultaten aantonen waaruit blijkt dat ze vijf dagen voor vertrek naar Alaska negatief getest zijn om het COVID-19 virus, mits ze bij aankomt in Alaska een tweede PCR-test krijgen en de interacties minimaliseren totdat ze het tweede testresultaat ontvangen.

Er zullen een aantal testen beschikbaar zijn op de luchthavens van Alaska. Reizigers die zich pas in Alaska voor de eerste keer laten testen of zich vijf dagen voor vertrek naar Alaska hebben laten testen, zullen op eigen kosten in quarantaine moeten wachten op de testresultaten. Testen zijn niet gegarandeerd beschikbaar voor alle reizigers en het kan enkele uren tot 4 dagen duren voordat je het resultaat hebt. De staat moedigt reizigers dus aan om je vóór de reis te laten testen.

Argentinië heeft de kleurcode Oranje waarbij alleen noodzakelijke reizen toegestaan zijn. Bovendien geldt er een inreisverbod voor buitenlandse reizigers. Alleen Argentijnen en vaste inwoners mogen het land binnenkomen. Mocht je na een noodzakelijke reis terugkomen in Nederland dan dien je 10 dagen in thuisquarantaine te gaan. Daarnaast zijn de quarantainemaatregelen in Argentinië tot 31 januari 2021 verlengd. Echter zullen deze maatregelen hoogstwaarschijnlijk nog voor langere periode van toepassing zijn. Meer informatie via de Spaanstalige overheidspagina van Argentinië.

Australië heeft de kleurcode Oranje waarbij alleen noodzakelijke reizen toegestaan zijn. De grenzen van Australië zijn al met al gesloten voor buitenlandse reizigers. Alleen Australische staatsburgers, inwoners en directe familieleden kunnen naar Australië reizen. Bovendien moeten alle reizigers die in Australië aankomen, inclusief Australische staatsburgers, 14 dagen in quarantaine in een daarvoor bestemde voorziening op eigen kosten. Bij terugkomst in Nederland is het niet nodig om in thuisquarantaine te gaan. Meer informatie via Tourism Australia.

Canada heeft de kleurcode Oranje waarbij alleen noodzakelijke reizen toegestaan zijn. De grenzen van Canada zijn gesloten voor buitenlandse reizigers met uitzondering van Canadese staatsburgers, directe familieleden of permanente inwoners van Canada.  Je dient verplicht 14 dagen in thuisisolatie te zitten bij aankomst. Internationale vluchten die aankomen in Canada zijn beperkt tot vier luchthavens: Toronto Pearson, Vancouver, Calgary en Montreal. Bij terugkomst in Nederland is het niet nodig om in thuisquarantaine te gaan.
Luchtvaartmaatschappijen weigeren passagiers die COVID-19-symptomen vertonen. Meer informatie via ‘Canada Keep Exploring’, onderdeel van Destination Canada.

Chili heeft de kleurcode Oranje waarbij alleen noodzakelijke reizen toegestaan zijn. Mocht je na een noodzakelijke reis terugkomen in Nederland dan dien je 10 dagen in thuisquarantaine te gaan.

Sinds 18 maart is de noodtoestand van toepassing in Chili. Bovendien is het verplicht om een mondmasker te dragen in openbare ruimtes en in het openbaar en privé vervoer. Daarnaast gelden er in verschillende steden en regio’s aanvullende sanitaire maatregelen, zoals quarantaines en sanitaire controles. Na aankomst in Chili geldt ook een verplichte quarantaine voor alle reizigers van 10 dagen. Meer informatie via het Chileens Ministerie van Volksgezondheid (Spaanstalig).

De Faeröer eilanden heeft de kleurcode Oranje waarbij alleen noodzakelijke reizen toegestaan zijn.

Iedereen die naar de Faeröer reist, wordt geadviseerd om drie dagen voor vertrek op COVID-19 zijn getest, dit om het risico te verkleinen dat het virus naar de Faeröer eilanden worden gebracht.

Daarnaast zijn alle reizigers naar de Faeröer eilanden verplicht om een ​​test af te leggen bij aankomst op de Faeröer en moeten een vervolgtest doen op de zesde dag van hun verblijf. Dit is verplicht tot zeker 1 april 2021.

