Georgia Gold Harbour - Werner Kruse

Shetlandeilanden - Cierva Antarctica - Yuri Choufour

Expeditiecruise Zuidpool 2023/2024

– Deze actie is inmiddels voorbij. Houd onze website in de gaten of meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van onze laatste aanbiedingen –

Beleef het avontuur van je leven en stap aan boord van een onvergetelijke expeditie! Ga dit of volgend jaar nog op expeditiecruise naar de meest afgelegen poolgebieden ter wereld en ontdek de magie van de Arctische of Antarctische gebieden.Voor 5 unieke expeditiecruises hebben wij een wel hele speciale aanbieding, namelijk: de mogelijkheid om een expeditie van 2 personen voor de prijs van 1 te maken. Ben jij een snelle beslisser en vertrek je binnenkort naar het Antarctisch gebied?

Antarctica 2023/2024:

 • 30 oktober – 8 november 2023 – ZUID-SHETLANDS EN ANTARCTISCH SCHIEREILAND aan boord van Ocean Albatros
  vanaf 5400,- in balkonhut (C-hut) * – NIET MEER BESCHIKBAAR
 • 1 november – 19 november 2023 – ANTARCTICA, ZUID-GEORGIË & FALKLANDS aan boord van Ocean Victory
  vanaf 8925,- (per persoon) in balkonhut (C-hut) * – NIET MEER BESCHIKBAAR
 • 28 november – 7 december 2023 – ZUID-SHETLANDS EN ANTARCTISCH SCHIEREILAND aan boord van Ocean Victory
  vanaf 5729,- (per persoon) in balkonhut (C-hut) * – NIET MEER BESCHIKBAAR
 • 18 maart – 4 april 2024 – HET EPISCHE AVONTUUR VAN ANTARCTICA EN ZUID-GEORGIË aan boord van de Ocean Albatross
  vanaf 6387,- (per persoon) in hut met patrijspoort (D-hut) * – NIET MEER BESCHIKBAAR

Kijk HIER voor meer informatie, zoals een de uitgebreide dag tot dag beschrijving van de reizen.

Impressies

Expeditiecruises naar het Zuidpoolgebied

Regio's bij deze reis

Expeditiecruises naar het Zuidpoolgebied
Antarctica
Patagonië
Sub-Antarctische eilanden

Interesse in een Arctische of Antarctische expeditie?

Ontdek onze expeditiecruises hier
Spitsbergen
Expeditiecruise IJsberenspecial
8 dagen mei – juli

Deze expeditiecruise naar Spitsbergen geeft je de gelegenheid om een van de laatste wildernissen ter wereld te ontdekken. De polaire omstandigheden, de talloze gletsjers en ruige bergen zijn typerend voor dit deel van Noorwegen, dat zelfs nog noordelijker ligt dan Nova Zembla. Toch is het klimaat niet zo bar koud als je zou verwachten zo vlakbij de Noordpool. Door de Golfstroom blijven de wateren rondom de eilandengroep voor het grootste deel van het jaar ijsvrij en bevaarbaar. De gemiddelde wintertemperatuur is -12°C, terwijl de gemiddelde zomertemperatuur met +5°C vrij ‘aangenaam’ te noemen is. Longyearbyen is de grootste nederzetting op Spitsbergen en telt ongeveer 1700 inwoners. Daarnaast zijn er nog enkele kleine nederzettingen met maximaal 210 inwoners. De eilandengroep is dus zeer dunbevolkt. Hét symbool van Spitsbergen is natuurlijk de ijsbeer. Het spotten van deze koning van de Noordpool is dan ook een van de voornaamste trekpleisters waarvoor toeristen naar Spitsbergen komen. Wat ga je doen tijdens deze expeditiecruise naar Spitsbergen? Verspreid over de vele eilanden leven er naar schatting zo’n drieduizend ijsberen op Spitsbergen. Deze expeditiecruise naar Spitsbergen brengt je naar de plaatsen waar ze het meest voorkomen. Tijdens deze boottocht kom je langs de meest afgelegen gebieden, spectaculaire fjorden en gletsjers en maak je diverse malen een wandeling over de toendra. Om aan deze expeditiecruise naar Spitsbergen te kunnen deelnemen, is wel enige lichamelijke conditie gewenst. Er staan diverse wandelingen op het programma die soms wel een paar uur duren en die flink pittig zijn. Deelnemers die wel graag op deze reis meegaan, kunnen er natuurlijk ook voor kiezen om aan boord te blijven. Aangezien de schepen waarmee wordt gevaren niet bijzonder groot van formaat zijn, is er slechts ruimte voor een beperkt aantal deelnemers. Bijkomend voordeel is dat er hierdoor ruimte is voor persoonlijke aandacht van de ervaren expeditieleiders. De schepen waarmee wordt gevaren zijn de m/v Plancius (PL), de m/v Ortelius (OR) en de m/v Hondius (HD). Het zijn comfortabele schepen, maar verwacht geen luxe cruiseschepen. Het blijven natuurlijk in eerste instantie expeditieschepen. Welk schip er bij welke reis wordt gebruikt, zie je bij de verschillende vertrekdata van de reizen.

