Op deze pagina houden we je zoveel mogelijk up-to-date over het coronavirus met betrekking tot reizen naar onze bestemmingen.

LAATSTE NIEUWS OMTRENT CORONA

Gelukkig hebben we de afgelopen maanden, met name voor onze bestemming IJsland, weer veel reizigers blij kunnen maken met een prachtige reis naar dit wonderschone land van vuur en ijs.

REIZEN IN 2022

Momenteel volgen de ontwikkelingen zich zo snel op, dat wij voor nu zullen doorverwijzen naar de door de overheid ondersteunde websites en apps, zodat wij onze tijd kunnen besteden aan onze reizigers. Heb je bij ons een reis geboekt, krijg je van ons altijd een gedetailleerde instructie met betrekking tot de eisen die voor jou van toepassing zijn.

Voor actuele informatie kun je het beste de volgende bronnen gebruiken:

Reopen Europe

Europese Unie heeft de site Re-open EU (europa.eu) in het leven geroepen om reizigers overzichtelijk duidelijk te maken aan welke eisen zij dienen te voldoen. Je kunt je reisplan invullen met land van vertrek en land van aankomst. Vervolgens krijg je een duidelijk overzicht van eisen waaraan je zult moeten voldoen. Deze site is ook beschikbaar in een mobiele app.

Nederlandse overheid

Informatie in het reisadvies van het ministerie van Buitenlandse Zaken vind je op Nederland Wereldwijd . Deze site is ook beschikbaar in een mobiele app. Hieronder vind je alle directe links per bestemming.

IJslandse overheid

Deze week is bekend geworden dat vanaf 25 februari 2022 alle regels rondom Covid-19 aan de grens op IJsland zijn opgeheven Je hoeft geen negatieve test meer te laten zien en de quarantaineplicht voor ongevaccineerden is opgeheven!

Check voordat je op reis gaat altijd wel de regels van de luchtvaartmaatschappij, de regels op de luchthaven en de geldende regels in Nederland of België (bijvoorbeeld voor de terugreis).

Reisadviezen van Nederland Wereldwijd

Boeken bij Creating Stories?

Onze specialisten staan voor je klaar

Altijd persoonlijk contact met een specialist

Om een uniek reisverhaal te kunnen samenstellen die perfect aansluit op jouw wensen is persoonlijk contact met een van onze reisspecialisten vanzelfsprekend. Op afspraak, telefonisch en per mail staan onze specialisten voor je klaar.

Hét reisbureau voor jouw vakantie op maat

Wil je een reis aanpassen, zelf je reis samenstellen of een bijzondere excursie in je reis opnemen? Wij denken graag met je mee en stellen op basis van jouw wensen een vrijblijvende offerte op.

Niet gebonden aan vaste data

Bij Creating Stories ben je niet verbonden aan vaste vertrekdata. Wij regelen je vluchten, het vervoer, de accommodatie en eventuele activiteiten indien je flexibel bent betreffende je reisperiode, dan zoeken wij graag de meest gunstige tarieven en beschikbaarheid voor je uit. Dit geldt niet voor de groepsreizen, hierbij ben je wel gebonden aan vaste vertrekdata.

Onze klanten geven ons een 9,0

Contact Creating Stories

Heb je een vraag? We helpen je graag verder

Persoonlijk contact

Creating StoriesRobbert KloostermanSpecialisme: IJsland, Groenland, Faeröer, Patagonië (Chili en Argentinië)

+31(0)10 71 444 53

Wij zijn bereikbaar op:
ma t/m vrij 09.00 – 17.00

Bezoek alleen op afspraak tijdens kantooruren

Liever mailen? info@creatingstories.nl

Veelgestelde vragen

Meer vragen

Mocht er tijdens je reis onverhoopt iets voorvallen dan vragen we je allereerst dit op te lossen met betrokken partij (verhuurder, eigenaar, luchtvaartmaatschappij etc.). Mocht je er niet uitkomen dan kun je ons tijdens kantooruren bereiken op het reguliere nummer en daarbuiten zijn wij bereikbaar op een noodnummer. Meer informatie hierover vind je bij het informatiepakket of je reisbescheiden.

De reisvoorwaarden hebben we netjes op een rij voor je gezet. Lees hier meer over de reisvoorwaarden.

Betalingen gebeuren per bankoverschrijving IBAN- nummer: NL68RABO0151830215 t.n.v. IJslandspecialist.

Per boeking hanteren wij reserveringskosten van € 35. Wanneer je woonachtig bent buiten Nederland is dit € 45 (in verband met hogere verzendkosten van je informatiepakket).

Bij iedere reis op de website staat aangegeven wat voor type accommodatie is inbegrepen. Voor IJsland bijvoorbeeld kun je bij hotels/guesthouses kiezen voor verschillende comfortniveaus. Dit geldt niet voor alle bestemmingen. Naast het boeken van hotels/guesthouses bieden wij voor een groot deel van de bestemmingen ook vakantiehuisjes, lodges of cabins aan. Op deze plekken overnacht je vaak wat langer en maak je vanaf deze plek verschillende uitstapjes. Deze accommodatievormen beschikken meestal over een keuken, hierdoor kun je zelf maaltijden bereiden.

Het is mogelijk om een reis op maat te maken. Wij hebben namelijk veel ervaring met reizen op maat maken. Heb je zelf een reis in gedachten, maar vind je deze niet terug in ons aanbod? Geen probleem! Graag stellen wij voor jou een reis samen die aan je wensen voldoen. Bel of mail ons dus gerust.