Vanwege de testen worden er bij aankomst lange wachttijden verwacht. Iedereen die op de Faeröer aankomt, wordt geadviseerd om in quarantaine te gaan totdat ze de testresultaten hebben ontvangen. Deze worden normaal gesproken dezelfde avond of uiterlijk om 12:00 uur de volgende dag meegedeeld.

Als reiziger op de Faeröer wordt aangeraden om tijdens de reis en na aankomst voorzichtig te doen. Houd je aan de regels die op de Faeröer worden gehanteerd, zoals voldoende afstand houden en regelmatig je handen te wassen. Ook wordt aangeraden om op drukke plaatsen mondmaskers te dragen. De Faeröerse samenleving is klein en kwetsbaar en daarom is het van belang dat er uiterste voorzorgmaatregelen worden genomen om de verspreiding van infecties te voorkomen.

Reis je met de Smyril Line naar de Faeröer dan zal je getest worden in de haven van Hirtshals (Denemarken). Reizigers met de auto worden direct na het inchecken getest. Passagiers te voet zullen in de terminal worden getest. Meer informatie via Visit Faroe Island.

Groenland heeft de kleurcode Oranje waarbij alleen noodzakelijke reizen zijn toegestaan.

Tussen 1 januari en 28 februari 2021 is alle toegang tot Groenland gesloten.

Mocht je na een noodzakelijke reis teug komen in Nederland dan hoef je niet in quarantaine te gaan.

Meer informatie via Visit Greenland.

IJsland heeft de kleurcode Oranje waarbij alleen noodzakelijk reizen is toegestaan.

Sinds 19 augustus zijn de maatregelen om naar IJsland af te reizen strenger geworden. Alle aankomende passagiers moeten twee keer getest worden in combinatie met een quarantaine van 5-6 dagen. In het document ‘Instructions for quarantine for visitors in Iceland’ staat meer informatie over de regels van de quarantaine.

Deze maatregel is verlengd tot 1 februari 2021. 15 januari 2021 wordt er opnieuw naar de regels gekeken en besloten of de maatregelen versoepeld zullen worden.

De eerste test op het vliegveld is niet gratis. Je betaalt, wanneer je de pre-registratie invult, 9.000 ISK (ongeveer € 58) voor een enkele test. Vul je het pre-registratie formulier niet voor aankomst in dan kost de test 11.000 ISK (ongeveer € 70) voor een enkele test. Het is sowieso aan te raden om het pre-registratie formulier in te vullen voordat je naar IJsland reist, dan zijn de wachttijden ook korter. De tweede test is wel gratis.

De dubbele grensprocedure vereist dat alle passagiers die in IJsland aankomen, twee PCR-tests ondergaan: één bij aankomst en nog eens een 5-6 dagen later om het risico op verspreiding van een valse negatieve infectie te minimaliseren. Tijdens deze periode moeten alle aankomende passagiers in quarantaine blijven in het geval van een mogelijke infectie. Degenen die negatief testen in de tweede PCR-test hoeven niet langer speciale voorzorgsmaatregelen te nemen. Degene die positief testen, moeten zichzelf isoleren. Als alternatief kunnen aankomende passagiers ervoor kiezen om in quarantaine te blijven zonder tests te ondergaan. Kinderen geboren in 2005 en later zijn vrijgesteld van de dubbele grensonderzoeksprocedure.

IJsland accepteert geen test certificaat vanuit Nederland! Dus als je in Nederland getest bent dan dien je bij aankomst in IJsland alsnog een nieuwe test te ondergaan. Testresultaten zullen niet onmiddellijk zijn, maar in ieder geval binnen 24 uur.

Voor je aankomst in IJsland dien je een pre-registratieformulier in te vullen met contactinformatie, je overnachtingslocaties op IJsland en gezondheidsverklaring. Dit kun je invullen vanaf 72 uur voor aankomst op IJsland. Per SMS ontvang je vervolgens een barcode voor de PCR-test. Deze code kun je eventueel uitprinten om mee te nemen op reis.