Vanaf 4.750 p.p.
Zuidpool | Chili | Argentinië
Ontdekkingsreis Antarctica
11 dagen december – maart

Reizen naar Antarctica beginnen en eindigen in de zuidelijkste stad ter wereld Ushuaia in Argentinië. Zo ook deze reis. Daarnaast heeft Ushuaia andere leuke activiteiten te bieden zoals een boottocht over het Beagle Kanaal, het Tierra del Fuego (Vuurland) nationaal park, het Maritiem Museum of een huskysledetochten. Ushuaia wordt vanwege de locatie ook wel ”El Fin del Mundo” genoemd wat betekent: ”het einde van de wereld”. Je vaart met de m/v Hondius, de m/v Ortelius of de m/v Plancius richting Antarctica en aan boord is de reisleiding Engelstalig. Tijdens dag 4 t/m 7 bezoek je onder andere de volgende plaatsen: Danco Island – dit eiland dat geheel bestaat uit ijs is gefocust op de kolonies van ezelspinguïns die zich hier gevestigd hebben. Daarnaast bevinden zich hier aan de kust Weddell en krabbeneter zeehonden. Een plek om prachtige wilde dieren te spotten en te fotograferen dus! Neko Harbour – hier gaan we zelf het Antarctische continent op en verkennen we het landschap. Paradise Bay – we varen hier naar Paradise Bay, een plek van ongeëvenaarde schoonheid. Hier kun je buiten overnachten als een echte poolreiziger om zo de ultieme Antarctische nacht te ervaren. Port Lockroy – we varen verder en komen uit bij het oude Britse onderzoeksstation ‘Port Lockroy’. Dit is tegenwoordig een museum en postkantoor op Goudier Island. Vlakbij Port Lockroy ligt Jougla Point, een plek waar ezelspinguïns en keizeraalscholvers broeden. Hier zijn onder andere mogelijkheden om te kajakken en te kamperen. Om meer van de landschappen en fauna te kunnen zien vertrekken we met sneeuwschoenen onder de voeten langs de kust. Ook deze wandeling is alleen mogelijk onder goede weersomstandigheden.

Vanaf 6.800 p.p.
Spitsbergen
Expeditiecruise: Rondom Spitsbergen
10 dagen juli – augustus

