• Altijd persoonlijk contact met een specialist
  • Hét reisbureau voor jouw op maat vakantie
  • Niet gebonden aan vaste vertrekdata
Persoonlijk contact? 010 71 444 53 Stel een vraag Bel me terug

Autorondreis Faeröer

Jouw reisverhaal start hier
|
Zoeken Close Filter
Type reis
Zoeken
Faeröer

Autorondreis Faeröer

Een autorondreis op de Faeröer is de beste manier om de eilanden te verkennen en veel te zien in een rustig tempo. Er is genoeg tijd onderweg voor korte wandelingen, fotostops, inkopen doen voor de lunch, plaspauzes en gewoon stilletjes genieten van een bijzondere plek onderweg. Het wegennet is ontzettend goed geregeld op de Faeröer en je kunt vrijwel op ieder eiland komen met de auto of een veerdienst. Omdat de Faeröer niet al te groot is heb je de mogelijkheid om tussendoor naar wens ook excursies te plannen.

WAT IS INBEGREPEN?

Een autorondreis op de Faeröer is inclusief autohuur, overnachtingen inclusief ontbijt en de vluchten. De vluchten zijn bij de reissom inbegrepen en worden direct met de reservering van de autorondreis ingeboekt. Let erop dat de transport tussen de eilanden niet is inbegrepen in de reissom en je op sommige tunnels tol moet betalen.

DE HUURAUTO

Je ontvangt de huurauto al op het vliegveld en levert deze daar na afloop ook weer in, maar uiteraard is het ook mogelijk om de auto eerder of elders in te leveren. De routes zijn zó gekozen dat je binnen de mogelijkheden en het tijdsbestek langs de mooiste plekjes komt en het meeste uit de reis haalt.  Natuurlijk mag je van de route afwijken, maar de overnachtingsplaatsen liggen vast. De wegen op de Faeröer eilanden zijn uitstekend en vrijwel overal ligt asfalt. Je hebt voor je autorondreis Faeröer niet persé een 4WD-voertuig nodig.

ACCOMMODATIE

Op de Faeröer overnacht je in guesthouses, hotels of in vakantiehuisjes op basis van logies en ontbijt in 2-persoons kamers met opgemaakte bedden. Onze autorondreizen kunnen qua vooraf vastgelegde accommodatie worden ingedeeld in twee types: overnachtingen in hotels en guesthouse-accommodaties of overnachtingen in vakantiehuisjes. Je kunt kiezen uit: kamers in budgetaccommodatie (exclusief ontbijt), kamers zonder douche en toilet, kamers met douche en toilet en comfortklasse met douche en toilet. Bij de autorondreizen met vakantiehuisjes overnacht je uiteraard hoofdzakelijk in vakantiehuisjes, exclusief alle maaltijden. Kijk hier voor meer informatie over de verschillende accommodaties.

Boeken bij Creating Stories?

Onze specialisten staan voor je klaar
icon-customerserivce Created with Sketch.

Altijd persoonlijk contact met een specialist

Om een uniek reisverhaal te kunnen samenstellen die perfect aansluit op jouw wensen is persoonlijk contact met een van onze reisspecialisten vanzelfsprekend. Op afspraak, telefonisch en per mail staan onze specialisten voor je klaar.

Group 3 Created with Sketch.

Hét reisbureau voor jouw vakantie op maat

Wil je een reis aanpassen, zelf je reis samenstellen of een bijzondere excursie in je reis opnemen? Wij denken graag met je mee en stellen op basis van jouw wensen een vrijblijvende offerte op.

Icon plane

Niet gebonden aan vaste data

Bij Creating Stories ben je niet verbonden aan vaste vertrekdata. Wij regelen je vluchten, het vervoer, de accommodatie en eventuele activiteiten indien je flexibel bent betreffende je reisperiode, dan zoeken wij graag de meest gunstige tarieven en beschikbaarheid voor je uit. Dit geldt niet voor de groepsreizen, hierbij ben je wel gebonden aan vaste vertrekdata.

Onze klanten geven ons een

Contact

Heb je een vraag? We helpen je graag verder

Persoonlijk contact

Profielfoto Robbert Kloosterman
Creating Stories Robbert Kloosterman Specialisme: Argentinië / Chili / Faeröer eilanden / Groenland / IJsland / Zuidpool / Patagonië
+31(0)10 71 444 53
Wij zijn bereikbaar op ma t/m vrij 09.00 – 17.00. Bezoek alleen op afspraak ma t/m vrij 09.00 – 17.00. Liever mailen? info@creatingstories.nl

Bekijk algemene vragen

Meer vragen
De beste periode om naar Faeröer af te reizen is in de maanden juli en augustus (de zomermaanden), maar ook april t/m juni zijn goede maanden om een reis te maken naar de Faeröer. In deze maanden heb je namelijk te maken met de broedperiode van de vogels. Lees hier meer over de beste reistijd
Voor een reis naar de Faeröer heb je een geldig paspoort of een geldig identiteitskaart nodig. Voor de Faeröer heb je geen visum nodig. Lees hier meer over reisdocumenten op de Faeröer
Het weer op de Faeröer is ontzettend onvoorspelbaar en kan dus ieder moment omslaan door het zeeklimaat. In de zomermaanden worden de eilanden vaak omgeven door een mysterieuze mist en ligt de gemiddelde temperatuur rond de 11 graden. De temperaturen in de winter liggen gemiddeld rond de 3 graden. Lees hier meer over het weer en klimaat op de Faeröer
Op de Faeröer heb je te maken met tijdsverschil. Tijdens de wintertijd is het 1 uur vroeger dan in Nederland en tijdens de zomertijd is het 2 uur vroeger dan in Nederland.
Als reiziger wordt je getrakteerd op een ongerepte en ruige natuur. Ook zijn er veel vogels die zich hier nestelen op de steile rotsachtige kust, waardoor ze onbereikbaar zijn voor de vijand. Op de Faeröer vind je tevens een van ’s werelds kleinste hoofdsteden, Tórshavn. De gezellig hoofdstad die vooral bekend staat om zijn kleurrijke huisjes.

Browserupdate aangeraden

Je browser wordt niet meer ondersteund. Gebruik een van de onderdstaande browsers om de website optimaal te gebruiken

Google Chrome Mozilla Firefox Microsoft Edge