Voor vluchten vanaf Schiphol dien je een gezondheidsverklaring thuis in te vullen en mee te brengen. Op Schiphol dien je 1,5 meter afstand van elkaar te houden en schrijven ze voor om een mondkapje te dragen bij check-in, tijdens security- en grensprocessen en bij het boarden. Check-in op de luchthaven verloopt verder zoals gewoonlijk. Vertrek je vanuit een andere luchthaven? Check dan voor vertrek online de regels van de desbetreffende luchthaven. Tijdens de vlucht zullen er geen maaltijden aangeboden worden en dien je een mondmasker te dragen.

Zodra je landt op IJsland moet je de barcode voor de PCR-test laten scannen. Je kunt ook ter plaatse nog het formulier invullen maar daarmee duurt het wel langer. We raden je dus aan dit voor vertrek te regelen.

Nog voordat je je bagage ophaalt wordt je getest, 1 maal een uitstrijkje via de neus en 1 maal via de keel. Er zijn momenteel 10 loketten in gebruik waar wordt getest. Het proces verloopt hierdoor vrij snel. Van landing tot verlaten van het vliegveld kun je circa 1 uur rekenen.

Op de volgende locaties kunnen reizigers zich voor een tweede keer laten testen:

 • Reykjavík
 • Suðurnes (HSS)
 • Selfoss (HSU)
 • Vestmannaeyjar (HSU)
 • Höfn Í Hornafirði (HSU)
 • Egilsstaðir (HSA)
 • Akureyri (HSN)
 • Ísafjörður (HVEST)
 • Borgarnes (HVE)
 • Stykkishólmur (HVE)

Negatieve test resultaten zullen worden verzonden via de Rakning C-19 app of per sms. Ontvang je binnen 24 uur geen bericht dan betekent dit dat de test negatief is. Is de uitslag van de test positief dan wordt er telefonisch contact met je opgenomen.

Het is van belang dat je naar de tweede test gaat op de dag dat is afgesproken. Kom je niet dan zal je een herinnering ontvangen van het contact tracing team.

Met de veerboot naar IJsland?

Je mag door Denemarken reizen om bij de haven van Hirtshals te komen. Vanaf de grens Duitsland-Denemarken is het nog circa 4 uur rijden tot Hirtshals. Let er op dat je op tijd aanwezig bent! De dubbele testprocedure geldt ook voor de reizigers met de Smyril Line.

Voordat je aan boord gaat van de MS Norröna wordt je in Hirtshals (Denemarken) getest op het COVID-19 virus. Een dag vóór vertrek krijg je een e-mail van de IJslandse autoriteiten. In de e-mail staat een link die je moet openen. Door het openen van de link bevestig je de registratie voor de test. Verder voer je bij deze registratie je creditcard gegevens, zodat de test direct voor deze creditcard in rekening wordt gebracht. De prijs voor de test is DKK 500 (ongeveer 67 euro). Kinderen geboren in 2005 of later zijn vrijgesteld van testen.

Met de Smyril Line naar IJsland met een tussenstop op de Faeröer eilanden (Let op: de Faeröer staat op Oranje vanuit Nederland)
Maak je onderweg een tussenstop op de Faeröer op weg naar IJsland dan geldt de volgende regel: de passagier moet een negatieve test van Smyril Line hebben, van een test die max. 7 dagen voor aankomst in IJsland is afgenomen.

Tussenstop op de Faeröer op de terugweg vanaf IJsland naar Denemarken (Let op: de Faeröer staat op Oranje vanuit Nederland)
Alle passagiers die vanaf IJsland de veerboot naar Denemarken nemen en onderweg een tussenstop op de Faeröer maken worden aan boord van de MS Norröna getest. De prijs voor de test is DKK 390 (ongeveer 52 euro) en moet bij de receptie aan boord van de MS Norröna worden betaald.

Met slechts drie bevestigde coronabesmettingen in mei, willen de IJslandse autoriteiten de tot dusver geboekte vooruitgang bij het beheersen van de COVID-19-pandemie voortzetten.