Deze reis naar Spitsbergen is een prachtige manier om de ongerepte natuur van deze noordelijk gelegen eilandengroep te verkennen. Op 565 kilometer ten noorden van Noorwegen zijn dit de noordelijkst gelegen eilanden naar het noordelijk halfrond. Het landschap van het archipel wordt gekenmerkt door gletsjers, grillige gebergten en arctische vegetatie. Het weer op Spitsbergen is echter absoluut niet wat je zou verwachten gezien de zeer noordelijke ligging. De Golfstroom zorgt er voor dat de wateren rondom de eilanden het grootste deel van het jaar ijsvrij en bevaarbaar blijven. De gemiddelde wintertemperatuur is -12°C, terwijl de gemiddelde zomertemperatuur met +5°C ‘vrij aangenaam’ is. Longyearbyen is de grootste nederzetting van Spitsbergen en telt ongeveer 1700 inwoners. Daarnaast zijn er nog enkele kleine nederzettingen met maximaal 210 inwoners. De eilandengroep is dus zeer dunbevolkt. Deze 10-daagse reis naar Spitsbergen in het kort Na je aankomst in Longyearbyen heb je overdag de gelegenheid om het plaatsje te verkennen. De volgende dag ga je aan boord en vaar je richting het noorden. Bij Krossfjorden ga je aan boord van Zodiacs en maak je een cruise langs de voorkant van de 14th of July Glacier. Een unieke ervaring! Op dag 3 van deze reis naar Spitsbergen maak je een wandeling over de toendra van Reindyrsflya en op dag 4 en 5 kom je op het noordelijkste punt, namelijk op 81 graden noorderbreedte en slechts 870 km van de geografische Noordpool. Hier kom je in het gebied van de ijsberen, die hier samen leven met de walrussen en de talloze ivoormeeuwen. Je reist verder naar de Straat van Hinlopen. Daar tref je gigantische vogelkolonies aan met kortbekzeekoeten. Aan de oostkant van de Straat wordt geprobeerd om aan land te komen bij Augustabukta op Nordaustlandet. Hier maak je een wandeling door de poolwoestijn en kom je waarschijnlijk rendieren tegen. Langs de kust zie je rietganzen, ivoormeeuwen en walrussen. Voor deze avontuurlijk reis naar Spitsbergen is enige lichamelijke conditie gewenst, aangezien er enkele pittige wandelingen op het programma staan. Deelnemers die deze reis wel graag willen maken, maar niet in staat zijn de wandelingen te maken, kunnen ervoor kiezen om aan boord te blijven. De schepen zijn niet bijzonder groot en hierdoor is slechts ruimte voor een beperkt aantal deelnemers. Bijkomend voordeel is dat er veel ruimte is voor persoonlijke aandacht van de reisleiders. De schepen waarmee wordt gevaren zijn de m/v Plancius (PL), de m/v Ortelius (OR) en de m/v Hondius (HD). Het zijn comfortabele schepen, maar verwacht geen luxe cruiseschepen. Het blijven natuurlijk in eerste instantie expeditieschepen. Welk schip er bij welke reis wordt gebruikt, zie je bij de verschillende vertrekdata van de reizen.

Vanaf 4.650 p.p.
Zuidpool | Argentinië
Antarctica Basecamp
13 dagen november – maart

Ushuaia, gelegen in het zuiden van Argentinië is de zuidelijkste stad ter wereld. Voor deze expeditiecruise is Ushuaia het begin van de reis naar Antarctica waar je op de boot stapt en uiteindelijk ook weer eindigt. Ushuaia heeft daarnaast andere leuke activiteiten te bieden zoals een boottocht over het Beagle Kanaal, het Tierra del Fuego (Vuurland) nationaal park, het Maritiem Museum of een huskysledetocht. Ushuaia wordt vanwege de locatie ook wel ''El Fin del Mundo'' genoemd wat betekent: ''het einde van de wereld.'' Je vaart met de m/v Plancius, de m/v Ortelius of de m/v Hondius richting Antarctica en aan boord is de reisleiding Engelstalig. Tijdens dag 4 t/m 10 bezoek je onder andere de volgende plaatsen: Neumayer Channel - per Zodiac of met de kajaks verkennen we de beschutte wateren rond Wiencke Island. De bergachtige omgeving maakt plaats voor kustwandelingen met sneeuwschoenen en 'soft' alpinisme. Daarnaast is het ook mogelijk beklimmingen naar uitzichtpunten te maken. Echter zijn alle activiteiten slechts mogelijk wanneer de weersomstandigheden goed zijn. Port Lockroy - we varen verder en komen uit bij het oude Britse onderzoeksstation 'Port Lockroy'. Dit is tegenwoordig een museum en postkantoor op Goudier Island. Vlakbij Port Lockroy ligt Jougla Point, een plek waar ezelspinguïns en keizeraalscholvers broeden. Hier zijn onder andere mogelijkheden om te kajakken en te kamperen. Om meer van de landschappen en fauna te kunnen zien vertrekken we met sneeuwschoenen onder de voeten langs de kust. Ook deze wandeling is alleen mogelijk onder goede weersomstandigheden. Port Lockroy - we varen verder en komen uit bij het oude Britse onderzoeksstation 'Port Lockroy'. Dit is tegenwoordig een museum en postkantoor op Goudier Island. Vlakbij Port Lockroy ligt Jougla Point, een plek waar ezelspinguïns en keizeraalscholvers broeden. Hier zijn onder andere mogelijkheden om te kajakken en te kamperen. Om meer van de landschappen en fauna te kunnen zien vertrekken we met sneeuwschoenen onder de voeten langs de kust. Ook deze wandeling is alleen mogelijk onder goede weersomstandigheden. Neko Harbour - hier gaan we zelf het Antarctische continent op en verkennen we het landschap dat bestaat uit reusachtige gletsjers en uitgeslepen rotswanden. We gaan ook weer per Zodiac de zee op bij Neko Harbour waar Alpine pieken te bewonderen zijn. Paradise Bay - we varen hier naar Paradise Bay, een plek van ongeëvenaarde schoonheid. Hier kun je buiten overnachten als een echte poolreiziger om zo de ultieme Antarctische nacht te ervaren. Errera Channel - de omgeving van Errera Channel is indrukwekkend en bied plaats voor sportieve activiteiten bij Danco Island en Cuverville Island of bij Orne Islands en Georges Point op Rongé Island. Aktiviteitenprogramma Tijdens deze reis kun je heel veel activiteiten ondernemen. Let op: je moet wel voorafgaande aan de reis reserveren. Ben je geïnteresseerd, vraag ons naar de mogelijkheden. Kamperen (gratis) Kajakken (gratis) Sneeuwschoenwandelen (gratis) Hiking (gratis) Alpinisme (gratis) Fotoworkshop (gratis)