Inmiddels zijn vrijwel alle faciliteiten op IJsland weer geopend. Zo zijn zwembaden vanaf 18 mei weer geopend en sportscholen, bars en restaurants vanaf 25 mei. Veel hotels in IJsland zijn nooit volledig gesloten, maar een aantal van hen heeft alleen medische hulpverleners en andere pandemie-gerelateerde bezoekers ondergebracht. Nu IJsland de beperkingen begint op te heffen, bereiden meer hotels in het hele land zich voor op het verwelkomen van vakantiegangers. Om ieders veiligheid te garanderen, werken hotels volgens verbeterde schoonmaak- en veiligheidsrichtlijnen.

Gezichtsmaskers zijn verplicht in het openbaar vervoer en tijdens verschillende excursies. Je dient minimaal twee meter afstand van elkaar te houden en regelmatig je handen te wassen. De regel van twee meter klinkt misschien als een beperking, maar het stelt je in staat om prachtige foto’s te maken zonder andere toeristen in zicht!  Meer informatie via Icelandic Tourist Board.

Japan heeft de kleurcode Oranje waarbij alleen noodzakelijk reizen is toegestaan.

Er geldt een inreisverbod voor alle buitenlandse nationaliteiten naar Japan met uitzondering van een aantal landen waar Nederland niet toebehoort. Reizen binnen Japan is wel mogelijk. Daarnaast moet je een negatieve PCR-test kunnen laten zien. Meer informatie via deze website of via de overheidspagina van Japan.

Nieuw-Zeeland heeft de kleurcode Oranje waarbij alleen noodzakelijk reizen is toegestaan.

Op dit moment geldt in Nieuw-Zeeland Alert Level 1, dit houdt in dat je goed op je hygiëne moet letten. Thuisblijven als je klachten hebt. Het dragen van mondmaskers is niet verplicht.

Reizen naar Nieuw-Zeeland is niet mogelijk. Op dit moment hebben alleen inwoners en burgers van Nieuw-Zeeland toegang tot het land.

Inwoners uit andere landen kunnen op dit moment Nieuw-Zeeland niet in, tenzij ze daar specifieke redenen voor hebben, zoals essentiële werknemers of om medische redenen. Deze mensen zullen een aanvraag moeten indienen bij de immigratiedienst van Nieuw-Zeeland om toegang te krijgen tot het land.

Mocht je na een noodzakelijke reis terug komen in Nederland dan hoef je niet in quarantaine te gaan.

Meer informatie via Ministry of Health.

Noorwegen heeft de kleurcode Oranje waarbij alleen noodzakelijke reizen toegestaan zijn.

Reis je naar Noorwegen dan dien je bij aankomst 10 dagen in quarantaine te moeten gaan. Er zijn uitzonderingen, dit zijn Europese landen waarbij de besmettingsgraad laag genoeg is (klik hier voor een kaart met de kleurcodes). Heb je geen vaste verblijfplaats in Noorwegen dan moet je 10 dagen in een hotel in quarantaine verblijven. De prijs voor het quarantainehotel kost NOK 500 per nacht. Reis je vanuit een ‘rood’ land naar Noorwegen dan moet je een certificaat kunnen voorleggen van een negatief coronatest, voordat je Noorwegen binnenkomt. De test moet zijn afgenomen 72 uur voor aankomst in het land.

Om de voorspreiding van het coronavirus in Noorwegen tegen te gaan. Moet iedereen die naar Noorwegen reist zich online registeren op de website van de overheid. Liever niet online een formulier invullen, dan is het ook mogelijk om dit bij de politie bij de grenspost te doen.

Spitsbergen heeft de kleurcode Oranje waarbij alleen noodzakelijk reizen is toegestaan.

Spitsbergen valt onder de Noorse regering, hierdoor moeten ze rekening houden met de regels die de Noorse regering opstelt.

Spitsbergen is geopend voor toeristen uit verschillende landen binnen het Schengengebied en de EER die te maken hebben met een lage besmettingsgraad (zie hier de lijst met landen).  Helaas geldt dit niet voor Nederland en mogen wij op dit moment nog niet afreizen naar Spitsbergen. Toeristen die bij binnenkomst in Noorwegen in verplichte quarantaine moeten, moeten deze quarantaine uitvoeren op het Noorse vaste land voordat ze naar Spitsbergen doorreizen.

Mocht je na een noodzakelijke reis terug komen in Nederland dan hoef je niet in quarantaine te gaan. Meer informatie via Visit Svalbard.

De Verenigde Staten heeft de kleurcode Oranje waarbij alleen noodzakelijk reizen is toegestaan.

Er gelden inreisbeperkingen voor reizigers uit de EU-Schengenlanden. Hiertoe behoort ook Nederland. Buitenlandse reizigers die 14 dagen in een EU-Schengenland zijn geweest, kunnen niet naar de Verenigde Staten reizen. De overheid van Amerika heeft maatregelen getroffen om de verspreiding van het virus te verminderen.

Mocht je na een noodzakelijke reis terug komen in Nederland dan dien je 10 dagen in thuisquarantaine te gaan. Meer informatie via ‘Centers of Disease Control and Prevention’.

Zuid-Afrika heeft de kleurcode Oranje waarbij alleen noodzakelijk reizen is toegestaan.

Als je naar Zuid-Afrika reist moet je een negatieve PCR-test kunnen laten zien die binnen 72 uur vanaf het vertrek uit het land van herkomst gedaan is. Bovendien zijn de internationale vliegreizen beperkt tot de volgende luchthavens: OR Tambo International Airport; King Shaka International Airport; en Cape Town International Airport. Doorreis over land is verboden en dergelijke reizen zijn beperkt tot vliegreizen. Er geldt vanaf 11 januari 2021 ook een avondklok in Zuid-Afrika van 21:00-06:00. Vanaf 15 januari is naast de verplichte negatieve PCR-test van max 72 uur voor vertrek, nu ook een negatieve antigeensneltest verplicht direct voor vertrek en niet ouder dan 4 uur. Dit geldt voor alle reizigers die met het vliegtuig vanuit Zuid-Afrika naar Nederland reizen. Mocht je na een noodzakelijke reis terug komen in Nederland dan dien je 10 dagen in thuisquarantaine te gaan. Lees meer op de website van de Zuid-Afrikaanse overheid.

Onze zuidpoolreizen vertrekken vanuit Argentinië of Nieuw-Zeeland, beide landen hebben de kleurcode Oranje waarbij alleen noodzakelijk reizen is toegestaan. Houd dan ook de voorwaarden van deze landen aan.

Jouw reis via Creating Stories?

De wereld waarin wij reisliefhebbers zo graag op avontuur gaan, is ingrijpend veranderd in de afgelopen maanden. Die reis waar je al zo lang naar uitkeek moet (misschien) verplaatst worden en onbezorgd uitkijken naar je avontuur zit er nu even niet in. Dat is heftig, maar gezondheid en veiligheid gaan natuurlijk boven alles.

 

Ook wij van Creating Stories werken elke dag keihard om ervoor te zorgen dat we onze reizigers goed informeren, maar omdat er zoveel nieuws (en nepnieuws) de ronde doet, ontvang je de informatie helaas niet altijd zo snel als je graag zou willen en van ons ook gewend bent. Dat is absoluut geen onwil, maar er zijn vragen die we niet of nog niet kunnen beantwoorden, omdat we zelf ook afhankelijk zijn van antwoorden op vragen die wij gesteld hebben aan bijvoorbeeld luchtvaartmaatschappijen, autoverhuurders en hotels. Uiteraard doen we er wel alles aan om zo goed en zo tijdig als voor ons mogelijk is te communiceren.

 

Dat hebben we zo gedaan de afgelopen weken en dat blijven we doen middels deze blog en onze nieuwsbrief. Gelukkig ontvangen we heel veel mooie reacties van onze klanten, die veel begrip tonen voor de situatie, net als wij begrip tonen voor hun situatie en gevoelens.

 

De afgelopen maanden zijn we bezig geweest alle boekingen op basis van vertrekdatum na te lopen. Dat is enorm veel werk, want het is een flinke groep reizigers, maar we nemen echt op tijd contact op met iedereen.