Vanaf 7.850 p.p.
Spitsbergen
Zelf samengestelde individuele reis Spitsbergen
mei – augustus

Boek jouw individuele en zelf samengestelde reis bij Creating Stories Vaar op zee als ontdekkingsreiziger op zoek naar pooldieren waaronder de iconische ijsbeer tijdens een zelf samengestelde vakantie Spitsbergen. We regelen alles tot in de puntjes voor je passend bij je wensen. Jouw reis naar Spitsbergen Een samengestelde reis naar Spitsbergen biedt ruimte voor het verkennen van dit noordpoolgebied. Vanuit de hoofdstad Longyearbyen zijn er diverse mogelijkheden voor excursies om de omgeving te verkennen. Ga op hondensledetocht, sneeuwscootertocht of op expeditie met een Zodiac boot. Alles kan geregeld worden precies zoals jij wilt. Je bepaalt zelf de route die je aflegt, welke bezienswaardigheden je bezoekt en welke gebieden van Spitsbergen je gaat ontdekken. Wij kunnen je hierbij uiteraard adviseren waar nodig. Ook bepaal je zelf waar je overnacht en voor hoe lang. De accommodatie keuzes zijn vrij beperkt op Spitsbergen. In Longyearbyen kun je overnachten in hotels, comfortabele guesthouses, appartement of in een tent op het campingterrein. Barentsburg en Pyramiden hebben enkel hotels en hostels. Creating Stories is de maatwerkspecialist voor jouw vakantie Spitsbergen. Wij verzorgen je reis op maat en regelen alles tot in de puntjes voor je, precies zoals jij wilt. Naast maatwerk zijn kennis en ervaring onze sterke kanten. Je kunt je reis naar Spitsbergen zelfstandig of in overleg met ons samenstellen. Mocht je bepaalde wensen hebben voor de accommodatie dan kun je dat aan ons doorgeven, zodat wij een passende oplossing kunnen bieden. Een reis Spitsbergen wordt gekenmerkt door schitterende ijskappen, fjorden, vogelrotsen en de tachtigtal kleine eilanden waarover de archipel beschikt. Vaar met een cruiseschip of Zodiac langs de indrukwekkende landschappen. Of verken de omgeving tijdens een hondensledetocht of sneeuwscootertocht. Op de verlaten kusten ontdek je walrus koloniën, rendieren en overblijfselen uit de vroegere mijnbouw. Boek jouw zelf samengestelde individuele reis Spitsbergen!