 

Je kunt erop vertrouwen dat wij er alles aan doen om je bij te staan in deze onzekere periode, dat we je helpen zoals je dat van ons gewend bent en ons beste beentje voorzetten.
Wat wij nu van onze klanten vragen is vertrouwen. Vertrouwen dat we je informeren zodra er nieuws is dat betrekking heeft op jouw situatie en dat we daar dan ook naar handelen. Wij merken dat klanten onze persoonlijke manier van aanpak en informatievoorziening erg belangrijk vinden, dus dat zullen we zoveel mogelijk doen. Op deze pagina houden we je op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen, echter ook wij kunnen iets missen. Valt je dus iets op in het nieuws over onze bestemmingen en waarvan je denkt dat het interessant is voor andere reizigers, aarzel dan niet om dit via info@creatingstories.nl onder onze aandacht te brengen.

 

Deze situatie rond corona is inmiddels zeer omvangrijk, raakt de hele wereld en kost ook ons heel veel extra tijd, echter we blijven met evenveel enthousiasme aan het werk voor onze klanten.

 

In ieder geval willen we je alvast bedanken in het in ons gestelde vertrouwen.

Boeken bij Creating Stories?

Onze specialisten staan voor je klaar
icon-customerserivce Created with Sketch.

Altijd persoonlijk contact met een specialist

Om een uniek reisverhaal te kunnen samenstellen die perfect aansluit op jouw wensen is persoonlijk contact met een van onze reisspecialisten vanzelfsprekend. Op afspraak, telefonisch en per mail staan onze specialisten voor je klaar.

Group 3 Created with Sketch.

Hét reisbureau voor jouw vakantie op maat

Wil je een reis aanpassen, zelf je reis samenstellen of een bijzondere excursie in je reis opnemen? Wij denken graag met je mee en stellen op basis van jouw wensen een vrijblijvende offerte op.

Icon plane

Vakantie boeken in coronatijd met omboek- en annuleringsgarantie

Je kunt bij ons in deze onzekere tijden je reis kosteloos omboeken of annuleren tot 30 dagen voor vertrek. Meer informatie over de omboek- en annuleringsgarantie. Wij doen er alles aan dat je zorgeloos je vakantie kunt gaan boeken en kunt genieten van de voorpret!

Onze klanten geven ons een 8.7

Contact

Heb je een vraag? We helpen je graag verder

Persoonlijk contact

Creating Stories Julianne de Vink Specialisme: Chili / Argentinië
+31(0)10 71 444 53
Wij zijn bereikbaar op ma t/m vrij 09.00 – 17.00. Bezoek alleen op afspraak ma t/m vrij 09.00 – 17.00. Liever mailen? info@creatingstories.nl

Bekijk algemene vragen

Meer vragen
Via ons liveblog houden we je up-to-date over de corona-omstandigheden per bestemming. Naar het liveblog
Mocht er tijdens je reis onverhoopt iets voorvallen dan vragen we je allereerst dit op te lossen met betrokken partij (verhuurder, eigenaar, luchtvaartmaatschappij etc.). Mocht je er niet uitkomen dan kun je ons tijdens kantooruren bereiken op het reguliere nummer en daarbuiten zijn wij bereikbaar op een noodnummer. Meer informatie hierover vind je bij het informatiepakket of je reisbescheiden.
Betalingen gebeuren per bankoverschrijving IBAN- nummer: NL68RABO0151830215 t.n.v. IJslandspecialist
Per boeking hanteren wij reserveringskosten van € 35. Wanneer je woonachtig bent buiten Nederland is dit € 45 (in verband met hogere verzendkosten van je informatiepakket).
Bij iedere reis op de website staat aangegeven wat voor type accommodatie is inbegrepen. Voor IJsland bijvoorbeeld kun je bij hotels/guesthouses kiezen voor verschillende comfortniveaus. Dit geldt niet voor alle bestemmingen. Naast het boeken van hotels/guesthouses bieden wij voor een groot deel van de bestemmingen ook vakantiehuisjes, lodges of cabins aan. Op deze plekken overnacht je vaak wat langer en maak je vanaf deze plek verschillende uitstapjes. Deze accommodatievormen beschikken meestal over een keuken, hierdoor kun je zelf maaltijden bereiden.

Browserupdate aangeraden

Je browser wordt niet meer ondersteund. Gebruik een van de onderdstaande browsers om de website optimaal te gebruiken

Google Chrome Mozilla Firefox Microsoft Edge