Vanaf 2.750 p.p.
Zuidpool | Argentinië
Laatste wildernissen op aarde
21 dagen oktober – november

Met deze reis ga je op expeditiecruise naar Antarctica, je vaart onder andere langs de Falkland eilanden, South Georgia en Antarctic Peninsula. Voor natuurliefhebbers de perfecte droomreis die de laatste echte wildernissen op aarde verkent. Je komt langs gebieden van ongetemde, ruige schoonheid en een ontzettend bijzonder gevarieerde biodiversiteit. Je vaart met de m/v Hondius of de m/v Ortelius richting Antarctica en aan boord is de reisleiding Engelstalig. Tijdens dag 8 t/m 11 bezoek je onder andere de volgende plaatsen: Prion Island - Prion Island is één van de hoogtepunten van de expeditie als het mogelijk is om te bezoeken. Hier zijn broedende grote albatrossen te spotten en volwassen dieren die hun partner van de vorige jaren begroet (het eiland is echter gesloten voor bezoekers tijdens het begin van het broedseizoen tussen 20 november en 7 januari). Salisbury Plain, St Andrews Bay en Gold Harbour - Deze plekken hebben de grootste koningspinguïn kolonies van South Georgia. Ook Antarctische pelsrobben zijn hier in de grootste aantallen ter wereld te vinden. December en januari zijn de maanden waarin miljoenen pelsrobben op South Georgia te vinden zijn. Gedurende deze tijd waken de mannetjes over de bevallende vrouwtjes en is het verstandig om op te letten waar je loopt en je rustig te houden tijdens een strandwandeling. Fortuna Bay -  Bij Fortuna Bay zijn een groot aantal koningspinguïns en zeehonden te vinden. Voornamelijk op de vlakte van de Fortuna-gletsjer. Er bestaat een kans om de laatste etappe van Shackleton's route te volgen. Deze heet de Stromness en ging naar een verlaten walvisvaarders nederzetting. Je komt daarbij langs de Shackleton-waterval en snijdt over de bergpas met moerassig terrein. Grytviken - Grytviken is een verlaten Noorse walvisvaarders station waar koningspinguïns door de straten lopen en zeeolifanten hun intrek hebben genomen. Hier is het mogelijk om een bezoek te brengen aan het walvisvaart- en natuurmuseum en/of het nabijgelegen graf van Shackleton.

Vanaf 11.500 p.p.
Zuidpool | Argentinië
Expeditiecruise Zuidpool 2023/2024
10 dagen oktober – april

- Deze actie is inmiddels voorbij. Houd onze website in de gaten of meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van onze laatste aanbiedingen - Beleef het avontuur van je leven en stap aan boord van een onvergetelijke expeditie! Ga dit of volgend jaar nog op expeditiecruise naar de meest afgelegen poolgebieden ter wereld en ontdek de magie van de Arctische of Antarctische gebieden.Voor 5 unieke expeditiecruises hebben wij een wel hele speciale aanbieding, namelijk: de mogelijkheid om een expeditie van 2 personen voor de prijs van 1 te maken. Ben jij een snelle beslisser en vertrek je binnenkort naar het Antarctisch gebied? Antarctica 2023/2024: 30 oktober – 8 november 2023 – ZUID-SHETLANDS EN ANTARCTISCH SCHIEREILAND aan boord van Ocean Albatros vanaf 5400,- in balkonhut (C-hut) * – NIET MEER BESCHIKBAAR 1 november – 19 november 2023 – ANTARCTICA, ZUID-GEORGIË & FALKLANDS aan boord van Ocean Victory vanaf 8925,- (per persoon) in balkonhut (C-hut) * – NIET MEER BESCHIKBAAR 28 november – 7 december 2023 – ZUID-SHETLANDS EN ANTARCTISCH SCHIEREILAND aan boord van Ocean Victory vanaf 5729,- (per persoon) in balkonhut (C-hut) * – NIET MEER BESCHIKBAAR 18 maart – 4 april 2024 – HET EPISCHE AVONTUUR VAN ANTARCTICA EN ZUID-GEORGIË aan boord van de Ocean Albatross vanaf 6387,- (per persoon) in hut met patrijspoort (D-hut) * – NIET MEER BESCHIKBAAR Kijk HIER voor meer informatie, zoals een de uitgebreide dag tot dag beschrijving van de reizen.

Vanaf 5.400 p.p.
Groenland | IJsland
Expeditiecruise Groenland 2023
11 dagen september – oktober

- Deze actie is inmiddels voorbij. Houd onze website in de gaten of meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van onze laatste aanbiedingen - Beleef het avontuur van je leven en stap aan boord van een onvergetelijke expeditie! Ga dit of volgend jaar nog op expeditiecruise naar de meest afgelegen poolgebieden ter wereld en ontdek de magie van de Arctische of Antarctische gebieden.Voor 5 unieke expeditiecruises hebben wij een wel hele speciale aanbieding, namelijk: de mogelijkheid om een expeditie van 2 personen voor de prijs van 1 te maken. Ben jij een snelle beslisser en ben je in september al in Groenland? Groenland 2023: 4 september – 14 september 2023 IN DE VOETSPOREN VAN ERIK DE RODE – Groenland naar IJsland (inclusief vlucht naar Kangerlussuaq vanuit Kopenhagen of Kevlavik, IJsland) - vanaf 3990,- (per persoon) in balkonhut (C-hut) * - NIET MEER BESCHIKBAAR   14 september – 22 september 2023 NOORDOOST-GROENLAND – NAAR HET NATIONALE PARK - vanaf 3661,- (per persoon) in balkonhut (C-hut) * - NIET MEER BESCHIKBAAR Kijk HIER voor meer informatie, zoals een de uitgebreide dag tot dag beschrijving van de reizen.

Vanaf 3.661 p.p.

Boeken bij Creating Stories?

Onze specialisten staan voor je klaar

Altijd persoonlijk contact met een specialist

Om een uniek reisverhaal te kunnen samenstellen die perfect aansluit op jouw wensen is persoonlijk contact met een van onze reisspecialisten vanzelfsprekend. Op afspraak, telefonisch en per mail staan onze specialisten voor je klaar.

Hét reisbureau voor jouw vakantie op maat

Wil je een reis aanpassen, zelf je reis samenstellen of een bijzondere excursie in je reis opnemen? Wij denken graag met je mee en stellen op basis van jouw wensen een vrijblijvende offerte op.

Niet gebonden aan vaste data

Bij Creating Stories ben je niet verbonden aan vaste vertrekdata. Wij regelen je vluchten, het vervoer, de accommodatie en eventuele activiteiten indien je flexibel bent betreffende je reisperiode, dan zoeken wij graag de meest gunstige tarieven en beschikbaarheid voor je uit. Dit geldt niet voor de groepsreizen, hierbij ben je wel gebonden aan vaste vertrekdata.

Onze klanten geven ons een 8.8

Contact Argentinië

Heb je een vraag? We helpen je graag verder

Persoonlijk contact

Creating StoriesRobbert KloostermanSpecialisme: Argentinië, Patagonië, Zuidpool, IJsland, Groenland

+31(0)10 7144453

Wij zijn bereikbaar op:
ma t/m vrij 09.00 – 17.00

Bezoek alleen op afspraak tijdens kantooruren

Liever mailen? info@creatingstories.nl

Veelgestelde vragen

Meer vragen

In Argentinië heb je te maken met tijdsverschil. Tijdens de zomertijd is het 5 uur vroeger dan in Nederland. Tijdens de wintertijd is het 4 uur vroeger dan in Nederland.

Voor een reis naar Argentinië dien je in het bezit te zijn van een geldig paspoort, die nog minimaal 6 maanden geldig is bij aankomst. Voor Argentinië heb je alleen een visum nodig wanneer je langer dan 3 maanden in Argentinië verblijft. Lees hier meer over reisdocumenten in Argentinië.

In Argentinië betaal je met de Argentijnse peso. Deze wordt met een dollarteken aangeduid. Lees hier meer over de munteenheid in Argentinië.

De beste periode om af te reizen naar Argentinië is tijdens de Argentijnse zomermaanden december t/m februari. Lees hier meer over de beste reistijd.

Het weer in Argentinië is per regio verschillend. Zo heb je in het noordoosten van Argentinië te maken met een subtropisch klimaat waarbij de temperaturen in de zomer kunnen oplopen tot 40 graden. In de winter is de gemiddelde temperatuur 12 graden. In het midden van Argentinië is de gemiddelde temperatuur het gehele jaar zo rond de 20 graden. In het zuiden is de gemiddelde temperatuur in de zomer rond de 22 graden en in de winter rond de 5 graden. Lees hier meer over het weer en klimaat in Argentinië.

Argentinië is een land met vele landschappen. Een reis naar Argentinië is heel divers en veelbelovend. Zo kan je in het noorden van Argentinië het subtropische regenwoud gaan ontdekken. De ongerepte natuur van Patagonië gaan bewonderen in het zuiden. Of ga de cultuur ontdekken in Buenos Aires. Er valt genoeg te beleven in het grootste Spaanse sprekende land.